Kızlar sonuç pozitif inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.
Allah sonuna kadar sağlıkla gitmek nasip etsin.. hayırlı olsun
Valla buraya bakarken kalbim güm güm çarptı şimdi heyacandan..Yanılmış olmama da çok ama çok sevindim..Şeniz Allahtan sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim..Sıra sürpriz düşünmekte...:CüvCüv:
Çok teşekkür ederim canımmm amiinnnnnnnnnnnnnnnnn. Seninde az kalmışşş sende güzel günlerde büyüt bebişlerini sağlıkla mutluluklaaa
Canım sende gerçekçi bir şekilde tecrübelerini söyledin bana. Beni avutmak için kesin hamilesin demedin. Çok teşekkür ederim sana. Kesinlikle dediğin süprizi yapıcam yanınada ufacık bebek patileri koymayı düşünüyorummm
tekrar tebrikler tatlım. kendine ve göbüşüne iyi bak..
:CüvCüv: :asigim: :1hug:
Ayşecan seninde bilgilerine dayanarak insanları yanlış yönlendirmeden şu konuya bi açıklık getirecek olursak testi yapıyorz beta HCG yüksekse ilk anda silikte olsa o 2.çizgi çıkıyor. Ama bekledik çıkmadı testi attık saateler sonra baktığımızda 2. çizgiyi görür gibi olduk ancak bu çizgi gölge gibi renksiz ise pekte itibar etmemek gerek. Çizgi testin rengine göre hfif kırmızı veya mavi gibiyse testi birkaç gün sonra tekrar uygulamakta fayda var.
ayy okudum şimdi hamilesinn..çok sevindimmm....ama tatlım demmiştim sana hamile olmasan çift çizgi hayatta çıkmazdııı canımm....rabbim bebeiğini esirgesin...
Kızlar sonuç pozitif inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.
Tebrik ederim canım...Allah sana güzel bir hamilelik geçirtsin ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...Sonunda kan testi yaptırıp rahatlamış oldun...Canım değerin kaç söylediler mi...Kızlar sonuç pozitif inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.
Eveeeeeeeettt kesinlikle söyledğin gibi yapıcammmm!! Çıldırrıcak mutluluktannnnnn. inanamıyorum gerçektennnnnnnnnnnnn... Kan testi yanılabilr mi acabaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?