Kızlar siz benim yerimde olsanız napardınız

Geçimsiz biriyse kabul etmeyin.Herseye karışıp birşey söyleyen kişilik çok zor Allah yardımcın olsun.Bir süre sonra asabiniz bozulur.Agzini kapatıp oturursa bilemem zaten üç çocuk kira yeterince stresli bir de çene çekilmez yani.

Karnındaki bebek hariç şu an 1+1 evde 5 kişiler anne, baba iki çocuk ve kp

Neyse ki yer yok yoksa kocanızın pasifliği yüzünden kayınpeder de 4. çocuğunuz olacaktı. Hayır nereye geliyor, nereye sıkışacakmış?
Bunca yıl her şeyi eşi yapmış, her işini görmüş bu adam da krallar gibi yaşamış şimdi de devam etsin istiyor... Oğlu bekar olsa gitmezdi ama gelini var ya, hizmet madalyası ona geçmeli... Yüz vermeyin, bırakın kendi kendine yaşamayı öğrensin asalak herif.

Çocuklar küçük biri 2 biri 1 yaşında onlar benle yatıyor eşimle babası salonda yatıyor
Çocuklara, kendinize kastınız mı var? Bu kadar peş peşe çocuğu yapıp, birde kayınpeder kabul ediyorsunuz eve. Eşiniz söylesin gitsin adam evine. Hepiniz bir değişiksiniz.

Yoo gayet de siz çocuklarınıza bakamıyorsunuz

1+1 evde 3 çocuk yaptığınıza göre kayınbabayı da alırsınız gibime geliyor.
Çocuklar küçük ve biri daha doğmadı o doğmadan taşınmayı düşünüyorduk zaten ama biraz para biriktirelim öyle dedik ama şimdi şart oldu taşınmak ama asıl sorun ev çocuklar değil bu adamın huysuzluğu ve cimriliği herşeye laf etmesi

Ben olsam k.p.yi başıma taç eder, her bakımını karşılıksız üstlenir, evde rahat etsin diye de eşimle sırayla dışarda bankta uyurdum.

Niye hayatı tersten yaşıyorsunuz? Önce büyük ev alınır sonra çocuk yapılır.Para yok ev yok ama çocuk yapılmış hemen.Kızıyorum çünkü bu hikayede en çok yıpranan siz olacaksınız.O daracık evde çocuklar eş kb girdabında hamile halinizle oradan oraya savrulacaksınız.Ne çocuklara ne kendinize faydanız olmayacak,kocanız babası kırılmasın diye hep siz alttan alın isteyecek ve genç yaşta bedeni ruhu yaşlı bir kadın olacaksınız.....

Benim de en büyük soru işareti bu. Bile isteye 3 çocuk olup sefil oluyorlar.

Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
İnanın her yaz ve kış başı kızımın küçülenlerini ona veriyorum, etiketli dokunulmamış ürünleri bile verdiğim oluyor bazen içimden vermesem mi diye düşünüyorum ama kızlarını gördükçe içim acıyor veriyorum yine.
Bizim kadar düşünmediklerine eminim.
Konu sahibesi için demiyorum ama zaten ondan bundan gelir büyür bir şekilde diye beklentiye girdikleri için pekte takmıyorlar sanırım.

Ee çözümünü bulmuşsunuz hemen taşınıp yanınıza alacakmışsınız ozaman sorun ne?

Karnındaki bebek hariç şu an 1+1 evde 5 kişiler anne, baba iki çocuk ve kp
Saka gibi ya .Ben 2+1 evde tek bebekle esim ben sigamiyoruz ha tasindik ha tasinicaz ugrasiyoruz sigamiyoruz asla .Konu sahibi siz kabilede mi buyudunuz ? Suan size bu gelenler normal geliyor mu ? Kiraya o kadar para vermiyosun sokakta mi yasayacaksin diyemiyor musunuz ?Kaynanayla otur diye darlanan duydum ama kp ilk kez duyuyorum da konu sahibi siz de biraz saflik mi var ? Sinir krizi gecirip kocani da o evden niye kovmuyosun. Sizi kaale alan yok derdiniz ne ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…