• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar salonumu nasıl dekor edebilirim bunaldım valla :(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

annelikyolunda4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
1.827
866
43
27
Kızlar severek aldım mobilyaları renkleri daha iyi gerçekte ama bir dekor edemedim gözüme güzel gelmiyor her türlü önerisinize açığım
IMG_3833.webp

Eklentiler

• IMG_3834.webp
    IMG_3834.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 264
Fon perdesi ihtiyaç sanki ama maliyetli bir şey

Bir de koltukların farklı renkli mi ben olsam sehpayı vs satarım ahşap renkli alırım

Renksiz bi salon olmus...halıyı koyu mavi krem renklerin karisik oldugu haliyla degistirebilirsin..kirlentlerede ayni mavi renklerin oldugu kilif tadabilirsin..fon lerde tablo biblo cerceve cicek ekleyebilirsin

Kızlar severek aldım mobilyaları renkleri daha iyi gerçekte ama bir dekor edemedim gözüme güzel gelmiyor her türlü önerisinize açığım Eki Görüntüle 3680750
Konsol ve masayı şu lacivert (yada koyu gri) koltukların yerine koysan tekli koltukları konsolun yerine alıp sehpa ve bitkiyle dekore etsen ikili koltuklarınıda masanın olduğu tarafa l şeklinde koysan orta kısım boş kalsa daha ferah olur gibi

Mesela o masa yerine dresuar da kullanabilir daha ferah olur hem 🙄

Back
X