• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar salonumu nasıl dekor edebilirim bunaldım valla :(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Aslında fon olursa daha çok bogar odayı bölmeli olduğu için ya da kum beji tonlarında açık bej tonlarında olursa olur
Gri kullanmasın zaten, odayı renklendirecek herhangi bir renk olabilir. Ben mavi tonları seçtim, vizon ve ahşap ağırlıklı odama, berjerlere de perdenin kumaşından yastık dikti perdeci. Halılarım mavi tonlarıyla beyaz karışık. Güzel oldu. Resmi ekleyemedim. Tek renk ya da sadece sıcak - sadece soğuk olmuyor evde, geriyor insanı

Chatgptye sor. Her halttan anlıyor malum

Sarı ışık tavsiye ederim, kesinlikle sarı ışık, beyaz ışık cok soguk geliyo bana
Banada öyle geliyor yaa evde hep sarı ışık kullanıyorum loş bi ortam sıcak geliyor tam tersi eşim de kör olucaz bir gün bu ışık yüzünden diyo ama nafile o lambader yanacak yani 😁😁

ayni konuyu ikinci acisiniz
ayni yorumumu yazayim
yemek masasinin oldugu uzun duvara canli bir duvar kagidi alin evin tum havasini degistirirEki Görüntüle 3680757 Eki Görüntüle 3680756
esyalarin guzel ama hic yasanmislik yok evde.Eki Görüntüle 3680760 cercevenin icine resim bile koymamissiniz oyle bir yasanmamislik
Evde yaşanmışlığın görünmediğini düşünüyorum bende katılıyorum ama bazen çok ön yargılı olmamak lazım. Ben de böyle bir çerçeve aldım ama neden biliyor musunuz vefat eden annemin fotoğrafını koyayım diye ama koyamadım çünkü zaten acım diri zaten bir an bile yüzü gözümün önünden sesi kulağımdan gitmiyor kendimi hazır hissedene kadar salonunun en güzel yerinde beklemekte. Naçizane bakış açısı katabilmek için yazdım

Banada öyle geliyor yaa evde hep sarı ışık kullanıyorum loş bi ortam sıcak geliyor tam tersi eşim de kör olucaz bir gün bu ışık yüzünden diyo ama nafile o lambader yanacak yani 😁😁
Ayni bu ben, sari tonlu lambader isigindan bildiriyorum, goruntu sicak 😅
IMG_7308.webp

Back
X