Kızlar of! Benim yine :(

petek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
81
1
35
kızlar daha önceki yazımda erkek arkadaşımla ewlilik yüzünden olan tartıştığımı yazmıştımm

erkek arkadşım geçen yıl ewliliği erteledi yazın erteledii bizde bu yüzden bitirme noktaına geldik daha doğrusu ben geldim :çok üzgünüm: erkek arkadaşıma ben ya düzgün kara alalım yoksa bu iş biter dedim oda tamam martta nişan yaparız haziran dada ewleniriz dedi. annemde bildiği için sorup duruyodu annemede söledim a.s arkadaşlarımda biliyordu ama geçen gün erkek arkadaşımm bana ben onu sana çok sıkıştırdığın için öle dedim aslında haziranda yapıcaz dedii :çok üzgünüm: inanırmısınız şok oldumm. sabahlara kadar beni kandırıyormu diye düşündüm annemede söledim bitir dedii. şimdi arkadaşlar soruyorm size ne yapmam lazım aslında yapılacak şeyi az çok biliyorm ama soruyorm yinedee. fikirleriniz önemli benm için kıslarrrr lütfen söleyin karar aşamasındayım :1no2:
 
böyle bir mantık düşünen insanı bırak bence cnm ya baksana oyalamaktan başka birşey düşünmüyor :KK43:
 
Yaşınızı bilmiyorum ama evlilik için çok acele etmeyin derim ben..
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah
 
Bence erkek arkadaşına göz dağı verme zamanı gelmiş.
Çocuk oyuncağımı bu canım.Böyle olmaz görüşmeyelim artık de..Onun durumuna göre olay şekillenir zaten
 
saolun kıslarrr yaaa inanın amacım hemen ewlenmek değilll. sadece yaptığı çok gururumu kırıyoo 1 de affettim hadi dedimm ama bu sefer inanılmaz üzüldümm.ne bu çocuk oyuncağımı üstelik aramızda 10 yaştan fazla fark varr.bulduğuna şükretmiyoo beyfendi moralim sıfır 1haftadır görüşmüyorm telde falan konuşuyoz hala aynı şeyleri söylüyo yaa
 
canım bu çocuk oyuncagımı bir öyle bir böyle....
bu tarz durumlarda insan karşı tarafı daha iyi tanıma fırsatı oluyor...
iyi düşün derim...
evlilikte aceleci olmayın
 
bi sıkıştırınca hemen evlilik ararı mı vermiş ki şimdi tarh değiştirmiş
laf ağızdan bir kere çıkmış bu caymak niyeymiş
peki erteleme sebebi ne?

benim bildiğim insan sevdiğine kavuşmak için nasıl öne alırım diye düşünür
bu kaçtıkça kaçıyor gibi.
iyi düşünün bence evlenmeden önce
 
Ben asla erkeğe hadi evlenelim hadi beni istemeye gelin deme taraftarı degilim...zorlamakla olmuyor acil cevaplar verip yalan söylemiş sana üstüne gitme derim ben.belki kendini hazır hissetmiyordur seni kandırdığını da sanmam..
 
Profiline baktımda yaşın evlilik için zaten çok küçük bence evlilik için acele etme,ona bahsetme bile.ayrıl demiyorum ayrılma. zamana bırak evlenmek isterse o istesin istemezse zaten biter.Şimdilik böyle gitmesi sana ne kaybettirirki.İnanki böyle daha mutlu olcaksın.
 
ya çok fazla baskı kurdunuz üzerinde (erkekler böyle baskılardan hazzetmez)ya da maddi olarak istediği pozisyona gelememiştir.şayet siz değilde kendisi belli bir tarih verip bunu sürekli erteliyorsa maddi durumuda müsaitse evlenmeye sizi cidden oyalıyor demektir.
aranızdada 10 yaştan fazla varmış bence iyi düşünün birçok sorun var.
hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim...
ama baskıyı siz yapmayın lütfen evlenmek için bırakın ilişkiniz o aşamaya kendi gelsin teklifte erkekten gelsin.
evlenemiyorsunuz erteleniyor diye ilişkinizi bitirebiliyorsanız sizin sevdiğinizide sanmıyorum ben.evlilik değil mutlu bir beraberliktir öncelikli olan.
zaten doğru bir ilişki evliliğe her halükarda gider...
 
bi sıkıştırınca hemen evlilik ararı mı vermiş ki şimdi tarh değiştirmiş
laf ağızdan bir kere çıkmış bu caymak niyeymiş
peki erteleme sebebi ne?

benim bildiğim insan sevdiğine kavuşmak için nasıl öne alırım diye düşünür
bu kaçtıkça kaçıyor gibi.
iyi düşünün bence evlenmeden önce

Bende böyle düsünüyorum.
Evlenmek isteyen insan elinden geleni yapar. Birde ertelemesinin önemli bir sebebi yokmus galiba.
Ben olsam acaba istemiyor mu diye düsünürdüm heralde...
 
Sevgilinin fazla üstüne düsme. Hatta evlilik icinde fazla acele etme. Hersey olacagina varirmis. Hakkinda hersesin hayirlisini dile. Olursa olur, olmazsa saglik olsun..
 
walla bir erkek yeterince olgunlasmadan evlenmek durumunda kalirsa bir ise yaramiyor zaten canim. kesinlikle bu konuyu acma bir daha, bak senin gururun kiriliyor. simdi bi katakulliye gelip belki seni kaybetmemek ugruna hadi evlenelim der evlenirsiniz ama sonra sen yine mutsuz olursun allah korusun. bir derdim var senin mekanin olur sonra... bence de ne ayril ne de bu konuyu ac. sadece acik ve kararlilikla belirt bu soz verip caymalarin seni incittigini soyle. bir de seni cantada keklik bilmesin canim. bazi erkekler bi kizi cepte bildigi surece ustune dusmuyor. neyse insallah mutlu olursun..
 
evlenmekten kaçtığını sanmıyorum sevgilinizin,
neden ertelediğini anlamaya çalışın bence, ya kendini evliliğe hazır hissetmiyordur ya da maddi durumu v.s uygun değildir, onun açık olmasını sağlayacak olan sizsiniz, sıcak yaklaşın, dobra olsun.
 
anlayamadım sıkıstırılmıs mı?
ozaman evliliği istemiyor sen istiyorsun diye mi evlenecek...
üzgünüm akadasım ama evlenmek istemiyor bu adam...
arkadasların dediği gibi de bitireceğini söyle bakalım neler olacak...
evlilikte karsı taraf baskın olmalı bence erkek tarafı ikna etmeye calısır diye biliyorum
 
anlayamadım sıkıstırılmıs mı?
ozaman evliliği istemiyor sen istiyorsun diye mi evlenecek...
üzgünüm akadasım ama evlenmek istemiyor bu adam...
arkadasların dediği gibi de bitireceğini söyle bakalım eler olacak...
evlilikte karsı taraf baskın olmalı bence erkek tarafı ikna etmeye calısır diye biliyorum
 
20 yasindasin evlilik düsünüyorsun..
Bence acele etmek pek hayirli degil..
Üstelik kiz tarafi olarakta sürekli evlilikten bahsetmekte hos degil
Özellikle sevgilin sürekli erteliyorsa..
Zamana birak bence yazi bekleyin..
Ondan sonra düsünürsünüz birseyler
Insallah hayirlisi olur
 
yanlış anlamayın kızlarr amacım hemen ewlenmek falan değil beni üzen net olmaması. desin ki bna 5 yıl sonra şu zaman desin bende bileyimm çünkü tanıştığımızda bana ewlenme niyetiyle yaklaştı babamı bulmuş konuşmuş ben 20 yaşındayım oda şuan 33 yaşında ve ewlenip boşanmış. 2 yıl olucak biz birlikteliğe başlayalı. ewlenmeyi o istedi aklımda böle bişey yoktu hatta fikrimi değiştirmek için çok uğraştı.bende tamam dedim ozamanda tartışmalarımız oldu erteledi sonra gün verdi tutmadı ayrılıyorm dedim mart dedi şimdi yine aynısını yapıyor.bende napcamı anlayamadım. herşeyi oturtmuş yalnız yaşayan engeli olmayan bi insan açıkcası bitirdim sayılırr yanlışmı bilmem
 
Canımcım senin yaşın daha çok küçük be yavrum.Bu yaşta evlenip napıcaksın.Küçük yaşta evilikler annelerimizin hatta ananelerimiz babannelerimiz zamanındaydı.Şimdi millet patır patır boşanıyoken bence sende biraz düşün derim...
 
okadar emek verdim ben bu insan için haketmiyorm bunlarıı dediğim gibi şu zamn desin 5 yıl 10 yıl ama yapsın benm tek derdim sözünü tutmaması.bu yüzden ayrılmak bile beni üzüyor.dediği şu ben haziranda düşünüyormm ilk önce nişan 1 ay geçmeden düğün olcak artık bunu kabul etsem belki her dedimi yapıyor imajı vericam ağırlığımı koymam lazım dimi
 
X