slm arkadaşlar...
bende adete 5gün vardı test yaptım çok hafif 2.çizgi çıkmıştı.
sende kesin hamilesin canmm hayırlı olsun.
kızzzz pufidikk resim koysanaa sen net karar alalım kk kızlarımZLA HEYET TOPLANSINkaydirigubbakcemile3
bence de heyet olarak karar verelim di mikaydirigubbakcemile3
bence de heyet olarak karar verelim di mikaydirigubbakcemile3
link eklememe izin vermedi( kkdan bakıvirin kızlarrrrrrrrrrrrrr
pufidik bence hemen kan yaptır..sonuca görede doktora görün..umarm istediğin gibi çıkar
Kadınlar klubü canım bu site yani gebelik başlığı altında var. yada direk google a pozitif idrar testi örnekleri yazınca çıkan ilk link
pufidik bence hemen kan yaptır..sonuca görede doktora görün..umarm istediğin gibi çıkar
O kadar kafam karıştıki biancacım bi yandan 10dk sonra dikkate almayın deniyor ama daha önce hiç böyle olmadı direk bembeyaz çıktı test ayrıca bnm gibi olup gebe kalanlar var ama ne bilim şaka gibi geliyorr
bugün bir kere daha yaptın mı
Yaptım canım bugün yapınca silik bi çizgi gördüm 10dk içinde ama çok zor görünüyordu çok çok silik gölge gibi bile deil kaldı sonra öyle zar zor görebiliyorum bakınca diğeri gibi belirgin değil. İlk net çıkan testimi çok az su içip 8saat idrarımı tutarak yapmıştım bunuda sabahın ilk idrarıyla yaptım ama 4te yatıp 7de kalktım yatmadan önce idrara gittimmi hatırlamıyorum ama gitmedim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?