• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar n'olur yardım edin

Bu tip durumlardan hoslanmıyorum iste benim erkek arkadasım da girip okumustu bir kere konumu sinir oldum .. Keske bastan üye oldugumu hic söylemeseydim diyorum bazen ama o zaman o sekilde düsünemiyor insan .. Hem tesadüf olarak ögrense bu sefer benimle neden paylasmadın diye üzülürdü ..

Kız konunu yeni gördüm benim yüzümden mi oldu şincik

Canım benim seninle ne alakası var. Sen değil bir başkasında görsem kayınvalde konusunu mutlaka yazardım. Sadece sana burdaki bütün kadınlar gibi destek olmak için bir cevap yazmıştım. Oda benim başımda patladı. Neyse her şerde bir hayır vardır diyelim. En azından burdaki kadınlara örnek oldum. Hangi konumda, meslekte, yaşta olursak olalım, eşlerimiz, sevgililerimiz bizimle ilgilenmiyor gibi görünsede uzaktan uzaktan bizi takip ettiklerini unutmayalım.

kötü olmuş eşinin görmesi bence.
biraz zaman geçsin seni anlıyacak bence.

bende görmesini istemem kk ya giriyorum
içimi sıkıntımı döküyorum
eşime söyleyemediğim şeyleri yazıyorum
rahatlıyor fikir alıyorum.
eşimin görmesini bende istemem.
yaptığın kötü birşey değil biliyorum ama ailesini bende bahsediyorum
bazı topiclerde.

Sana dikkatli olmanı tavsiye ederim. En azından bakmaz nasıl olsa deyip benim gibi salaklık yapıp yanında nick ve şifreni girme canım mafoldumben Gerçekten eşler aileleri söz konusu oldumu küçücük bir pire bile olsa birden bire deve olup çıkıyor.

eşinin yaptığı çok yanlış senin nickinle nasıl girer ayıp.niye korkuyorssunki zaten annesini sevmediğini bilmiyormu boşver.kendi utansın senin özelindeki şeyleri okuduğu için.bence nickini değiştr

Benim de başıma geldi aynı şey
Bir de daha imkansızı
Sevgilim bana evlenme teklif etmeyi planlarken googledan napsam diye bakıyormuş
Sonra kadınlar kulubünden bir sayfa çıkmış
Ben de o aralar biraz sinirliydim, erkek milleti odun falan filan her şey yazmıştım
Bir de doğumgünümde bir hediye olayı olmuştu, iyice tepem atmıştı neyse
Nickimden anlamış tabi benim olduğumu
Yoksa benim siteye üye olduğumu bile bilmiyor, tesadüfen bulmuş.
Belki şu an yazdıklarımı da okuyordur bilemiyorum, ama gerçekten öyle zor bir durum ki
Ben yazdıklarımda biraz abartmıştım belki, ama tamamen de yanlış değildi.
Fakat hal böyle de olsa ben bunları hiç tanımadığım insanlarla paylaştığım için suçlu oldum.
Gidip herkese anlatsam daha iyi sanki.

Bence sen de eşine napayım seninle konuşamıyorum, ben de orda tanımadığım insanlarla konuşarak rahatlamaya çalışıyorum de.
Ben böyle yaptım işe yaradı guclubacismile
Gerçek de buydu zaten, bir derdimiz olduğu için bunlar yaşanıyor, keyfimizden değil herhalde.

Sanada geçmiş olsun canım ilk değilmişim demek senağlama bunlar bize ders oluyor. Saf olmamak lazım kurnaz olmalıyız:jeyyar:

eşinin yaptığı çok yanlış senin nickinle nasıl girer ayıp.niye korkuyorssunki zaten annesini sevmediğini bilmiyormu boşver.kendi utansın senin özelindeki şeyleri okuduğu için.bence nickini değiştr

Haklısın canım. Annesiyle olan sorunlarımı eskide bıraktığımı düşünürken birden annesi için çok kötü bir kadın kelimesi kullanmam gücüne gitti. biraz burda enpati kurmaya çalıştım. O da benim annem için bu kelimeyi kullansa bende üzülürdüm. Evet özelim konusunda haklısın yapılan yanlış büyük. Sanırım oda bunu farkında ki dün akşam konuşmaya başladık

Erkeklerin anlamadığı ne biliyormusunuz?Hayatlarını anneleriyle değil bizimle geçirecek olmaları..Çocukta oldumu insanın ailesi,eşi ve çocuğu oluyor..Ama erkeklerin bunu anlamaları epey bir zaman alıyor..Sanırım eşiniz yaptığı hatayı anlamış..Dört dörtlük kimse yok..Üç günlük hayatta ağzınızın tadını bozmaya değmez..

Canım benim seninle ne alakası var. Sen değil bir başkasında görsem kayınvalde konusunu mutlaka yazardım. Sadece sana burdaki bütün kadınlar gibi destek olmak için bir cevap yazmıştım. Oda benim başımda patladı. Neyse her şerde bir hayır vardır diyelim. En azından burdaki kadınlara örnek oldum. Hangi konumda, meslekte, yaşta olursak olalım, eşlerimiz, sevgililerimiz bizimle ilgilenmiyor gibi görünsede uzaktan uzaktan bizi takip ettiklerini unutmayalım.

Kuzum zaten başta eşinde hata buraya bayan gibi üye olup mesaj yazmasında yanlışlık.

Sen düşünceni yazmışsın ne var ki bunda o da okumuş .

Kayınvalidenle ilgili düşüncelerinden haberdar artık.Bundan sonra sana bunu yazdığın için kızmak yerine biraz sana hak verir ve en azından empati kurarak düşünmeye çalışır.

Back
X