- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 11.936
- 123
Aldatılıyorum demiş ya.neden ki?
bir şeyden mi şüpheleniyorsunuz?
delil mi toplamaya çalışıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldatılıyorum demiş ya.neden ki?
bir şeyden mi şüpheleniyorsunuz?
delil mi toplamaya çalışıyorsunuz?
Suçlu kadın çünkü dimiBosanmayi dusunmuyorum daha dogrusu dusunemiyorum cunki 15 yasimda tanidim onu suan 24 yasindayim onsuz nasil yasanilir bilmiyorum 2 cocugumuz var 46 kiloya dustum uzuluyorum surwkli bi duzeliyoruz snra dayanamayip konuyu aciyorum ama kadini bulup dovmek istiyorum bi guzel hincim buyuk

Biliyorum yazik ama 15 yasimda tanidim onu oneuz nasil yasayacami bilmiyorum ayrica bi kadinin ona dokunmus olmasini dusunmek dahi beni delirtirken hala seviyorsam nasil bosanacagim bana yazik ama bende iste kendi capimda bisiyler yapmaya calisuyorum 3.cocigu yapmadik yapmayi dusunduk sadece zaten suan sagligim da el vermuyor belli bir muddet cocuk yapmak icin ama oyle bi plan icindeyken bana hata yapmasi yipratti beni
Siz ne yaparsanız yapın hiç bir şeyi aşamazsınız eşiniz ultra yalancı biri kendiniz diyorsunuz bunu inkar ediyor gözümün içine baka baka yalan söylüyor , yapmayın kendinize saygınız olsun böyle adamlar için kendinizi yıpratmayın.Esim her zmn boyle degildi sevgili yapicak kdr alcalmadi yazismalari vs olnusdu ama bunlari asmisdik bi sekilde hersryi inkar ediyor ben arastirip ortaya cikarip ailesine gostericem belki evimi ayiririm bilmiuorum onu cezalandirmak istiyorum bi sekilde icim rahat degil ve illaki boule kotu bi durum yasiyan insan bosanmali mi bosanmayip direnip ortaligi 3 kurusluk mikrolara birakmadi diye neden cabasini acimasizca elestiriyosunuz anlamiyorum ben sadece programi soruyorum
Suçlu kadın çünkü dimi![]()
Bilmiyorum ben sadece cabaliyorum itiraf etsin desinki istemiyorum seni adam gibi kararin ardinda dursun yada benim yanimda dursun ben bunu omur boyu cekecek degilim ama suan bu durumun sokundayim ve bisiyleri aciga cikarmaya cabaliyorum yuzune vurmak icin onu pisman etmek icin herkes bi sansi hakeder evliligime bi sans vermek istiyrm bilmiyorum belki dogru yanlis bilmiyorum ama en azindan cabaliyorumŞimdi anlamıyorsun ama ilerde çok pişman olursun.Onsuz yapamam derken ömrün heba olacak.Yapma güzelim yapma.Yarın öbür gün adam bir kadına tam kapılıp seni bırakırsa ne yapacaksın?Kendine saygın olsun.Yavrularını düşün.Böyle bir evde büyümesinler.
Kesinliklebence evli oldugunu bilerek iliskiye devam ediyorsa o da suclu...
Bu imkansiz cunli kadinin numarasi kayitliydi esimin whatsaapinda coxuklarimizin resmi var ve esim sadece hafta sonu disariya gidiyordy tr yeye tatile gitmeden o zmn karsisindaki kadin o cocuklqri sormazmi veya demezmi evine gidleim yada neden sadece hafta sonu geliyosun diye kadin biliyor esimin durumu iyi kesinlikle bu durumu kullaniyor
Kesinlikle
Bunlari yuzune vurucam ya pisman oldugunu soyleyecek ozur dileyecek adam gibi durucak ha durmuyosa bi sekilde gene cikar ortaya o zmn bende durmam burda zaten midesiz degilim ama ilk dakikada vqzgecmek istemiyorumBoşanmayı dusunmuyosan kendine macera arama seslerini kaydedip kendini dahami fazla üzmeye calisiosn
Tabi ki suçlu ama kadını dövmek istiyor ben olsam hiç kadınla muhatap olmam işimi kovamla hallederim bana sadakat sözü veren kadın değil sonuçtabence evli oldugunu bilerek iliskiye devam ediyorsa o da suclu...
Benim hatırladığım kadarıyla bu ilk değil, zaten önceden çok şans vermemiş miydiniz?Bilmiyorum ben sadece cabaliyorum itiraf etsin desinki istemiyorum seni adam gibi kararin ardinda dursun yada benim yanimda dursun ben bunu omur boyu cekecek degilim ama suan bu durumun sokundayim ve bisiyleri aciga cikarmaya cabaliyorum yuzune vurmak icin onu pisman etmek icin herkes bi sansi hakeder evliligime bi sans vermek istiyrm bilmiyorum belki dogru yanlis bilmiyorum ama en azindan cabaliyorum
Kadin hollandali evet ve bunu ben aguatosun basinda telefonunda biriyle mshlasiyordu oyle gordum cumleyi tam okuyamadim ama sonunda schat yaziyordu schat hollandaca sevgilim demek buda tam opucuk kalp koyarken ben ustune atladim bunun olay oyle patlal verdi kariyi bide huseyin diye kaydetmis bana erkekdi o dedi mshida gostermedi sildi msjihaftasonlari kadinin yanina gittigini mi düsünüyorsun ve kadin yabanci mi?
Aldatılıyorum demiş ya.

Kadin hollandali evet ve bunu ben aguatosun basinda telefonunda biriyle mshlasiyordu oyle gordum cumleyi tam okuyamadim ama sonunda schat yaziyordu schat hollandaca sevgilim demek buda tam opucuk kalp koyarken ben ustune atladim bunun olay oyle patlal verdi kariyi bide huseyin diye kaydetmis bana erkekdi o dedi mshida gostermedi sildi msji
Ama o zaman larda o sevgili yapmamisdi suan duygusal bisi yasadini dusunuyorum o eski sevgilisinin esyalarini sakladi saklamadim unuttum dedi defalarca bi kizlarla msjlarini yakaladim evet ama bu sefer bi iliski icinde oldunu dusunuyorum ne anlik ne normal bi sohbet ben eskiye bakdigimda benden her gittiginde ona gittigini dusundurucek hayaller kuruyorum gozumun onune geliyor bu daha agirBenim hatırladığım kadarıyla bu ilk değil, zaten önceden çok şans vermemiş miydiniz?
Şu an bile gözünüzle görmüşken açıkça yalan söyleyip duran adamdan çok fazla beklentiniz var.Pişman olacak ar kalmamış ki. Kıvırır ancak itiraz edecek imkanı kalmayınca. Nefsime yenildim, hataya düştüm, affet, blah blah...Bunlari yuzune vurucam ya pisman oldugunu soyleyecek ozur dileyecek adam gibi durucak ha durmuyosa bi sekilde gene cikar ortaya o zmn bende durmam burda zaten midesiz degilim ama ilk dakikada vqzgecmek istemiyorum
Bilmiyorum duyacaklarimi ses kaydini yuzune vurucam aileainede duyurucam babasi zatem ne beni ne cocuklarini gostermez ona bende hersey maffolmadan bi halletmeue calisiyorym inkar ediyor ya inanmk istitrm bilmiyorumhmm schatz demis ha.. cok üzüldüm senin adina aldatilmanin acisini cekene sor demisler,seni iyi anliyorum, bosanmayacaksan ki seviyorum diyorsun, bu duyduklarin anca seni yaralar.
Ama o zaman larda o sevgili yapmamisdi suan duygusal bisi yasadini dusunuyorum o eski sevgilisinin esyalarini sakladi saklamadim unuttum dedi defalarca bi kizlarla msjlarini yakaladim evet ama bu sefer bi iliski icinde oldunu dusunuyorum ne anlik ne normal bi sohbet ben eskiye bakdigimda benden her gittiginde ona gittigini dusundurucek hayaller kuruyorum gozumun onune geliyor bu daha agir