Kızlar önemli

papatyadiyari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
842
439
Biz uzun süredir gebelik istiyoruz. adetim 21 nisanda olacak. 7 nisan yumurtlamam. bugün eşimle ilişkiye girdik ve tuvalette bir baktım peçetede kan var. bir damla kan ver gerisi pembe. yaklaşık 3 aydır yumurtlama tarihim de ilişki zamanı kan geliyordu ama hiç bu dönemlerde gelmezdi. adetime 8 gün varr acaba üstüne görmemi. ben uzakdoğuda olduğum için pek dr gidesim gelmiyor. enfeksiyonum akıntımda yok. korkuyorum kötü birşeydir diye. Sizce ne yapayım?

8 günde çıkmaz sanmıyorum. ya öyle bir yerdeyim ki iki yadru yaptığım gebelik testlerinin bazıları silik çizgi. sonunda anladım k testler bozuk. kan testi için dr gittim bana yine idrar yaptı vs. umarım tehlikeli birşey değildir. korktum o şekilde kanı görünce.

8 günde çıkmaz sanmıyorum. ya öyle bir yerdeyim ki iki yadru yaptığım gebelik testlerinin bazıları silik çizgi. sonunda anladım k testler bozuk. kan testi için dr gittim bana yine idrar yaptı vs. umarım tehlikeli birşey değildir. korktum o şekilde kanı görünce.
belki bebegını yerleşme kanaması olabılır ama kesın emın olmak istıyosan erken gebelk testı yap

Bu gün de kasıklarım yanıyor. kramp gibi az da olsa batmalar var. acaba yumurtlık iltahabı mı? geçmez şimdi bana bir hafta

adetime 5 gün kaldı. ben buraya durumu kendi kendime yazım. belki birinin ihtiyacı olur. yine hafif kasıklarım ağrıyor ve ateşim yüksek gibi... adet olursam kesin dr gidicem

X