Kızlar nolur yardım edin 1 saat sonra 2.çizgi çıktı !!

ben yine de yanılmış olmayı diliyorum bütün kalbimle...:Saruboceq:

ya bu topiği açan arkadaş pufidik başka bölümede aynı günde ilişkiden sonra 4 5 damla kan diye açmışsın birde onca insan sana yapman gerekeni söylüyor halen oyalıyorsun insanları şöylede böylede diye kan testi vermek bu kadar zormu? bilmem kaç kişi görüntülüyor niye yazmıyorsunuz diyorsun bu topic çok güzel gelin sohbete diyorsun amacın apaçık belli bu kadar sana yardımcı olmaya çalışan iyi niyetli insanları suistimal etmek hiç yakışmıyor bilesin

Doktorunuza değil ama adet gören kadınlar hamile kalır diyen tanıdınızın bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadığını açıkça söylüyorum.......Bunu doktorunuz söylemiş olamaz..Doktor dedi diye de kendi doktorunuza da iftira atmayınız......

Aysecim çok üzüldüm okuyunca sen hamişsin canım bozma moralini insanlar sataşacak yer arıyor sanırım. Hiçbir şekilde eşinin reklamını yapmaya çalıştığına şahit olmadım ben şahsen insanlar yazdığın tek şeyi okuyup yorum yazıyorlar. Sakın üzme kendini sanada bebişlerede faydalı değil üzüntü lütfen canım. :ecrin_bebek:

Sen okumayı yeni öğreniyorsun sanırım. bu kadar şeye beyin yoracak vaktin varsa aç o zaman baştan sona bütün topiği oku öyle havadan yorum yapmakla olmaz. Seninle uğraşmam bana senin gibiler değil iyi niyetli yardımsever insanlar lazım. BU SORDUKLARININ CEVAPLARI TOPİKTE VAR !! Gelip kendi çapında kahramanlık yapma. Hayatım boyuncada hiçbir iyi niyetli insanın niyetini suistimal etmedim. Burda sohbet gayet düzeyli ve herkes halinden memnun. 1tane topik gördün diye kendini ben herşeyi yazarım ben kahraman olurum sanma. O topiğide aynı gün açmadım ben Bu topiğin devamında kanamam oldu yerleşme kanamasıdır diye fikir aldım insanlardan. Burdaki arkadaşlarımada sordum. Ama konuyu dağıtmak istemedim.Testi cuma günü yaptım ve eşime süpriz yapmak istediğimden cuma cmts pazarda izinli olduğundan kan testine gidemedim. İşte tek başlığa bakıp böyle iddialı bir yorum yapmasan bunları bilirdin küçük hanım! Neymiş benim amacım? Sen BİR NUMARASIN bilirsin gülüm hı? Hadi işine... Git yemek hazırla kocana uğraşma böyle şeylerle. DOĞRU DÜZGÜN OKUYUP ANLAMADANDA YORUM YAPMA!!!!

Kızlar forumu geren insanlar dışında herşey yolunda. Siz nasılsınız bakalım bugün. Ben sabah 10da kan testine gittim sanırım belli olmasına bi 15 dakika felan var. ılgilenen arkadaşlarıma burdan bildiricem sonucu.

Her tür insan var işte canım..Dün bunları okuyunca çok şaşırdım.Yazmadığım,yapmadığım bir şeyle suçlanmak canımı sıktı gerçekten..
Neyse Allah hepimizin gönlündeki güzellikleri nasib etsin inşallah..:Saruboceq:

Ay hadi hayırlısı inşallah..Yanılmıyorsam adetine daha vardı.Eğer adetin gecikirse bir kaç gün daha,testi tekrarlanamanı öneririm canım..Eğer tutunma varsa yeni yeni tutunuyor olabilir..Hayırlısı tekrar.. gzym i de çok merak ettim...

2-3 günde bir beta hcg nin artması,1,5-2 katına artması lazım hamilelik oluşmuşsa..Eğer bu şekilde bir katlanış varsa sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsun demek..beta hcg 1000-1500 civarına ulaşınca da bebeğinin kesesi oluşur ve ultrasonda gözlenir..1-2 hafta sonra da doktor kalp atışını gözlemek ve dinlemek için çağırır muayneye..hepsi tatlı heyacanlar..Darısı tüm bebek hayali olanlara inşallah...

Boşver canım bende uyumuşum sabah gördüm işte.. Burası sanal ortam olduğundan insanlar bazen rahat davranabiliyor. ama ikinizde gebesiniz kıyamam...

Bende gyzemi merak ettim. Ellerim titriyor gene 11:30da arayın ddiler telefonla bildirecekler sonucu eğer olumluysa bende eşime fakslatıcam :) azcık daha bekliym çok korkuyorum.

Bende gyzemi merak ettim. Ellerim titriyor gene 11:30da arayın ddiler telefonla bildirecekler sonucu eğer olumluysa bende eşime fakslatıcam :) azcık daha bekliym çok korkuyorum.

istersen eğer olumluysa sonuç,git eczaneden bir test al,hem testi hem de sonucu akşam yatak odasında eşinin baş ucuna koy sürpriz olsun..Ama sabredip söyleme bakalım..Tabi senin kararın fakslayabilirsin de..

hayırlı olsun cnm yenı okudum allah analı babalı büyütsünopuyorumnanaktan

istersen eğer olumluysa sonuç,git eczaneden bir test al,hem testi hem de sonucu akşam yatak odasında eşinin baş ucuna koy sürpriz olsun..Ama sabredip söyleme bakalım..Tabi senin kararın fakslayabilirsin de..

Eveeeeeeeettt kesinlikle söyledğin gibi yapıcammmm!! Çıldırrıcak mutluluktannnnnn. inanamıyorum gerçektennnnnnnnnnnnn... Kan testi yanılabilr mi acabaaaaa

Ya ilk sizle paylaştımmmm annemlere bile söylemedimmmmmmmmmmmm!! Çok çok teşekkür ederim destek oldunuz fikirlerinizi paylaştınızzz... Çok mutluyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…