Kızlar nikahım ve düğünüm ayrı tarihlerde olacak nikah elbisesi alabileceğim yer arıyorum

dimple2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
353
140
istediğim beyaz dantel detaylı kolsuz ya da yarım kol diz üstü bir elbise.

boyum 1.68 57 kıloyum mını kesınlıkle ıstemıyorum bıraz hanım hanımcık olma nıyetındeyım..

Bana elbiseyi alabileceğim internet sitesi ya da mağaza önerebilirseniz sevinirim.

Bu arada Bursadayım :)

Sanki benim elbise mi anlatmış gibisin kolsuz dantel diz altı krem hanım hanımcık kibar bi elbiseydi gusto dan almıştım ama bursada var mı bilmem

ay benim elbisemde bu şekildeydi hemde çok uygun almıştım 70 tl 'ye adanada küçük bir butikten çok güzel duruyor umarım bulursun istediğin gibi

gelinlik düğüne özel olmalı diye düşünüyorum o nedenle nikahta elbise giyeceğim :KK66:

benım ıstedıgım tarza yakın elbıseler var fakat cok pahalı 100-150 tl cıvarı bırsey bakıyorum. bütçemiz sınırlı ne yazıkkıi ;(

izmirde olaydınız mimar kemalettini tavsiye ederdim. ama bursa :KK51:

umarım gönlüne göre bişi bulursun.

netten elbise - kıyafet alışverişi bana hep ters gelmiştir. kalıplar fark ediyor diye...

izmirde olaydınız mimar kemalettini tavsiye ederdim. ama bursa :KK51:

umarım gönlüne göre bişi bulursun.

netten elbise - kıyafet alışverişi bana hep ters gelmiştir. kalıplar fark ediyor diye...
bedenım sabıt 36 netten alırken sadece sadece boy olcusune bakıyorum bacak boyum uzun cunku o nedenle nette sıkıntı yasamıyorum pek.. :KK66:

X