- 7 Ocak 2024
- 1.827
- 866
- 43
- 27
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konsol ve masayı şu lacivert (yada koyu gri) koltukların yerine koysan tekli koltukları konsolun yerine alıp sehpa ve bitkiyle dekore etsen ikili koltuklarınıda masanın olduğu tarafa l şeklinde koysan orta kısım boş kalsa daha ferah olur gibiKızlar severek aldım mobilyaları renkleri daha iyi gerçekte ama bir dekor edemedim gözüme güzel gelmiyor her türlü önerisinize açığım Eki Görüntüle 3680750
Aslında fon olursa daha çok bogar odayı bölmeli olduğu için ya da kum beji tonlarında açık bej tonlarında olursa olurFon perdesi ihtiyaç sanki ama maliyetli bir şey
Griyle mavi yakışır, fonu da gidip gene gri alırsa daha bu salon iflah olmazAslında fon olursa daha çok bogar odayı bölmeli olduğu için ya da kum beji tonlarında açık bej tonlarında olursa olur
O yüzden diyorum zaten yine gri olursa temelli karanlık olurGriyle mavi yakışır, fonu da gidio gene gri alırsa saha bu salon iflah olmaz![]()
Griyi en açan renkler pembe tonlarıdır bebem zaten boğmuş odayı mavi yaparsa hepten öldükGriyle mavi yakışır, fonu da gidip gene gri alırsa daha bu salon iflah olmaz![]()