Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuKızlar salonumu nasıl dekor edebilirim bunaldım valla :(
Aslında odanızın büyüklüğü çok güzel ama şekli biraz sıkıntılı. O yüzden yerleştirmek zor gözüküyor. Neyse dekor halledilir bi şekilde. O odanın içinde neşe ve huzur olsun hep
Aslında mimari anlamda ideal ve estetik olan, halının koltuğun altına girmesidir. Uzun zamandır geniş halılar tercih ediliyor iç mimarlar tarafından. Ama öncelik kullanışlılıksa, temizliği kolay olsun denirse buna gerek yok tabii. Bizim salondaki de küçük. Kimseye estetik borcum yok dhfkfjg
Aslında mimari anlamda ideal ve estetik olan, halının koltuğun altına girmesidir. Uzun zamandır geniş halılar tercih ediliyor iç mimarlar tarafından. Ama öncelik kullanışlılıksa, temizliği kolay olsun denirse buna gerek yok tabii. Bizim salondaki de küçük. Kimseye estetik borcum yok dhfkfjg
Süpürmesi ve temizliği zor oluyor bence maalesef ben de büyük halı tercih ettim koltukları sürekli itip çekmek zorunda kalıyorum. Hiç kullanışlı değil.
Kızlar severek aldım mobilyaları renkleri daha iyi gerçekte ama bir dekor edemedim gözüme güzel gelmiyor her türlü önerisinize açığım Eki Görüntüle 3680750
Merhaba, bu iş için bütçeniz nedir ne değildir bilemem ama orta sehpayı füme ayna kaplı sehpa 50*150 Ya da 60*150 yerden 40 cm yükseklikte ideğiştirirdim. Kapıdan girdiğinizde hemen sağ duvarı komple rodajlı füme ya da eskitme ayna kaplayıp(şuan ki şifonyerin arkasını). Masanın arkasında ki duvarı tarçın ya da sarı ama hardal sarısından bahsediyorum
boyayıp, çıtalama seviyorsanız country ki bence düz 6 lık çıtalar daha hoş. Işıkları kesinlikle gün ışığı ile değiştirirdim. İki üç de renkli kırlent yapay ya da doğal yeşil büyük bitkliler, bir de şuan için söylemiyorum ama gümüş detaylı avizeler çok demode, onun yerine ray spotlar daha hoş durabilir gibi gibi gibi, bütçe dahilinde
Fon perdelere gelince de bence komple çok perde perde ama mobilyalarınızda böyle bir tarz yok ahşap siyah jaluzi kullanabilirsiniz
Ben evlenirken pembik gelinler vardı, sonra aynalı gelinler çıktı. Siz de onlardansınız konu sahibi. Yeşil salon bitkisi, tek büyük tablo, jaluzi çok iş görürdü ama bunların hepsi pahalı şeyler. Ucuza mal edeyim diyorsanız kırlentleri değiştirin. Islak lale alın. Duvar saati de hareketlendirir.
Kızlar severek aldım mobilyaları renkleri daha iyi gerçekte ama bir dekor edemedim gözüme güzel gelmiyor her türlü önerisinize açığım Eki Görüntüle 3680750
Oturma duzeni dogru salon buyuklugu super
Sevdigin sicak bi renkte spor şık fon perdeler ,tablolar ya da tek tablo iki kenarinda aplikler, lambader fonun renginde kırlent yuzleride alirsan sicak ve şık bir goruntu olur