Kizlar sizce olabilirmi? Yardimm

Nuride_Kal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
76
15
3
28
Daha 3 gun var reglime ama dayanamadim test yaptim..cok cok acik gölgelendi gibi.. hamilelik yoksa o gölge hiç çıkmazmıydı,yoksa yine çıkarmıydı bilemiyorum..iyice kafam karıştı..hiç yaşayan varmı ?

Daha 3 gun var reglime ama dayanamadim test yaptim..cok cok acik gölgelendi gibi.. hamilelik yoksa o gölge hiç çıkmazmıydı,yoksa yine çıkarmıydı bilemiyorum..iyice kafam karıştı..hiç yaşayan varmı ?
Yaşamadım böyle bir durum ama adetime 1 gün kala çok açık çizgi gördüm sonuç 13.haftadayım :) inşallah sende güzel haber alırsın yani bildiğim kadarıyla pozitifin durumda testin yanılma olasılığı yok negatifte yanılır yani ikinci çizgi varsa doğrudur tabi seni yanıltmak beklentiye sokmak istemem ama hamiş gibisin :)

Yaşamadım böyle bir durum ama adetime 1 gün kala çok açık çizgi gördüm sonuç 13.haftadayım :) inşallah sende güzel haber alırsın yani bildiğim kadarıyla pozitifin durumda testin yanılma olasılığı yok negatifte yanılır yani ikinci çizgi varsa doğrudur tabi seni yanıltmak beklentiye sokmak istemem ama hamiş gibisin :)

Sağlıkla kucağına al inşALLAH.. ben umutlanmak istemiyorum çok.. :)) umarım hayırlısı olur

Sağlıkla kucağına al inşALLAH.. ben umutlanmak istemiyorum çok.. :)) umarım hayırlısı olur
Teşekkür ederim canım hep birlikte inşallah :) yani biraz zaman geçsin 3-4 gün sonra bir daha yap testi derim 1 gün kala öğrendim çünkü ;) ve bizle paylaş merak ederiz :)

Teşekkür ederim canım hep birlikte inşallah :) yani biraz zaman geçsin 3-4 gün sonra bir daha yap testi derim 1 gün kala öğrendim çünkü :KK66: ve bizle paylaş merak ederiz :)

Tamam öyle yapıcamm..çok teşekkürler canımm :) paylaşırımm :)

• Beğen
Reactions: Rup
Beklemene gerek yok sabahtan sağlık ocağına yada hastaneye git hcg baktırmak istiyorum de kanda kesin sonuç çıkar

Canim hassas gebelik testi al eczaneden,normal testle silikse hassas test ile kesin sonuç verir :KK66: sonra da doktora gidersin :KK66: hadi umarım gebesindir:anneadayı:

Back
X