- 7 Ekim 2025
- 28
- 2
- 1
- 25
İnşallah rabbim nasip etsi
Yaaaa inşallah rabbim nasip eder bana sana istiyen herkese ben ayın 22 sini bekliyorumHayır maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah rabbim nasip etsi
Yaaaa inşallah rabbim nasip eder bana sana istiyen herkese ben ayın 22 sini bekliyorumHayır maalesef
Benim adetim düzensiz 22 de oldum diyelim birdakine 3 4 gün erken oluyorumHayır maalesef
Kasık ağrısı, regl gecikmesi, bel ağrısı, bacak ağrısı üşüme mide bulantısı dahil ki mide bulantısı bu kadar erken olmuyor ama kan verdim olumsuz maalesef bu ay kadın doğuma gideceğim çünkü reglimde normalden 4 gün fazla sürdü baktıracağımBelirtilerinz neydi
İyi olur bu ay bendede yoksa bende baktiracagim kiminin sorunu geçikmesi kiminde erken olmasiKasık ağrısı, regl gecikmesi, bel ağrısı, bacak ağrısı üşüme mide bulantısı dahil ki mide bulantısı bu kadar erken olmuyor ama kan verdim olumsuz maalesef bu ay kadın doğuma gideceğim çünkü reglimde normalden 4 gün fazla sürdü baktıracağım
İnşallah isteyen herkese Allahım en doğru zamanda nasip etsinYaaaa inşallah rabbim nasip eder bana sana istiyen herkese ben ayın 22 sini bekliyorum
Lütfen çok fazla okumayın benim 3 aydır psikolojim bozuldu buradakileri okumaktan sürekli hamileyim sandım okuduğum her belirtiyi yaşadımİyi olur bu ay bendede yoksa bende baktiracagim kiminin sorunu geçikmesi kiminde erken olmasi
İnşallah isteyen herkese Allahım en doğru zamanda nasip etsin
Yaa ben yeni buraya geldim bir kaç gün oldu yüzümde sivilceler çıkıyorLütfen çok fazla okumayın benim 3 aydır psikolojim bozuldu buradakileri okumaktan sürekli hamileyim sandım okuduğum her belirtiyi yaşadım
Ama emin olunkii stres çok kötü bunu unutmayın stres yapmayinnYaa ben yeni buraya geldim bir kaç gün oldu yüzümde sivilceler çıkıyor
Gebeyim çok şükür canım kan verdim 42 çıktı yeni olduğu için daga gecikmemde olmadı zaten kan vermeden önce erken gebelik testinde de çift çizgi gördüm elhamdülillahMerhabalar sonuç ne oldu acaba![]()
Allahımm çokkk sevindim moral oldu bana da hamileliğin çok güzel geçsin Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin sağlıklaGebeyim çok şükür canım kan verdim 42 çıktı yeni olduğu için daga gecikmemde olmadı zaten kan vermeden önce erken gebelik testinde de çift çizgi gördüm elhamdülillah
Yaaa Allah razı olsunn canım benimm Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllahımm çokkk sevindim moral oldu bana da hamileliğin çok güzel geçsin Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla![]()
Bizde 1 yıla yakındır eşimde bende gittik herşey çok güzel ama olmuyor. Siz de gittiniz miYaa acaba stresten olabilirmi çünkü o duyguyu gerçekten yaşadım 1 buçuk yıldır istiyoruz her ay öyle hissediyorum buyuk ihtimal seninde öyle olmuştur canım benim Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsinn umudunu kaybetme![]()
Aa hamileymişsiniz çok sevindim hayırlo olsunBizde 1 yıla yakındır eşimde bende gittik herşey çok güzel ama olmuyor. Siz de gittiniz mi
Sen aynı bensin benim de 9 ay oldu benimde ilk ovülasyon denemem. 3 gün pik verdi çatlama aşamasına geçti bugün sonunda az da olsa silikleşti çok geç çatladı gibi hissediyorum kasıklarımda ağrı var resmen çatlamıyor mu anlayamıyorumÇok stres yaptım( kaç aydır psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyorum. Bu ay kafaya takmamaya çalışıyorum ama hep aklımda ve rüyalarımda. Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum tekrar regl olmaktan çok korkuyorum
Benimde öyle yumurtlama dönemim yeni bitti ve yüzümü sivilce bastı çok kötüYaa ben yeni buraya geldim bir kaç gün oldu yüzümde sivilceler çıkıyor
Silikleştiğinde çatlamış oluyormuş çatlama sırasında ağrı olabiliyormuş bende yaşadım hem yumurtlama gününü hem çatladığı günü değerlendirmenizi tavsiye ederim. Kan testlerinizi, smear testinizi yaptırdınız mı? Hamilelik öncesi folik asite başlamanızı tavsiye ederim. Biz eşimle kontrole gittik ve ikimiz de takviyeye başladık. Eşimin sperm sayısı düşük çıktı. Mutlaka eşinizle gidin çünkü sperm sayısı artışı için yazılan takviye 3 ayda etki ediyormuş..Sen aynı bensin benim de 9 ay oldu benimde ilk ovülasyon denemem. 3 gün pik verdi çatlama aşamasına geçti bugün sonunda az da olsa silikleşti çok geç çatladı gibi hissediyorum kasıklarımda ağrı var resmen çatlamıyor mu anlayamıyorum
Kontrole gittiniz mi? Regl 2. Günü ben gideceğim. Eşiniz sperm testi vermediyse bi baktırın çünkü düşüklüğü durumunda promenk-act diye bi takviye veriliyor ve sonuç vermesi 3 ayı bulabiliyorSen aynı bensin benim de 9 ay oldu benimde ilk ovülasyon denemem. 3 gün pik verdi çatlama aşamasına geçti bugün sonunda az da olsa silikleşti çok geç çatladı gibi hissediyorum kasıklarımda ağrı var resmen çatlamıyor mu anlayamıyorum
Vallah stres yapmıyorumm ama bilmiyorum 22ekimi bekliyorumYu
Ama emin olunkii stres çok kötü bunu unutmayın stres yapmayinn
Gebeyim canımBizde 1 yıla yakındır eşimde bende gittik herşey çok güzel ama olmuyor. Siz de gittiniz mi
Dpo kaçtaydınız acaba çizgi çıktığındaGebeyim çok şükür canım kan verdim 42 çıktı yeni olduğu için daga gecikmemde olmadı zaten kan vermeden önce erken gebelik testinde de çift çizgi gördüm elhamdülillah