- 11 Eylül 2024
- 248
- 68
- 30
- Konu Sahibi ahsenduhaa
...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi görünüyor canım hayırlı olsun adetine kaç gün varNolur suan ağlıyorum gerçek mi bu
9 gün var cnmVar gibi görünüyor canım hayırlı olsun adetine kaç gün var
Kaç günde bir oluyorsun9 gün var cnm
30 gün de bir suan şok icindeyimKaç günde bir oluyorsun
Gebelik ihtimalin var aslında elinde test varsa bir daha dene, hakkında hayırlısı canım30 gün de bir suan şok icindeyim
Yok canım 5 bile olmadı belirdiGebelik ihtimalin var aslında elinde test varsa bir daha dene, hakkında hayırlısı canım
Testin değişik geldi nereden aldın acaba markası neYok canım 5 bile olmadı belirdi
Al bi markaTestin değişik geldi nereden aldın acaba markası ne
Anlamadım?Al bi marka
Markası al bi cnmAnlamadım?
var gibi görünüyor :) bir kaç gün sonra testi tekrarlayın benceNolur suan ağlıyorum gerçek mi bu
16. gün yumurtalayıp30 gün de bir suan şok icindeyim
Simdi gidip kan vercem canmvar gibi görünüyor :) bir kaç gün sonra testi tekrarlayın bence
ayy bize de haber ver olur mu? inşallah güzel haberinizi alırızSimdi gidip kan vercem canm
Ya sali günü kan verdim 05 idi nasıl olur 2 gunde olur mu şok içindeyimayy bize de haber ver olur mu? inşallah güzel haberinizi alırız
valla burada okuduğum kadarıyla olabiliyormuş. saatler içinde bile artabilen bir değer diyeni de okumuştum.Ya sali günü kan verdim 05 idi nasıl olur 2 gunde olur mu şok içindeyim
2 sinde korunmasız ilişkiye başladık canım salı günü de kan verdi 05 di ve daha önce idrar testi yaptım negatifti16. gün yumurtalayıp
14 gün sonra regl olduğunuzu varsayarsak
regle 9 kala , yumurtlamadan 5 gün sonra oluyor öğrenmek için çok erken
inşallah hayırlı haberlerrr
Tok karnına gitsem çıkar mi canımvalla burada okuduğum kadarıyla olabiliyormuş. saatler içinde bile artabilen bir değer diyeni de okumuştum.
beta için tokluk açlık aranmıyorTok karnına gitsem çıkar mi canım