Kızlar sizce ne yapmalıyım?

dragonfly97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
19
0
30
iyi geceler kızlar ben 20 yaşındayım bi adamdna hoşlanıyodum platonik olarak ama oda bana açıldı yalnız tek sorun o 34 yaşında sizce bu bi problem mi? Yaş konusu geçtiğinde benim ruhum 10 yaşında diyerek bi sıkıntı olmadığını belirtti ama ben sürekli bu noktada takıldım..sizce ne yapmalıyım?

iyi geceler kızlar ben 20 yaşındayım bi adamdna hoşlanıyodum platonik olarak ama oda bana açıldı yalnız tek sorun o 34 yaşında sizce bu bi problem mi? Yaş konusu geçtiğinde benim ruhum 10 yaşında diyerek bi sıkıntı olmadığını belirtti ama ben sürekli bu noktada takıldım..sizce ne yapmalıyım?
10 biraz küçük değil mi yalnız:KK53:

Bence yaşına göre birini bul. Bulmuş tabi 20 yaşında birini ruhunu alçalttıkça alçaltmış

davul bile dengi dengine diye bosuna demiyolar bacım 10 yas biraz küçük sana ve burnuma fake kokusu geliyor

baya bi sallamış o 10 yaş nedir yahu ?
az daha küçülteydi 2-3 falan.
bulmuş senin gibi genç kızı atmışda atmış ..

Problem. ben de 19 yaşında iken 35 yaşında birine aşık olup ilişki yaşamıştım. Her ne kadar ruhum genç falan deseler de o öyle olmuyor. Uyumsuzluk mutlaka çıkıyor. Ileride çok sorun yaşarsın, ben yaşadım, hiç bulaşma bence.

Hadi 5-6 yaş farki neysede 14 yaş çok fazla sen 30 olacaksin 10 yıl sonra o 44 cok fazla coooooook yaşına gore birini bul ileride sorun olur

biraz zor tabi arada bu kadar yaş olması, ama aranızdaki uyuma bakmanız lazım bi de adamın sana yaklaşımını iyi tartman lazım.

Hahahaha bildigin kahkaha attim esim soka girdi ne oluyor diye. Ruhum 10 yasinda diyerek bir sikinti olmadigini belirtti demekki. O zaman sorun olmaz sübyanci sen olursun.

34 yaş tabii ki yaşlı değil.. Hatta deli doludur.. Kafa dengindir, eğlenirsiniz.. Ama en fazla 10 yıl.. 10 yıl sonra o daha durgunlaşacak yani sen 30 yaşındayken.. Yani sadece yaşadığın şu anı düşünme ilerisini düşün..

daha küçüksün bence biraz daha yaşıtlarınla ilgilen..5 yaş normal ama 14 yaş çok..

bızım aramızda 14 yas var hıcte sorun olmuyor valla erkekler hep cocuklar kafalar uyustuktan sonra 30 su da bır 50 sıde...

X