- 26 Mayıs 2025
- 48
- 52
- 3
- 38
- Konu Sahibi Papatya1011
-
Karnındaki bebek hariç şu an 1+1 evde 5 kişiler anne, baba iki çocuk ve kpÇalisan sapasaglam bi adamin evinizde isi ne ? 1+1 gectim 10+1 eviniz olsa ne yazar ? Agziniz diliniz yok mu sizin ? Ne diye kazik kadar adamla ayni evde yasayasiniz ? 1+1 evde suan 4 kisisiniz bu komik bi de bebek geliyo esantiyonda kp sanirim. Allah akil fikir versin once esinize . Sus pus oturmus saka gibi
Yok bunlar yıllarca boşa yaşamız bir birikim bir dikili taşları yokMemleketiniz yok mu? Orada ev dam yok mu? İstanbul’da zorunlu musunuz?
Onun evide 1+1 bir ayrıca sobalı doğal gaz yokSiz onun evine taşının,kira odemeye devam etsin. Valla 3 çocukla geniş 3+1 dar geliyor bana. Siz küçük evde e çocukla ne yapacaksınız. Çocuklar nerde uyuyacak, nerde oynayacak, nerde ders çalışacak?
Çocuklar küçük biri 2 biri 1 yaşında onlar benle yatıyor eşimle babası salonda yatıyorŞuan sizde kalıyor anladığım kadarıyla, eve nasıl sığınıyorsunuz. Çocuklar kaç yaşında, kimse isyan etmiyor mu?
İşte eşim babası diye vicdan yapıyor bir şey diyemiyor bende şimdilik susuyorum kötü ben olmayım diyeOna niye tepki gösteremiyorsunuz siz ya da eşiniz?
Çocuklara, kendinize kastınız mı var? Bu kadar peş peşe çocuğu yapıp, birde kayınpeder kabul ediyorsunuz eve. Eşiniz söylesin gitsin adam evine. Hepiniz bir değişiksiniz.Çocuklar küçük biri 2 biri 1 yaşında onlar benle yatıyor eşimle babası salonda yatıyor
Yoo gayet de siz çocuklarınıza bakamıyorsunuzAmin ama biz zaten çocuklara bakamıyor değiliz Rabbime çok şükür bakıyoruz ama sorun şu ki ev zaten küçük bize yetmiyordu kayınbabada geldi iyice zor sığıyoruz maddi açıdan taşıncak gibi durumumuz yok destek olmuyor bari bizi rahat bıraksın diyoru yok burakmıyorda evde ne huzur bırakıyor nede bir desteği oluyor benim anlatmaya çalıştığım bu
Karı kocalık da bitmiş, daha sittin sene bir araya gelemezsiniz.Çocuklar küçük biri 2 biri 1 yaşında onlar benle yatıyor eşimle babası salonda yatıyor
Çocuklar küçük ve biri daha doğmadı o doğmadan taşınmayı düşünüyorduk zaten ama biraz para biriktirelim öyle dedik ama şimdi şart oldu taşınmak ama asıl sorun ev çocuklar değil bu adamın huysuzluğu ve cimriliği herşeye laf etmesi1+1 evde 3 çocuk yaptığınıza göre kayınbabayı da alırsınız gibime geliyor.
Muhteşem yüzyıl repliğiÇocuklar küçük biri 2 biri 1 yaşında onlar benle yatıyor eşimle babası salonda yatıyor
Çok afedersiniz ama neden bu kadar peş peşe doğum?Çocuklar küçük biri 2 biri 1 yaşında onlar benle yatıyor eşimle babası salonda yatıyor
Ben olsam k.p.yi başıma taç eder, her bakımını karşılıksız üstlenir, evde rahat etsin diye de eşimle sırayla dışarda bankta uyurdum.Biraz uzun olacak ama kusura bakmayın arkadaşlar ben İstanbul'da yaşıyorum İstanbul'da yaşayıpda pahalılığını ev kiralarını bilmeyen yoktur 1+1 evde oturuyoruz 2 çocuğum var ve bir hamileyim 2 hafta önce kaynanamı kaybettim kalp krizinden kayınbabam tek kaldı ve bizle yaşamak istiyor ama kendisi çok aksi biri gerçekten abartmıyorum tek ben değil kimse anlaşamaz o adamla rahmetli yıllarca idare etti kadın kendi çalıştı evin geçimi felan hep kaynanam sağladı kayınbaba hiç destek olmazdı para düşkünü bir adam canını al parasını alma ve hiç bir şekilde memnun olmayı bilmez neyse kısaca bu adam bizle kalmak istiyor ama bizim evimiz küçük yeni bir eve geçmemiz lazım zaten eşimle kaynanam ölmeden önce de böyle bir karar almış ev küçük değiştirelim diye ama para yok diye biraz bekliyorduk ama şimdi mecbur değiştircez kayınbabam başta ben destek olurum emekli maaşımla birde çalışıyor işten gelen maaşı felan dedi ama sonradan su koydu ev kiralarını duyunca yok sizin evde kalalım benim evin eşyalarınıda size getirelim diyor ama evde tek bir dolap koycak yer yok yatacak yer yok napcağımı bilmiyorum ayrıca bu adamlara yaşamak istemiyorum yatsam karışıyor kalksam karışıyor eşimde istemiyor babasını benden önce o diyo zaten bu bize destek olmaz anca karışır bir gitsede rahatlasak diye ama adam taktı bize kafayı ben torunumsuz yapamam onu bana verin ben onu alıyım gidiyim diyo sanki kedi yavrusu istiyor biz bakamazmışız ona o çok güzel bakarmış yani özetle ben bu adamla bu halde napcam adam resmen siz bana bakın beni besleyin ben size bir şey vermem beklemeyin diyor evimin maddi durumu iyi değil ona mı üzülüyim yoksa evimde huzur bırakmıycak ona mı bir akıl verin bu durumda napılır adama açık açık gitte diyemiyoruz ama istemiyoruz da
Niye hayatı tersten yaşıyorsunuz? Önce büyük ev alınır sonra çocuk yapılır.Para yok ev yok ama çocuk yapılmış hemen.Kızıyorum çünkü bu hikayede en çok yıpranan siz olacaksınız.O daracık evde çocuklar eş kb girdabında hamile halinizle oradan oraya savrulacaksınız.Ne çocuklara ne kendinize faydanız olmayacak,kocanız babası kırılmasın diye hep siz alttan alın isteyecek ve genç yaşta bedeni ruhu yaşlı bir kadın olacaksınız.....Çocuklar küçük ve biri daha doğmadı o doğmadan taşınmayı düşünüyorduk zaten ama biraz para biriktirelim öyle dedik ama şimdi şart oldu taşınmak ama asıl sorun ev çocuklar değil bu adamın huysuzluğu ve cimriliği herşeye laf etmesi
Benim de en büyük soru işareti bu. Bile isteye 3 çocuk olup sefil oluyorlar.
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.Benim de en büyük soru işareti bu. Bile isteye 3 çocuk olup sefil oluyorlar. Kafam basmıyor. Bir arkadaşım o şekilde, alkolik işi olmayan adamdan 3 çocuk yapmış, kocayı boşamış, kadın fabrikada çalışıyor. Ya akıl tutulması gibi… yardım etsem neden etmesem neden gibi birşey. İkilemde kalıyorum. Sizde de oluyor mu
Ee çözümünü bulmuşsunuz hemen taşınıp yanınıza alacakmışsınız ozaman sorun ne?Çocuklar küçük ve biri daha doğmadı o doğmadan taşınmayı düşünüyorduk zaten ama biraz para biriktirelim öyle dedik ama şimdi şart oldu taşınmak ama asıl sorun ev çocuklar değil bu adamın huysuzluğu ve cimriliği herşeye laf etmesi
Saka gibi ya .Ben 2+1 evde tek bebekle esim ben sigamiyoruz ha tasindik ha tasinicaz ugrasiyoruz sigamiyoruz asla .Konu sahibi siz kabilede mi buyudunuz ? Suan size bu gelenler normal geliyor mu ? Kiraya o kadar para vermiyosun sokakta mi yasayacaksin diyemiyor musunuz ?Kaynanayla otur diye darlanan duydum ama kp ilk kez duyuyorum da konu sahibi siz de biraz saflik mi var ? Sinir krizi gecirip kocani da o evden niye kovmuyosun. Sizi kaale alan yok derdiniz ne ben anlamadımKarnındaki bebek hariç şu an 1+1 evde 5 kişiler anne, baba iki çocuk ve kp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?