Nişan kızlar nişanım olacakkkkkk yardım edin bana fikirleriniz lazım bana.

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

salcaliiiekmek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
39
7
bayramdan sonra nişanımız olacaktı annem rahatsızlandı şuan bir ay daha erteledik. sormak istediklerim bohça olayı, elbisem, süsler , hazırlıklar falan. öncelikle ben böyle aileye bohça yapılsın falan istemedim ama illa anlamıyorlar ya ne kadar gereksiz şeyler bunlar. gelinle damata yapılsın dedik. en son.. amaa ne yapılacağıda hala tartışma konusu :KK70: neler yapılır bide siz yaşayanlar yardım edin lütfen .. ? yeni yeni şeyler öğrenyorum burayı okudukça bavulda götürmek gerçekten çok mantıklı o sandıklara süsslü şeylere bakıp bu ne laa ben bunları kullanmam demiştim içim rahatladı böyle şeyler okuyunca. bide bizim düğün seneye olacakta ya bu kozmetik ürünlerini falan 1 yıl önceden almak nekdr mantıklı şampuandır falan filan.? elbisemi beğendim kırmızı :):) kapıya nişanımıza hoşgeldiniz yazısı hazırlatıcam. pasta , kurabiye içeçekler falan.. bu arada evde olsun istedim oynamalı falan olmasın diye :KK70: :KK70: ya böyle süsler kurabiyeler falan var ama acaba nişanda yaptırmalımıyım yani bakıyorum hep genelde nikahta düğünde kınada oluyor. nişanda saçma olmaz dimii? sandalye süsleme olayıda çok mantıklı geldii güzel olur yani :)

ben giyince daha güzel :KK70: omuzlarından kısalacak biraz aşağı iniyorr

Eklentiler

• imag1983.jpg
    imag1983.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 400
Merhaba şimdiden hayırlı olsun. Ben söz,nişan,nikah,düğün serüvenlerimin hepsini anlattım burada ve yaptığım el emeği birçok şey var başlıklarımı inceleyerek fikir edinebilirsin:) Elbisen yakışmış:)

Bohçadaki kozmetikler konusunda haklısın. Ben nişanda gelenleri kullandım çünkü 1 yılda bozulur gider diye. Bu sonuçta ayrılma olursa diye temkinli davranma amaçlı kullanılmaz deniliyor. Biz kendimizden emindik bohçadaki her şeyi kıyafet kozmeik vs olanları kullandık o yüzden:)

İlla bohça yapılacaksa şık bavullarla götürülmesi en mantıklısı. Biz öyle yaptık şimdi tatillerimizde onları kullanıyoruz. Sandıklar çok avam artık evlere koyulmuyor.

X