Kızlar nolur yardım edin 1 saat sonra 2.çizgi çıktı !!

slm arkadaşlar...
bende adete 5gün vardı test yaptım çok hafif 2.çizgi çıkmıştı.
sende kesin hamilesin canmm hayırlı olsun.

slm arkadaşlar...
bende adete 5gün vardı test yaptım çok hafif 2.çizgi çıkmıştı.
sende kesin hamilesin canmm hayırlı olsun.

ayyy canımmmmmmmmmmmm ama benim 1 saat sonra belirginleşti o çizgiiiiiii ondan olmayabilirdeeeeeeeee bilmiyorumkismile

KIZLAAAAARRRRRRRRRRRRRR Kocaları uyutuuuunnnnnn toplaşalımmm salondaaa !! alın çay kahve muhabbet edelimmmmmm

bence de heyet olarak karar verelim di mikaydirigubbakcemile3

kızlaaaaarrrrrrr dedim yaaaa telde hiç belli olmuooo ama şu linkte 6. testin aynısııı
bence de heyet olarak karar verelim di mikaydirigubbakcemile3

kızlaaaaarrrrrrr dedim yaaaa telde hiç belli olmuooo kkda pozitifidrar testi örnekleri topiğindeki 6. testin aynısıııııı 1 saat sonra çizginin böyle olduğunu göz önünde bulundurup karar verin kızlarrrrrrr. Pazartesi çok geçç çıldırcammmmmmmmmmmmmmm 1 saat sonra çizginin böyle olduğunu göz önünde bulundurup karar verin kızlarrrrrrr. Pazartesi çok geçç çıldırcammmmmmmmmmmmmmm

Kadınlar klubü canım bu site yani gebelik başlığı altında var. yada direk google a pozitif idrar testi örnekleri yazınca çıkan ilk link

Kadınlar klubü canım bu site yani gebelik başlığı altında var. yada direk google a pozitif idrar testi örnekleri yazınca çıkan ilk link

Anladım canım, idrar testleri olmayan bir şeyi göstermez. Yani gebelik olup da negatif çıkabilir ama gebelik olmayıp da üst üste 2 testin 1 saat sonra da olsa pozitife dönmesi pek olası değil.Bence sen hamilesin yani.
Bu arada haftasonu kan testi yaptırabileceğin bir yer yok mu canım?

Eşime süpriz yapmak istiyorum haftasonu evde olucağından gidememmm pazartesiye kalıcak canımmmmm

O kadar kafam karıştıki biancacım bi yandan 10dk sonra dikkate almayın deniyor ama daha önce hiç böyle olmadı direk bembeyaz çıktı test ayrıca bnm gibi olup gebe kalanlar var ama ne bilim şaka gibi geliyorr

O kadar kafam karıştıki biancacım bi yandan 10dk sonra dikkate almayın deniyor ama daha önce hiç böyle olmadı direk bembeyaz çıktı test ayrıca bnm gibi olup gebe kalanlar var ama ne bilim şaka gibi geliyorr

bugün bir kere daha yaptın mı

bugün bir kere daha yaptın mı

Yaptım canım bugün yapınca silik bi çizgi gördüm 10dk içinde ama çok zor görünüyordu çok çok silik gölge gibi bile deil kaldı sonra öyle zar zor görebiliyorum bakınca diğeri gibi belirgin değil. İlk net çıkan testimi çok az su içip 8saat idrarımı tutarak yapmıştım bunuda sabahın ilk idrarıyla yaptım ama 4te yatıp 7de kalktım yatmadan önce idrara gittimmi hatırlamıyorum ama gitmedim sanırım.

canım görmüşsün işte 10 dk içinde silik çizgiyi, çok çok silik de olsa.ben yapınca bembeyaz çıkıyor pozitif taraf.hangi ışığa tutarsam tutayım.

haftasonu kafanın takılmaması için al kocişini güzelce gezin ankarada hava nasıl olacak haftasonu?

pufidik canım, ben tedavi ile hamile kaldım.adetimden 6 gün önce idrar testinde öğrenmiştim..Ancak 1 saat sonra değil 10 dakika içinde çıkmıştı..Her gün testi tekrarladım gün geçtikçe daha da belirginleşti..İlk yaptığımda çok çok silikti ama pembelik kolayca belli oluyordu..Bir de benim ikizdi belki bu yüzden erken çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…