Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hangi renk giyebilirim içime? Ya da nasıl giyebilitim altimdaki beyaz pantolon başörtülü olduğum için yardim edersenSıcaksa üstteki ceketi giyme bari .Soğuksa renkleri değiştir.İmkanlar dahilindeyse yapacak bişey yok.
Hangi ren pantolon gitmeli gömlek hangi renk olmaliKötü olmuş. Bir kere içindeki sarı tunik, ceketten uzun olmamalı. Renkler de uyumlu değil. İçteki sarı tuniğin yerine bir gömlek falan giysen daha iyi olur.
Pantolon kirmizi olsa nasıl olur bir Dr hangi renk giymeliBeyaz pantolon çok sırıtmış bence renkler pek uyumlu gelmedi açıkcası
Beyaz renk bir gömlek ve kahve-koyu yeşil tonlarında bir pantolon olabilir. Ya da üstündekini çıkarıp beyaz uzun örgü ceketlerden giyebilirsin.Hangi ren pantolon gitmeli gömlek hangi renk olmali
Dr şöyle renk öğretmen böyle renk giymez. Sen kendi zevkine göre bir gardırop oluşturursun. Alırken de hangi parçalarla uyumlu giyeceğini hesap edersen daha iyi olur.Pantolon kirmizi olsa nasıl olur bir Dr hangi renk giymeli
Canım başörtülü olduğum için uzun tunik giyiyorumKötü olmuş. Bir kere içindeki sarı tunik, ceketten uzun olmamalı. Renkler de uyumlu değil. İçteki sarı tuniğin yerine bir gömlek falan giysen daha iyi olur.
O zaman en üste giydiğin parça en uzun olsun, alttan çıkınca çok çirkin görünüyor. Kısa giy demiyoruz, üstteki uygun değil.Canım başörtülü olduğum için uzun tunik giyiyorum
O ceketi giymeyeyim o zaman örnek resimler için tesekkur ederim ama ceketi bir turlu elimde olan kıyafetle kombin yapamadiO zaman en üste giydiğin parça en uzun olsun, alttan çıkınca çok çirkin görünüyor. Kısa giy demiyoruz, üstteki uygun değil.
Ceket zor bir parça. Rengi de her tonla uyumlu değil. Ceket tarzı parçalarda daha kolay kombinlenen renkleri tercih etmelisin. Siyah beyaz gibi. Mesela ceketin beyaz olsa bu kadar sırıtmazdı.O ceketi giymeyeyim o zaman örnek resimler için tesekkur ederim ama ceketi bir turlu elimde olan kıyafetle kombin yapamadi
bu kimonodan aynısı bende de var. içine siyah bişi giyeceksın ve altına taşlı kotSizce uyumlu olmuş mu nasıl kombinlyeblirim