- 11 Kasım 2025
- 8
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi womengirl27
-
Test markası ne ve kaset miKızlar adetim 10 gün gecikti evde test yaptım ama negatif çıktı bugünde resimdeki gibi birşey geldi hamilemiyim acabaEki Görüntüle 3673020
Cok arada ya regl de olabilirsiniz tutunma da olabilir regl gelmezse 2 gün sonra kan verin benceKızlar adetim 10 gün gecikti evde test yaptım ama negatif çıktı bugünde resimdeki gibi birşey geldi hamilemiyim acabaEki Görüntüle 3673020
Adetim 10 gün geçti melisa hanım aslında bir kere test yaptım silik çizgi çıktı ama ondan sonra iki defa aralıklı yaptım hiç bişey çıkmadıCok arada ya regl de olabilirsiniz tutunma da olabilir regl gelmezse 2 gün sonra kan verin bence
Bi kan verin isterseniz bilemedim kii şimdi yanlıs yönlendirmek istemem sizi ama gebelik istiyorsanız inşallah hamilesinizdirAdetim 10 gün geçti melisa hanım aslında bir kere test yaptım silik çizgi çıktı ama ondan sonra iki defa aralıklı yaptım hiç bişey çıkmadı
İsmini hatırlamıyorum ama kasetTest markası ne ve kaset mi
İnşallah melisa hanım 3 ay önce aslında erken doğum yaptım bebeklerimi kaybettim inşallah yeniden hamileyimdirBi kan verin isterseniz bilemedim kii şimdi yanlıs yönlendirmek istemem sizi ama gebelik istiyorsanız inşallah hamilesinizdir
Yaa cok geçmiş olsunn insallahhh rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah melisa hanım 3 ay önce aslında erken doğum yaptım bebeklerimi kaybettim inşallah yeniden hamileyimdir
Amin inşallah melisa hanımYaa cok geçmiş olsunn insallahhh rabbim isteyen herkese nasip etsin
Düzenli adet oluyor musunuz ? Geç döllenme de de nerden baksanız 10 gün içinde idrar testleri pozitif verebilir ama en kesini kan testi olur .Adetim 10 gün geçti melisa hanım aslında bir kere test yaptım silik çizgi çıktı ama ondan sonra iki defa aralıklı yaptım hiç bişey çıkmadı
Bazen düzensizlik oluyor ama erken doğumu yaptığımdan bu yana iki defa adet oldum ve ayın 1 den 1ine gördüm bu ay geçtiDüzenli adet oluyor musunuz ? Geç döllenme de de nerden baksanız 10 gün içinde idrar testleri pozitif verebilir ama en kesini kan testi olur .
Gecikme erken doğum sürecinizle alakalı olabilir mi acaba hormonal bi şey . Kan verebileceğin yer varsa ver canım daha için rahatlarBazen düzensizlik oluyor ama erken doğumu yaptığımdan bu yana iki defa adet oldum ve ayın 1 den 1ine gördüm bu ay geçti
Bir sabah olsun inşallah hayırlısıyla kan vereyimGecikme erken doğum sürecinizle alakalı olabilir mi acaba hormonal bi şey . Kan verebileceğin yer varsa ver canım daha için rahatlar
Merhaba naptınız kan verdiniz miBir sabah olsun inşallah hayırlısıyla kan vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?