Kızlar nolur yardım edin 1 saat sonra 2.çizgi çıktı !!

Kızlar sonuç pozitif inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.

Valla buraya bakarken kalbim güm güm çarptı şimdi heyacandan..Yanılmış olmama da çok ama çok sevindim..Şeniz Allahtan sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim..Sıra sürpriz düşünmekte...:CüvCüv:

Canım sende gerçekçi bir şekilde tecrübelerini söyledin bana. Beni avutmak için kesin hamilesin demedin. Çok teşekkür ederim sana. Kesinlikle dediğin süprizi yapıcam yanınada ufacık bebek patileri koymayı düşünüyorummm

Çok teşekkür ederim canımmm amiinnnnnnnnnnnnnnnnn. Seninde az kalmışşş sende güzel günlerde büyüt bebişlerini sağlıkla mutluluklaaa

sağol canım. o çift çizgi için ne kadar bekledik. kaçlarca tane test harcadık. Allah isteyen herkesin kucağına sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

keyfini çıkart bu mutluluğun bayanssulusmile

:CüvCüv: :asigim: :1hug:

:CüvCüv: :asigim: :1hug:

Ayşecan seninde bilgilerine dayanarak insanları yanlış yönlendirmeden şu konuya bi açıklık getirecek olursak testi yapıyorz beta HCG yüksekse ilk anda silikte olsa o 2.çizgi çıkıyor. Ama bekledik çıkmadı testi attık saateler sonra baktığımızda 2. çizgiyi görür gibi olduk ancak bu çizgi gölge gibi renksiz ise pekte itibar etmemek gerek. Çizgi testin rengine göre hfif kırmızı veya mavi gibiyse testi birkaç gün sonra tekrar uygulamakta fayda var.

ayy okudum şimdi hamilesinn..çok sevindimmm....ama tatlım demmiştim sana hamile olmasan çift çizgi hayatta çıkmazdııı canımm....rabbim bebeiğini esirgesin...

Tatlım işte senden testin resmini bekledik ama olmayınca havada kaldı testi göremediğimiz için değerlendiremedik..Ama kan testi hepimizi sevince boğdu..hihoyyyt

2. test renksizse itibar etmemek ya da bir kaç gün sonra tekrarlamak yararlı olabilir tabi..

Yukarda yazdıklarına aynen katılıyorum canım opuyorumnanaktan

ayy okudum şimdi hamilesinn..çok sevindimmm....ama tatlım demmiştim sana hamile olmasan çift çizgi hayatta çıkmazdııı canımm....rabbim bebeiğini esirgesin...

Evet yelizimmmmmmmmmmmmmmm bende gelmeni çokkkk istiyordummm hamileyimmmm :ecrin_bebek:inanamıyorum halaaaaaaa

canımm benim...çokkkkkk sevindim....ancak gelebildim kk ya ....sağol canım benim inşallah darısı tüm isteyenlerin başına...çok çok dua et canımmm aklına geldikçe et..yaa çok ssevndim....rabbim nazarlardan esirgesinnnn....sağsaliim kucağına almayı nasip etsin inşallahh..

cnmmmm cok sevndmmmmmmm tebrk edermmmmmmmmm:lepi: cok öpüorm seniiii kızz senle gün ve gün yasadıkkkkk hamişliğininbelirtisinii sonundada ögrendikkk cok güzellll vallaa ohhhh....kaydirigubbakcemile2 bende test yapcam bu gazlakaydirigubbakcemile3 bikaçgünde beni yorumlayacaksınızkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hehehehhe saka maka gidiimde test aliim bendekaydirigubbakcemile3 acaba ne cıkcakkk kötükedihüso cnmm öpüorummm bebişiimizii ve seniiii saglıkla gelsn meleğin inşallah:Saruboceq: bize dua et olurmu yerimseniben öpüorummmopuyorumnanaktan

Kızlar sonuç pozitif inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.
Tebrik ederim canım...Allah sana güzel bir hamilelik geçirtsin ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...Sonunda kan testi yaptırıp rahatlamış oldun...Canım değerin kaç söylediler mi...
Eveeeeeeeettt kesinlikle söyledğin gibi yapıcammmm!! Çıldırrıcak mutluluktannnnnn. inanamıyorum gerçektennnnnnnnnnnnn... Kan testi yanılabilr mi acabaaaaa

Yok canım yanılmaz...Zaten sen kaç defa idrar testi yaptın ve çıktı şimdide kan testide pozitif verdi daha ne yanılması...
Eşine unutamayacağınız bir şekilde bu müjdeyi ver canım...Eğer bir fotoğraf makinan varsa veyada cameran o anı çekebilirsinde yüzünün şeklini sevinme anını...
Ahh ahhh bende inşallah buay yaşarım bu duyguyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…