• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar siz benim yerimde olsanız napardınız

Geçimsiz biriyse kabul etmeyin.Herseye karışıp birşey söyleyen kişilik çok zor Allah yardımcın olsun.Bir süre sonra asabiniz bozulur.Agzini kapatıp oturursa bilemem zaten üç çocuk kira yeterince stresli bir de çene çekilmez yani.

Çalisan sapasaglam bi adamin evinizde isi ne ? 1+1 gectim 10+1 eviniz olsa ne yazar ? Agziniz diliniz yok mu sizin ? Ne diye kazik kadar adamla ayni evde yasayasiniz ? 1+1 evde suan 4 kisisiniz bu komik bi de bebek geliyo esantiyonda kp sanirim. Allah akil fikir versin once esinize . Sus pus oturmus saka gibi
Karnındaki bebek hariç şu an 1+1 evde 5 kişiler anne, baba iki çocuk ve kp 🙄

Neyse ki yer yok yoksa kocanızın pasifliği yüzünden kayınpeder de 4. çocuğunuz olacaktı. Hayır nereye geliyor, nereye sıkışacakmış?
Bunca yıl her şeyi eşi yapmış, her işini görmüş bu adam da krallar gibi yaşamış şimdi de devam etsin istiyor... Oğlu bekar olsa gitmezdi ama gelini var ya, hizmet madalyası ona geçmeli... Yüz vermeyin, bırakın kendi kendine yaşamayı öğrensin asalak herif.

Çocuklar küçük biri 2 biri 1 yaşında onlar benle yatıyor eşimle babası salonda yatıyor
Çocuklara, kendinize kastınız mı var? Bu kadar peş peşe çocuğu yapıp, birde kayınpeder kabul ediyorsunuz eve. Eşiniz söylesin gitsin adam evine. Hepiniz bir değişiksiniz.

Amin ama biz zaten çocuklara bakamıyor değiliz Rabbime çok şükür bakıyoruz ama sorun şu ki ev zaten küçük bize yetmiyordu kayınbabada geldi iyice zor sığıyoruz maddi açıdan taşıncak gibi durumumuz yok destek olmuyor bari bizi rahat bıraksın diyoru yok burakmıyorda evde ne huzur bırakıyor nede bir desteği oluyor benim anlatmaya çalıştığım bu
Yoo gayet de siz çocuklarınıza bakamıyorsunuz

1+1 evde 3 çocuk yaptığınıza göre kayınbabayı da alırsınız gibime geliyor.
Çocuklar küçük ve biri daha doğmadı o doğmadan taşınmayı düşünüyorduk zaten ama biraz para biriktirelim öyle dedik ama şimdi şart oldu taşınmak ama asıl sorun ev çocuklar değil bu adamın huysuzluğu ve cimriliği herşeye laf etmesi

Biraz uzun olacak ama kusura bakmayın arkadaşlar ben İstanbul'da yaşıyorum İstanbul'da yaşayıpda pahalılığını ev kiralarını bilmeyen yoktur 1+1 evde oturuyoruz 2 çocuğum var ve bir hamileyim 2 hafta önce kaynanamı kaybettim kalp krizinden kayınbabam tek kaldı ve bizle yaşamak istiyor ama kendisi çok aksi biri gerçekten abartmıyorum tek ben değil kimse anlaşamaz o adamla rahmetli yıllarca idare etti kadın kendi çalıştı evin geçimi felan hep kaynanam sağladı kayınbaba hiç destek olmazdı para düşkünü bir adam canını al parasını alma ve hiç bir şekilde memnun olmayı bilmez neyse kısaca bu adam bizle kalmak istiyor ama bizim evimiz küçük yeni bir eve geçmemiz lazım zaten eşimle kaynanam ölmeden önce de böyle bir karar almış ev küçük değiştirelim diye ama para yok diye biraz bekliyorduk ama şimdi mecbur değiştircez kayınbabam başta ben destek olurum emekli maaşımla birde çalışıyor işten gelen maaşı felan dedi ama sonradan su koydu ev kiralarını duyunca yok sizin evde kalalım benim evin eşyalarınıda size getirelim diyor ama evde tek bir dolap koycak yer yok yatacak yer yok napcağımı bilmiyorum ayrıca bu adamlara yaşamak istemiyorum yatsam karışıyor kalksam karışıyor eşimde istemiyor babasını benden önce o diyo zaten bu bize destek olmaz anca karışır bir gitsede rahatlasak diye ama adam taktı bize kafayı ben torunumsuz yapamam onu bana verin ben onu alıyım gidiyim diyo sanki kedi yavrusu istiyor biz bakamazmışız ona o çok güzel bakarmış yani özetle ben bu adamla bu halde napcam adam resmen siz bana bakın beni besleyin ben size bir şey vermem beklemeyin diyor evimin maddi durumu iyi değil ona mı üzülüyim yoksa evimde huzur bırakmıycak ona mı bir akıl verin bu durumda napılır adama açık açık gitte diyemiyoruz ama istemiyoruz da
Ben olsam k.p.yi başıma taç eder, her bakımını karşılıksız üstlenir, evde rahat etsin diye de eşimle sırayla dışarda bankta uyurdum.

Çocuklar küçük ve biri daha doğmadı o doğmadan taşınmayı düşünüyorduk zaten ama biraz para biriktirelim öyle dedik ama şimdi şart oldu taşınmak ama asıl sorun ev çocuklar değil bu adamın huysuzluğu ve cimriliği herşeye laf etmesi
Niye hayatı tersten yaşıyorsunuz? Önce büyük ev alınır sonra çocuk yapılır.Para yok ev yok ama çocuk yapılmış hemen.Kızıyorum çünkü bu hikayede en çok yıpranan siz olacaksınız.O daracık evde çocuklar eş kb girdabında hamile halinizle oradan oraya savrulacaksınız.Ne çocuklara ne kendinize faydanız olmayacak,kocanız babası kırılmasın diye hep siz alttan alın isteyecek ve genç yaşta bedeni ruhu yaşlı bir kadın olacaksınız.....

Benim de en büyük soru işareti bu. Bile isteye 3 çocuk olup sefil oluyorlar.

Benim de en büyük soru işareti bu. Bile isteye 3 çocuk olup sefil oluyorlar. Kafam basmıyor. Bir arkadaşım o şekilde, alkolik işi olmayan adamdan 3 çocuk yapmış, kocayı boşamış, kadın fabrikada çalışıyor. Ya akıl tutulması gibi… yardım etsem neden etmesem neden gibi birşey. İkilemde kalıyorum. Sizde de oluyor mu
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
İnanın her yaz ve kış başı kızımın küçülenlerini ona veriyorum, etiketli dokunulmamış ürünleri bile verdiğim oluyor bazen içimden vermesem mi diye düşünüyorum ama kızlarını gördükçe içim acıyor veriyorum yine.
Bizim kadar düşünmediklerine eminim.
Konu sahibesi için demiyorum ama zaten ondan bundan gelir büyür bir şekilde diye beklentiye girdikleri için pekte takmıyorlar sanırım.

Ee çözümünü bulmuşsunuz hemen taşınıp yanınıza alacakmışsınız ozaman sorun ne?

Karnındaki bebek hariç şu an 1+1 evde 5 kişiler anne, baba iki çocuk ve kp 🙄
Saka gibi ya .Ben 2+1 evde tek bebekle esim ben sigamiyoruz ha tasindik ha tasinicaz ugrasiyoruz sigamiyoruz asla .Konu sahibi siz kabilede mi buyudunuz ? Suan size bu gelenler normal geliyor mu ? Kiraya o kadar para vermiyosun sokakta mi yasayacaksin diyemiyor musunuz ?Kaynanayla otur diye darlanan duydum ama kp ilk kez duyuyorum da konu sahibi siz de biraz saflik mi var ? Sinir krizi gecirip kocani da o evden niye kovmuyosun. Sizi kaale alan yok derdiniz ne ben anlamadım

Back
X