pufidik canım, ben tedavi ile hamile kaldım.adetimden 6 gün önce idrar testinde öğrenmiştim..Ancak 1 saat sonra değil 10 dakika içinde çıkmıştı..Her gün testi tekrarladım gün geçtikçe daha da belirginleşti..İlk yaptığımda çok çok silikti ama pembelik kolayca belli oluyordu..Bir de benim ikizdi belki bu yüzden erken çıktı...
pufidik canım, ben tedavi ile hamile kaldım.adetimden 6 gün önce idrar testinde öğrenmiştim..Ancak 1 saat sonra değil 10 dakika içinde çıkmıştı..Her gün testi tekrarladım gün geçtikçe daha da belirginleşti..İlk yaptığımda çok çok silikti ama pembelik kolayca belli oluyordu..Bir de benim ikizdi belki bu yüzden erken çıktı...
Canımmm ne mutlu sanaaaa sağlıkla büyüt ikizleriniiii. Peki idrarında bir değişiklik farketmişmiydin canım adet öncesi? Rebgi çok koyu benim bide tuhaf kokuyo
eğer o 2. çizgi grimsi gölge şeklinde değil de çok çok silik de olsa hafif bir pembelik görebiliyorsan hamilelik olabilir..ama renksiz grimsi bir çizgiyse sadece idrar testi çok beklediğinde oluşmuş bir çizgi olabilir bu..
hangi tedaviyle hamile kaldın ayşe?
Evet canım haklsıınn. Benim net olarak 3 testimden biri o kadar belirgin bariz mavi çizgi var yani. beklemekten gölge gibi oldu diğer ikisi ama bu belirgin olan baya mavi ve net. erken gebelik testi aldm ben bide.
renge falan takılma..eğer çok su içmişsen idrar rengi açık çıkar,az su içmişsen koyu olur idrar rengi..tabi genelde sabah idrarı ile test öneriyorlar.idrar koyu ve konsantrasyonu fazla olduğu için..ancak hamilelik oluşmuşsa idrar açık da olsa koyu da olsa çıkıyor test ...Bu arada uyku durumun nasıl ? Hamilelik başında uykuya eğilim çok artıyor çünkü...
kaydirigubbakcemile3 delüüüüükaydirigubbakcemile3 kız insallah hamişizdir hepimizz bende ayın 20sinde test yapıcam benm topikteki analizim öyle diyor ayın 20sinde hamişsem testte cıkarmıs inşallah hamişimdir...kızlar linkini atiim size belki yardımı olur birçook arkadasım topiğimde hamile BEN HARİÇ BİTEKkaydirigubbakcemile3 http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331984-kizlar-ovulasyon-yontemi-super-612.html#post12719193 BİRİNCİ SAYFAYA GİDİN KIZLAR ARADA BEKLERİM MUHABBETEyerimsenibenbence de heyet olarak karar verelim di mikaydirigubbakcemile3
MeleĞİmmmmmmm hİslerİn bugÜn ne sÖylÜyorrrrrrr??
kızlar uyuyamıyorum heyecandan, 2 gün önce test yaptım hafif silik çizgi çıktı 1 saat içinde bugün farklı bi marka test yaptım gene aynı! 2. çizgi hala duruyor. eskiden bembeyaz olur hiçbişe çıkmazdı. hamile olabilr miyim ? nolur yardım edin böyle olup hamiş olan arkadaşlar okudum.
canım inşallah hamilesindir. ama üstüste çok test yapmışsın sen.bence kanda baktır. benim ilk testimde 5dk. sonra çok silik olarak çıkmıştı predictor markası. ertesi gün kan verdim. kesinleşti hamilelik. biraz daha sabret p.ertesi kanda baktır. dualarım seninle canım..Kızlar ben dayanamayıp bugünde 2 test yaptım biri erken teşhis eden medismart diğeri ise normal gebelik testi. Erken teşhis edende idrarı koyduğum aan T kısmında bir gölge belirdi işte dedim hamileyim ama şuan çok zor görünüyor ve kırmızı değil. Diğeride kabak gibi tek çizgi. Sanırım ben gebe değilim kızlar
İdrarımın renginden kesin hamileyim diyordum. hiç böyle kopkoyu olmamıştı ve çok tuhaf kokuyor demekki güvenmemek gerekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?