kızlar sigara bırakma yardımı

guloeko

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
99
38
18
32
Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ilk hamileliğim de duyar duymaz bıraktığım sigarayı bu hamilelikte sadece azaltabildim destek verenim olsa eminim. Bırakırdım desteklerinizi bekliyorum

Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ilk hamileliğim de duyar duymaz bıraktığım sigarayı bu hamilelikte sadece azaltabildim destek verenim olsa eminim. Bırakırdım desteklerinizi bekliyorum
Cnm bende hamile olduğumu öğrendiğimde hemen bıraktım arada cnm istiyodu ama şimdi aklıma bile gelmiyor ama benim tek yardımcım eşim di oda benimle birlikte bıraktı

Ne güzel benim eşim bana kızarak destek veriyo küfür ediyo onun inadına hiç bırakmak gelmiyor içimden

Bende 6 haftalığım canım sigarayı sadece azaltabildim kendi kendine destek olmalısın içerken bebeğine zarar verdiğini düşün...
Bende tam olarak bırakamadım ama bugün hiç içmedim mesela darısı sana inşallah.
Eşine de çok kızdım o nasıl destek olmak öyle

Bende denicem bakalım dua edin banada zehirlemek istemiyorum yavrumu bişey olsa kendimde bulurum suçu

Aldığın her nefes te onu düşün ve Allah korusun bişey olursa vicdanen hiç rahat olamazsın ve eşinizde eğer Bebek'te başka bir problemden dolayı bile düşmüş olsa sizden bilir hani sigara yüzünden düştü diye sizi suçlar bütün bunların altında kalamam diyorsanız bencede bırakın hayırlı gebelikler

Allah razı olsun çok teşekkür ederim başarıcam eminim birde size bişey sorsam hamilelik imzasını nasıl yaptiniz

Bende çok zorlanıyordum sürekli şikayet ediyordum sonraki hafta kanamam oldu o zaman dedim işte kendi kendime bebeğimden önemlimi Allah kimseye daha karnındada olsa evlat acısı yaşatmasın benim hala tehlikem devam ediyor şimdi hiç düşünmüyorum bile. Bikaç gün içmeyince alışıyor insan gerçekten

Bende içiyordum. Hamileligimi öğrendiğimde ilk iki gün içmeden durabildim ama sonra sadece azalttim. Ve bugün verdiğim bir kararla yarın olarak kesin bırakıcam. Ben sana yaptığımı anlatayım belki faydası olur.

Gebelikte sigaranın zararlarını bir kağıda yazdım. En çok ne zamanları sigara içmek istiyorum onu yazdım mesela yemekten sonra. Yoksunluk hissettigimde neler yapabilirim mesela yürüyüşe çıkmak gibi bunları tek tek yazdım. En önemlisi de ne için birakmam gerektiği ki malum karnimizda bir can taşıyoruz. Allah korusun onun acısı bizi yakar. Ve bu yazdığım kağıtları aynama yapıştırdım. Bide sigarayı net bırakma tarihide yazdım. Ben 21.08 olarak yazdım. Zaten birkaç hafta sonra yoksunluk hissi geçince aramicaz. Umarım hepimiz evlatlarımız için birakabiliriz

7 yil sigara kullandım hamileligimi erken öğrendim ben 3 haftalikti ogunden beri icmedim ayda yılda 1 içerim suan 3 ayligim ama kesin bırakma yonundeyim . Darısı başına cnm

Normal şartlarda en güzel bırakma yöntemi sigaranızı değiştirip ya en leş(hem ucuz hem nikotini fazla olan 'kamyoncu sigarası' tabir ettiğimiz) sigarayı üstüste içmeye kendinizi zorlamak, ya da davidoff beyaz veya mavi gibi düşük nikotine sahip ağız alışkanlığı için kullanılan sigaralara geçip içtiğinizden soğumak. İlk yöntem hamile olduğunuz için uygun değil tabi ama 0.1 oranlı bir sigaraya geçmek mantıklı bana kalırsa.
İkinci olarak 9 ay boyunca normal düzeninize devam ederseniz sigaraya harcayacağınız parayı hesaplayın. Sonra bu parayı bebeğinizin hangi ihtiyacı için kullanabilirdiniz bunu düşünün.
Son olarak da annelerin kötü alışkanlıklarından etkilenen hasta bebek fotoğraflarına bakın. Hatta telefonunuza kaydedin. Her içmeye kalktığınızda o fotolara bakın. Çocuğunuzun yerine koyun kendinizi.
Umarım en kısa zamanda bırakırsınız. Sevgiler.

Ben de günde 5-6 yı geçmese bile içiyordum gebeliğimi öğrendiğimde dua ettim allahım tiksineyim bir daha içmeyeyim diye sonra günde 1-2 içtim bi kaç gün ve şuan gerçekten tiksiniyorum midem bulanıyor. BEBEĞİMİN YÜZÜNE DUMAN ÜFLEYEBİLİR MİYİM ? ben böyle düşündüm ve bıraktım cnm darısı tüm herkese inş

Ben de gebeligimi 4. haftada ogrendim hemen birakamadim cevremde icen cok. 6. haftamda sigara bir tiksindim ki hala kokusunu her aldigimda organlarimin yer degistirdigini hissediyorum. Evin icinde kimseye icirmiyorum insallah senin de miden bulanirsa sen de tiksinirsin

Bugün itibari ile hiç içmedim kızlar inşallahda içmem herşeyin hayırlısı rabbimden Allah herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bugün itibari ile hiç içmedim kızlar inşallahda içmem herşeyin hayırlısı rabbimden Allah herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bende bugün hiç içmedim. Kahvaltıdan sonra normalde çok seviyodum. Ama çok şükür içmedim. İnşallah evlatlarımız için böyle sürüp gider

Ben sigara olmadan yasayamayanlardandim.Sabah uykudan gözunu acar acmaz deli gibi kosardim sigaraya.Cok sukur bi ay oldu birakali.Nasi oldu bilmiyorum ama bi anda durup dururken hic aklimda yokken biraktim ve kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…