Kızlar nolur yardım edin 1 saat sonra 2.çizgi çıktı !!

Bugün çok sıcaktııı ve güzeldi umarım gene öyle olurrr. canım yaaa bende anlamadımkii bin kez baktım teste bazen görür gbi oluorum bzen göremiorum.. ama önceki çok net hala duruor. 2gün öncede silik çıktı am hepsi son yaptığımdan daha belirgin..

eğer o 2. çizgi grimsi gölge şeklinde değil de çok çok silik de olsa hafif bir pembelik görebiliyorsan hamilelik olabilir..ama renksiz grimsi bir çizgiyse sadece idrar testi çok beklediğinde oluşmuş bir çizgi olabilir bu..

Canımmm ne mutlu sanaaaa sağlıkla büyüt ikizleriniiii. Peki idrarında bir değişiklik farketmişmiydin canım adet öncesi? Rebgi çok koyu benim bide tuhaf kokuyo

ben de ışığın altında güneşin altında büyüteçle bakıyordum..eşime gösteriyordum :) fotoğrafını çekip doktoruma bile maille yolladığımı bilirim :)hatta emin olamayıp günde 4-5 test yaptığım oluyordu..internetten topluca testler almıştım...:))

hangi tedaviyle hamile kaldın ayşe?

Canımmm ne mutlu sanaaaa sağlıkla büyüt ikizleriniiii. Peki idrarında bir değişiklik farketmişmiydin canım adet öncesi? Rebgi çok koyu benim bide tuhaf kokuyo

renge falan takılma..eğer çok su içmişsen idrar rengi açık çıkar,az su içmişsen koyu olur idrar rengi..tabi genelde sabah idrarı ile test öneriyorlar.idrar koyu ve konsantrasyonu fazla olduğu için..ancak hamilelik oluşmuşsa idrar açık da olsa koyu da olsa çıkıyor test ...Bu arada uyku durumun nasıl ? Hamilelik başında uykuya eğilim çok artıyor çünkü...

Evet canım haklsıınn. Benim net olarak 3 testimden biri o kadar belirgin bariz mavi çizgi var yani. beklemekten gölge gibi oldu diğer ikisi ama bu belirgin olan baya mavi ve net. erken gebelik testi aldm ben bide.

Evet canım haklsıınn. Benim net olarak 3 testimden biri o kadar belirgin bariz mavi çizgi var yani. beklemekten gölge gibi oldu diğer ikisi ama bu belirgin olan baya mavi ve net. erken gebelik testi aldm ben bide.

Hımm benim testler kırmızı pembe olduğu için onlara göre söyledim..demek ki senin de hafif mavilik olması gerek..bence bir kaç gün ya da 1 hafta daha bekle öyle tekrarla canım..Tabi ben her gün test yapmıştım bakma..Benimki de manyaklık tabi..Ama yine aynı şeyi yapardım ne yalan söyleyeyim..Hayırlısı olsun inşallah canım..opuyorumnanaktan..

ben 20 -25 miu luk ucuz testlerle yapmıştım.Erken gebelik testleri 10 miu luk :)

Hiç uykum yok valla cin gibiyim 3 saatlik uykuyla geçiriyorum tüm günü. uyuyamıyorum ama belirsiz olduğudan sanırım..

bence de heyet olarak karar verelim di mikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 delüüüüükaydirigubbakcemile3 kız insallah hamişizdir hepimizz bende ayın 20sinde test yapıcam benm topikteki analizim öyle diyor ayın 20sinde hamişsem testte cıkarmıs inşallah hamişimdir...kızlar linkini atiim size belki yardımı olur birçook arkadasım topiğimde hamile BEN HARİÇ BİTEKkaydirigubbakcemile3 http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331984-kizlar-ovulasyon-yontemi-super-612.html#post12719193 BİRİNCİ SAYFAYA GİDİN KIZLAR ARADA BEKLERİM MUHABBETEyerimseniben
MeleĞİmmmmmmm hİslerİn bugÜn ne sÖylÜyorrrrrrr??

:jeyyar: BİR YANIM HAMİLESİN DİYOR BİR YANIMDA BENİM YAPTIGIM TEST GİBİ ANLATTIGIN İÇİN YOK GİBİ DİYOR:bbo: BENDEDE ÖYLE OLMUSTU 2AY ÖNCE ANLATTIM YA SANA SANKİ VAR GİBİYDİ COK ISRARLA BAKINCA AMA...NEBİLİM KUZUU İNŞALLAH HAMİLESİNDİR:Saruboceq: AMA SANKİİİİ :bbo: :CüvCüv:.....
EGER BU AY HAMİLEYSEM EŞİMİN İŞ YERİNE KAN TAHLİLİ SONUCUMU FAXLATICAMhihoyyyt İNŞALLAH HAMİLEYİZDİR HEPİMİZ....:Saruboceq:

Benim başimdan 2 hamilelik geçti, ikisindede silik çizgiler vardı.. gunum 5-6 gun gecmesıne ragmen çizgiler koyulaşmamıştı.. ancak kan testınden emin olabildim.. sende İNŞAALLAH hamilesindir cnm.. ALLAH gonlunue gore versın opuyorumnanaktan

canım ınsallah hamıssındır bende de cıkmamaıstı copu dokerken bı baktım 2, cızgı yanı hamıleydım rabbım gonlune gore versın habersız bırakma olurmu

Kızlar ben dayanamayıp bugünde 2 test yaptım biri erken teşhis eden medismart diğeri ise normal gebelik testi. Erken teşhis edende idrarı koyduğum aan T kısmında bir gölge belirdi işte dedim hamileyim ama şuan çok zor görünüyor ve kırmızı değil. Diğeride kabak gibi tek çizgi. Sanırım ben gebe değilim kızlar

:jeyyar: BİR YANIM HAMİLESİN DİYOR BİR YANIMDA BENİM YAPTIGIM TEST GİBİ ANLATTIGIN İÇİN YOK GİBİ DİYOR:bbo: BENDEDE ÖYLE OLMUSTU 2AY ÖNCE ANLATTIM YA SANA SANKİ VAR GİBİYDİ COK ISRARLA BAKINCA AMA...NEBİLİM KUZUU İNŞALLAH HAMİLESİNDİR:Saruboceq: AMA SANKİİİİ :bbo: :CüvCüv:.....
EGER BU AY HAMİLEYSEM EŞİMİN İŞ YERİNE KAN TAHLİLİ SONUCUMU FAXLATICAMhihoyyyt İNŞALLAH HAMİLEYİZDİR HEPİMİZ....:Saruboceq:[/QUOTE]

Meleğimm benim bundan önce yaptığım erken gebelik testinde 2 çizgi çok belirgin ama 1 saat sonra belirgin oldu zor görünmüyor ama şimdi tekrar yaptım ilk yaptığımda gölge çıktı beyaz hemen normal tabandan daha açık bir beyaz. Sanırım testten kaynaklanıyor. biraz daha beklicem ama bu aydan umudumu kestim

canım inşallah hamilesindir. ama üstüste çok test yapmışsın sen.bence kanda baktır. benim ilk testimde 5dk. sonra çok silik olarak çıkmıştı predictor markası. ertesi gün kan verdim. kesinleşti hamilelik. biraz daha sabret p.ertesi kanda baktır. dualarım seninle canım..
:Saruboceq:

Adetime 6 gn var daha ama dayanamadım canım ne sabırsızım. ilk yaptığımda çok zor görünür şekilde çıktı 2. yaptığımda 1 saat sonra bariz çizgi çıktı az önce yaptığım 3. ve 4. te bişi yokkkkkkkkkkkk

ıdrarımın renginden kesin hamileyim diyordum. hiç böyle kopkoyu olmamıştı ve çok tuhaf kokuyor demekki güvenmemek gerekmiş.

İdrarımın renginden kesin hamileyim diyordum. hiç böyle kopkoyu olmamıştı ve çok tuhaf kokuyor demekki güvenmemek gerekmiş.

pufidik idrar rengi ne kadar su içtiğinle alakalı diye biliyorum, hamilelik belirtisi değil ama koku için bir şey diyemeyeceğim.

benim de kafam karıştı son anlattıklarından sonra galiba en iyisi beklemek zor da olsa, ptesi kan testinde kesin sonucu alırsın.umarım gebesindir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…