kızlar sizdede meme başı çatlagı oluştumu? ben bittim ne yapmam lazım :(

benimde ilk başlardan,süt verirken acıyodu annem sıcak sabunlu su ile yıkamamı söyledi ve çok rahatlattı yumuşattı uçlarını.sonra göğüs petleri var,fazla sütün petlere akar ve göğsün yumuşatır benim öyle iyileşti.(pedi sık değiştirme dolmasını bekletki kendi sütün meme ucunu yumuşatsın) ALLAH YARDIMCIN OLSUN

canım ben gögüs pedimi sık sık degiştiriyorum rahat edemiyorum ama şimdi kendi sütümü sürüyorum ve sanki birazda olsa rahattı inşallah bir an evvel gecer.

canım bi arkadaş daha yazmış ama benim önerim şu tahin kavanozunun üstünde biriken yağı var onu göğüs ucuna sürersen inanılmaz hızda iyileştirici etkisi var. annemin meşhur ilacıdır:) 12 gün sonra bende doğum yapıcam inşallah.doğuma gitmeden 1 kavanoz alıcaz artık..

canım ben gögüs pedimi sık sık degiştiriyorum rahat edemiyorum ama şimdi kendi sütümü sürüyorum ve sanki birazda olsa rahattı inşallah bir an evvel gecer.

evet katılıyorum rahat olmasına rahat olmuyo ama uçları iyileşip acı vermeyene kadar ben bu tekniği uyguladım.umarım b,ran önce geçer.geçmiş olsun

merhaba,
Bende garmastan kullandım ama etkili olmadı. Bende çok acı çektim. Emzirmediğim zamanlarda göğüs pedini hafif suyla ıslatıp göğüs ucuma kapadım böylece kuruyup acımasını önledi. Bebeği emzirdiğim anlar hariç hiç çıkarmadım. Geceli gündüzlü ıslatıp koydum çokta işe yaradı. Benim için en etkili yöntem bu oldu böylece atlattım. Allah kolaylık versin çok zor yaaa..

geçmiş olsun canım doktorum bana e vitamini kapsülleri önerdi kapsülü patlatıp sıvıyı meme ucuna sürüyordum geçti çok şükür dene inşallah sende faydasını görürsün

canım ben LANOMAST kullanıyuorum krem . yoğum ve etkili. hemen fark ediyor. yıkamadanda emzirebiliyorsun. bence dene. ama daha ileri boyuttaysa krem kar etmiyorsa bebedorun falan silikon gögüs uçları war.bebek malzemesi satan yerlerde ve eczanelerde bulabilirsin. biberon başı gibi bişey. bebek seni rahat emiyor ama meme ucuna dokunmadan emdiği için çatlakların iyileşiyor. geçmiş olsun. emzirmeye dewam.

canım ben LANOMAST kullanıyuorum krem . yoğum ve etkili. hemen fark ediyor. yıkamadanda emzirebiliyorsun. bence dene. ama daha ileri boyuttaysa krem kar etmiyorsa bebedorun falan silikon gögüs uçları war.bebek malzemesi satan yerlerde ve eczanelerde bulabilirsin. biberon başı gibi bişey. bebek seni rahat emiyor ama meme ucuna dokunmadan emdiği için çatlakların iyileşiyor. geçmiş olsun. emzirmeye dewam.

canım sorma bilmezmiyim o silikon gögüs uclarını benim gögüs ucum fazla çıkmadıgı için malesef bebişim dogdugundan beri o ucla emziriyorum yoksa hiç emmiyor napayım anne sütünü alamamaktansa silikon başlıkla veriyorum senağlama ama çook zor her emzirmede yıka temizle kaynat offf çook zor şimdi hiç memeyi almıyor çook alıştı artık emmeyi bırakana kadar silikon başlıklayız senağlamasenağlama
ve kızlar bence denedim en etkili yöntem kendi sütüm meme başını her emzirmeden önce ve sonra sütle sildim 5 günde gecti nemlendirdim :teytey:

prm.öznur bu konuyu açtığın için tşk ederim benim hamileyken çatlamaya başlamıştı lansinoh kullanıyordum çok iyi gelmişti doğum yapalı 19 gün oldu bir sorun yoktu ama 2 gündür ilk emmeye başlayınca çok sızlıyor yine aynı lansinoh kullanıyorum hiç fayda etmedi...burada yazılanlar çok iyi fikir verdi banada hemen sütümü denicem bakalım işe yarayacakmı...sevgiler...

kızlar benim her iki meme başındada çatlak oluştu. beni öldürüyor valla sizlerdede oldumu ? neler yaptınız yada neler yapmalıyız? her emzirmede canım çıkıyor bitiyorum valla lütfen bişeyler önerin hangi ilaç kullanmalıyım en etkili yönten ne lütfen söyleyinnn senağlama

lansinoh kullanmanı öneririm bir iki günde iyileştiriyor...

merhaba,
Bende garmastan kullandım ama etkili olmadı. Bende çok acı çektim. Emzirmediğim zamanlarda göğüs pedini hafif suyla ıslatıp göğüs ucuma kapadım böylece kuruyup acımasını önledi. Bebeği emzirdiğim anlar hariç hiç çıkarmadım. Geceli gündüzlü ıslatıp koydum çokta işe yaradı. Benim için en etkili yöntem bu oldu böylece atlattım. Allah kolaylık versin çok zor yaaa..

30 milyon verdim lanet oılsun dahada kötü yaptıGARMASTAN arkadaş LANOIMAST gönderdi bakalım o nolucak sanki daha iyi gibi acımı bitirdi en azından ama GARMASTAN almayın sakın kazıklanmaktan başka bişey yaptığı yok
:ssz:

bende yeni üyelerdenim kızım 6 aylık oldu şükür o günleri atlattım berbattı ve hergün emzirmek istemiyorum diye ağlıyodum bende lansınoh diye kremi kullandım 2 güne geçirtiyo sürünce hava alsın diye bekletiyodum biraz durulamanada gerek yok ayrıca geçmşş olsun canım

bende doğumdan önce başladım tedbirimi almaya saf zeytinyağı sürüyorum banyodan sonra uçlarına sağlık ocağındaki ebemizde önerdi bitkisel yağları

cnm ben çok çektim o memebaşı çatlağından
Sana tavsiye edebileceğim tahinin üzerinde biriken yağı her emzirmeden sonra sürmen
Bana çok ii geldi

lansinoh güzel canım benim çatlamamıştı ama çok hassatı ve çok acıyodu.2 kere kullandım pek sıkıntı kalmadı.bebek sadece ucunu kavrayıncada oluyomuş tahriş ve çatlaklar ben ağzını parmağımla açıp memeyi sokuyodum resmen(ama burun deliklerinin açık kalması lazım).birde bepanten kreminde iyi geldiğini duydum denenebilir bence. bu arada bepanten bebeğin poposundaki pişigede çok iyi geliyor.benim yavrumu o kurtardı pişikten

Back
X