kızlar puregon iğnesi kullanıp hamile kalan varmı?

servi09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
5
1
42
Yaklaşık 1 buçuk senedir evliyim, herşeyimiz normal ama hamile kalamıyorum! Doktorum puregon iğnesi verdi evde kendim yapıyorum! Acaba bunu kullanıp sonuç alan varmı?

Merhaba,
Puregon igneye 50 lik vurarak basladim.daha sonrasinda 75 e arttirildi ve 2 yumurtam oldukca iyi sekilde gelişti. Hamile kaldim fakat embriyo sol tüpüme yerlesti ve dış gebelik ameliyatı olmak zorunda kaldim..

İğne işe yarıyor dilerim sana da faydasi olur.

Merhaba,
Puregon igneye 50 lik vurarak basladim.daha sonrasinda 75 e arttirildi ve 2 yumurtam oldukca iyi sekilde gelişti. Hamile kaldim fakat embriyo sol tüpüme yerlesti ve dış gebelik ameliyatı olmak zorunda kaldim..

İğne işe yarıyor dilerim sana da faydasi olur.
Çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm dilerim sağ salim bebeğini almak nasip eder allahım! Bende tedaviyi bıraktım çünkü düşündümki yüce rabbimin bir bildiği vardır ve zorlamamak gerek! Nasipse olur allahın izniyle

Merhaba;
Bende 2 kez catlatma iğnesi oldum. 1.iğnem de hamıle kaldım kımyasal gebelıkle sonuclandı.2. iğnem tutmadı bu ay doktorum 75 lık puregon basladı. Puregon hakkında bıldıklerınızı paylasırsanız cok sevınırım.

bnde bu ay puregon 600 kullanıyorum bakalım yumurtalar büyürse aşılama yapılacak bnde bide pko var :KK43:

Yaklaşık 1 buçuk senedir evliyim, herşeyimiz normal ama hamile kalamıyorum! Doktorum puregon iğnesi verdi evde kendim yapıyorum! Acaba bunu kullanıp sonuç alan varmı?

Merhaba,
Aradan uzun zaman geçmiş merak ettim hamile kaldınız mı? bende bu ay kullandım puregon günde 100lğk ama hamile kalamadım.

arkadaşlar herkesin ALLAH yardımcısı olsun.purgeon 600 ve 300 lük iğne verilmiş bir yakınıma.kendisi tedaviyi anlayamamış.yalnız kendisi tekrar doktora da gitmeye utanıyor.siz ne zaman başlayacaığınız ve ne kadar kullandıktan sonra doktora tekrar gidilecek bunla ilgili bilgi verebilirmisiniz?ayrıca erkekte meni verme işlemini tam olarak ne zaman yapıyor?

X