Kızlar okuyup yardımcı olur musunuz lütfen ??

Enes2014

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
105
23
26
İki gün önce eşimle birlikte olduk bebek sahibi olmak istiyoruz ama iliski sırasında feci şekilde idrarim varmış gibi bi his vardı çok canim yandı şimdi ise idrarda yanma oluyo tuvalete çıkmaya korkuyorum resmen doktora da gitmek gelmiyor içimden ilaç vereceği icin belki bebis tutunmaya çalışıyordur ilaç kullanirsam geri sökecek bitkisel doğal bir yolu yokmu bunun ne yapmalıyım yardım edin lütfen

İki gün önce eşimle birlikte olduk bebek sahibi olmak istiyoruz ama iliski sırasında feci şekilde idrarim varmış gibi bi his vardı çok canim yandı şimdi ise idrarda yanma oluyo tuvalete çıkmaya korkuyorum resmen doktora da gitmek gelmiyor içimden ilaç vereceği icin belki bebis tutunmaya çalışıyordur ilaç kullanirsam geri sökecek bitkisel doğal bir yolu yokmu bunun ne yapmalıyım yardım edin lütfen
canım geçmiş olsun doktora gıt ama gebelik dusundugunu soyle gebeler ıcın tek içimlik suda erıyen ılac var bende kullandım bı sorun olmuyo

Bi kere hamilelik geçirdim kullanmistim ondan bakalım gecmrsse öyle yapicam galiba tesekkur ederim

Semptomlar bir enfeksiyonu düşündürüyor. Rastgele ilaç kullanımı çok yanlış. Bunum için önce test yapılıp enfeksiyon varmı belirlenmeli, varsa etkene yönelik tedavi uygulanmalıdır.

detaylı bilgi için bana özel mesajla ulaşabilirsiniz

X