- 15 Ekim 2016
- 7.414
- 13.295
- 248
- Konu Sahibi Papatya1011
-
zengin parasiyla fakir karisiyla oynar derlerBen de az önce bir arkadaşımın hamilelik haberini öğrendim 2 çocuğu var 3. Geliyor ,eşi de çalışmıyor üstelik çok şaşırıyorum böyle insanları görünce hadi ben kıyafet ayakkabı mont yardımı yapıyorum her sene düzenli ama bu çocuklar ne yiyip içiyor çok şaşırıyorum aile desteği nereye kadar ?
Ustelik sizin kayınbaba bakmam demiş açık açık ,Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
Çocuklarınıza üzüldüm. Kendinizi geçtiniz tamam da onları da düşünmüyorsunuz hiç.İşte eşim babası diye vicdan yapıyor bir şey diyemiyor bende şimdilik susuyorum kötü ben olmayım diye
Bizim ev iki bucuk odaydi 4 kardesim varSaka gibi ya .Ben 2+1 evde tek bebekle esim ben sigamiyoruz ha tasindik ha tasinicaz ugrasiyoruz sigamiyoruz asla .Konu sahibi siz kabilede mi buyudunuz ? Suan size bu gelenler normal geliyor mu ? Kiraya o kadar para vermiyosun sokakta mi yasayacaksin diyemiyor musunuz ?Kaynanayla otur diye darlanan duydum ama kp ilk kez duyuyorum da konu sahibi siz de biraz saflik mi var ? Sinir krizi gecirip kocani da o evden niye kovmuyosun. Sizi kaale alan yok derdiniz ne ben anlamadım
Yaşlı adamdan ne desteği bekliyorsunuz?Amin ama biz zaten çocuklara bakamıyor değiliz Rabbime çok şükür bakıyoruz ama sorun şu ki ev zaten küçük bize yetmiyordu kayınbabada geldi iyice zor sığıyoruz maddi açıdan taşıncak gibi durumumuz yok destek olmuyor bari bizi rahat bıraksın diyoru yok burakmıyorda evde ne huzur bırakıyor nede bir desteği oluyor benim anlatmaya çalıştığım bu
Cidden oyle ben cocuklarina üzüldüm cidden . Cocuklari icin degil de kp si icn büyük eve tasinmak istiyor saka gibiBizim ev iki bucuk odaydi 4 kardesim var
Simdi 4 odali ev iki cocuk o bile bana bazen kücük geliyor sanirim travma
Gelisi güzel ürüyor millet
Cidden oyle ben cocuklarina üzüldüm cidden . Cocuklari icin degil de kp si icn büyük eve tasinmak istiyor saka gibi
Eşiniz ne kadar maaş alıyor?Yok bizde Allah'a şükür eşim çalışıyor öyle sıkıtılarımız yok sadece evimiz küçük gelmeye başladı zaten taşınmayı düşünüyorduk ama biraz para biriktirip öyle yapcaktık ama bu olay olunca iyice zora düştük
Çocuklar küçük biri 2 biri 1 yaşında onlar benle yatıyor eşimle babası salonda yatıyor
Dubleks otuz bin mıdır1+1 evde nasıl 2 çocukla sevişecek fırsat buldunuz ve hamile kaldınız ben ona hayret ediyorum öncelikle. Kocanız söylesin evin müsait olmadığını ev zaten küçücük nasıl gelip kalacak eşya getirecek. Bence olabilecek tek şey dubleks daire ona da yanaşacağını sanmıyorum kiradan dolayı en kötü 30.000 civarıdır.
Paraları olmadığı için korunamamışlardır.Evinize zorla girecek hali yok.
İstemiyoruz diyeceksiniz bitecek.
Ha birde 1+1 evde oturup 2 çocugu varken maddi durumu laylaylom olan birinin 3. çocuguna gebe olması da ayrı saçmalık zaten
çocukları gece, sabah saat fark etmez eşime verin. Çocuk baksın. Ama bunu sürekli yapın .aşırı uyuz oldum adamaAmin ama biz zaten çocuklara bakamıyor değiliz Rabbime çok şükür bakıyoruz ama sorun şu ki ev zaten küçük bize yetmiyordu kayınbabada geldi iyice zor sığıyoruz maddi açıdan taşıncak gibi durumumuz yok destek olmuyor bari bizi rahat bıraksın diyoru yok burakmıyorda evde ne huzur bırakıyor nede bir desteği oluyor benim anlatmaya çalıştığım bu
Taşınmaya durum yokken neden 3. çocuk ya? Hadi birinciyi anlarım isteyebilirsiniz. Kaza olur ya da sağlık sorunu olur (AMH, menepoz) dersin ikinciyi de yaptık tek kalmasın falan. Ama üçüncü bile bile lades. Ben de 2 yılı geçkin süredir 1+1'deyim. Şans eseri hamile kaldım ilk düşündüğüm nasıl sığacağımız oldu. İş aradığım için ve sonrasında evi de değiştireceğimiz için kürtaj oldum. İlk gebeliğimdi ve 35 yaşındayım, sosyal imkanların yüksek olduğu bir ülkede yaşıyorum ama gene de verebileceğim en iyi imkanlara sahip olmayı bekliyorum. Siz afedersiniz her "tuşa basıp" burada çözüm aramaya gelmişsiniz. En başta yapacağınızı en sonda yapıyorsunuz. Allah akıl fikir versin.maddi açıdan taşıncak gibi durumumuz yok
Ben gerçekten anlamıyorum bu insanları ya. Biz kendi evimiz varken ikinciye cesaret edemedik yapmadık. Millet tek odalı kira evde üçüncüyü yapıyor. İnsan biraz çocuk yaparken aile planlaması yaparTaşınmaya durum yokken neden 3. çocuk ya? Hadi birinciyi anlarım isteyebilirsiniz. Kaza olur ya da sağlık sorunu olur (AMH, menepoz) dersin ikinciyi de yaptık tek kalmasın falan. Ama üçüncü bile bile lades. Ben de 2 yılı geçkin süredir 1+1'deyim. Şans eseri hamile kaldım ilk düşündüğüm nasıl sığacağımız oldu. İş aradığım için ve sonrasında evi de değiştireceğimiz için kürtaj oldum. İlk gebeliğimdi ve 35 yaşındayım, sosyal imkanların yüksek olduğu bir ülkede yaşıyorum ama gene de verebileceğim en iyi imkanlara sahip olmayı bekliyorum. Siz afedersiniz her "tuşa basıp" burada çözüm aramaya gelmişsiniz. En başta yapacağınızı en sonda yapıyorsunuz. Allah akıl fikir versin.
İstanbul şartlarında bir çocukta imkanlar zorlanır da bunlar 3 tane yapmış.1 çocukla bile 1+1 evde kalınmaz siz maaşallah 3 çocuk 1 kayınpeder... Öyle aile mi olur. Kayınpeder olmasa bile çocuk dediğin ayrı odası olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?