- 12 Temmuz 2014
- 39
- 7
- Konu Sahibi salcaliiiekmek
bayramdan sonra nişanımız olacaktı annem rahatsızlandı şuan bir ay daha erteledik. sormak istediklerim bohça olayı, elbisem, süsler , hazırlıklar falan. öncelikle ben böyle aileye bohça yapılsın falan istemedim ama illa anlamıyorlar ya ne kadar gereksiz şeyler bunlar. gelinle damata yapılsın dedik. en son.. amaa ne yapılacağıda hala tartışma konusu neler yapılır bide siz yaşayanlar yardım edin lütfen .. ? yeni yeni şeyler öğrenyorum burayı okudukça bavulda götürmek gerçekten çok mantıklı o sandıklara süsslü şeylere bakıp bu ne laa ben bunları kullanmam demiştim içim rahatladı böyle şeyler okuyunca. bide bizim düğün seneye olacakta ya bu kozmetik ürünlerini falan 1 yıl önceden almak nekdr mantıklı şampuandır falan filan.? elbisemi beğendim kırmızı :):) kapıya nişanımıza hoşgeldiniz yazısı hazırlatıcam. pasta , kurabiye içeçekler falan.. bu arada evde olsun istedim oynamalı falan olmasın diye ya böyle süsler kurabiyeler falan var ama acaba nişanda yaptırmalımıyım yani bakıyorum hep genelde nikahta düğünde kınada oluyor. nişanda saçma olmaz dimii? sandalye süsleme olayıda çok mantıklı geldii güzel olur yani :)