- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Tamam canım çoook teşekkür ederim vakit ayırdığın için. Gene sonuçtan haberdar ederim. Mutlu gebeliklerrrr, sağlıklı bebişlerrrrrrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Gebelik testlerinin duyarlılık derecesi..Mesela erken gebelik testleri 10 miU luktur..Yani beta hcg 10 olunca bile göstermeye başlar..
Canım bir bayanın adet görmesi illa hamile kalabileceği anlamına gelmez..Adet gördüğü halde yumurtlamıyor olabilir.Yumurtlama olup olmadığı ve yumurtlamanın kalitesi adetin 21.günü progesteron tahlili ile çıkan sonuca göre değerlendirilir.Benim eşim doktor..
Tam tersi..Çok şaşırdım..Aksine uykusuzluk değil uykuya meyil artar hamilelikte.Çünkü progesteron hormonu artar.Bu hormon hem düz kasları gevşetir hem de uykuya sebep olur hamileliğin başlarında..zaten hamileliğin belirtilerinden biri de uykuya eğilimin artmasıdır.Rahmin genişlemesi ilerleyen haftalarda oluyor..Hamileliğin çok başlarında değil..
yani sizin esiniz doktor diye herseyi biliyor ama benim doktorum zir cahil bunu mu diyorsunuz hanimefendi esinizin reklamini buralarda yapmassaniz daha iyi olur .
hem ben 15 haftalik hamileyim niye uyuyamiyorum o zaman sorun bakalim esinize herkes farklidir anliyormusunuz.
Gebelik testlerinin duyarlılık derecesi..Mesela erken gebelik testleri 10 miU luktur..Yani beta hcg 10 olunca bile göstermeye başlar..
Canım bir bayanın adet görmesi illa hamile kalabileceği anlamına gelmez..Adet gördüğü halde yumurtlamıyor olabilir.Yumurtlama olup olmadığı ve yumurtlamanın kalitesi adetin 21.günü progesteron tahlili ile çıkan sonuca göre değerlendirilir.Benim eşim doktor..
Tam tersi..Çok şaşırdım..Aksine uykusuzluk değil uykuya meyil artar hamilelikte.Çünkü progesteron hormonu artar.Bu hormon hem düz kasları gevşetir hem de uykuya sebep olur hamileliğin başlarında..zaten hamileliğin belirtilerinden biri de uykuya eğilimin artmasıdır.Rahmin genişlemesi ilerleyen haftalarda oluyor..Hamileliğin çok başlarında değil..
yani sizin esiniz doktor diye herseyi biliyor ama benim doktorum zir cahil bunu mu diyorsunuz hanimefendi esinizin reklamini buralarda yapmassaniz daha iyi olur .
hem ben 15 haftalik hamileyim niye uyuyamiyorum o zaman sorun bakalim esinize herkes farklidir anliyormusunuz.
Ne alaka ? Doktorunuza zır cahil demedim.Eşimin de reklamını yapmadım.isim mi verdim? Çalıştığı yeri mi söyledim ? iftira atmayın,kendize gelin..Ne reklamı ????? Bu kadar saçmalık olmaz..
15 haftalık hamileyim diyorsunuz nerdeyse 3 buçuk aylıksınız..Hamileliğin başında olan belirtilerden birini paylaşıyoruz..Yazılanları iyi okuyun..Uğraşamam durduk yere sorun çıkaran insanlarla !!! Allah Allah ya çattık yaaa !!!!
Beni de bebeklerimi de gerip iftira atmaya hakkınız yok !!!!!!!!!!!!!!
Doktorunuza değil ama adet gören kadınlar hamile kalır diyen tanıdınızın bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadığını açıkça söylüyorum.......Bunu doktorunuz söylemiş olamaz..Doktor dedi diye de kendi doktorunuza da iftira atmayınız......
ya bu topiği açan arkadaş pufidik başka bölümede aynı günde ilişkiden sonra 4 5 damla kan diye açmışsın birde onca insan sana yapman gerekeni söylüyor halen oyalıyorsun insanları şöylede böylede diye kan testi vermek bu kadar zormu? bilmem kaç kişi görüntülüyor niye yazmıyorsunuz diyorsun bu topic çok güzel gelin sohbete diyorsun amacın apaçık belli bu kadar sana yardımcı olmaya çalışan iyi niyetli insanları suistimal etmek hiç yakışmıyor bilesin
Aysecim çok üzüldüm okuyunca sen hamişsin canım bozma moralini insanlar sataşacak yer arıyor sanırım. Hiçbir şekilde eşinin reklamını yapmaya çalıştığına şahit olmadım ben şahsen insanlar yazdığın tek şeyi okuyup yorum yazıyorlar. Sakın üzme kendini sanada bebişlerede faydalı değil üzüntü lütfen canım. :ecrin_bebek:
Kızlar forumu geren insanlar dışında herşey yolunda. Siz nasılsınız bakalım bugün. Ben sabah 10da kan testine gittim sanırım belli olmasına bi 15 dakika felan var. İlgilenen arkadaşlarıma burdan bildiricem sonucu.
Her tür insan var işte canım..Dün bunları okuyunca çok şaşırdım.Yazmadığım,yapmadığım bir şeyle suçlanmak canımı sıktı gerçekten..
Neyse Allah hepimizin gönlündeki güzellikleri nasib etsin inşallah..:Saruboceq:
Bende gyzemi merak ettim. Ellerim titriyor gene 11:30da arayın ddiler telefonla bildirecekler sonucu eğer olumluysa bende eşime fakslatıcam :) azcık daha bekliym çok korkuyorum.
istersen eğer olumluysa sonuç,git eczaneden bir test al,hem testi hem de sonucu akşam yatak odasında eşinin baş ucuna koy sürpriz olsun..Ama sabredip söyleme bakalım..Tabi senin kararın fakslayabilirsin de..
hayırlı olsun cnm yenı okudum allah analı babalı büyütsünopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?