- 3 Mayıs 2024
- 70
- 21
- 32
- Konu Sahibi yelizzzzzzzz0
Arada 2 gun var sonucum nasıl sizce ilk sonucum 1497.0IU/L bugun verdiğim sonuç bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gunde artış sizce normal mi ben çok anlamıyorum teşekkür ederimGebelik var hayırlı olsun sağlıkla kucağına al
2 gunde bu artış normalmi dusuk mu acaba korktum birazcik ;(Hayırlı olsun kese görülür bence bu değerle
Dur hemen hesaplayıp gelcem2 gunde bu artış normalmi dusuk mu acaba korktum birazcik ;(
%66 artışla 2487 olması gerekirmis ama çok fark yok arada saatle de alakalı aynı saatte kan vermen gerekir bence iyi hem zaten kese görüldükten sonra betaya pek ihtiyaç yok bence git ve vajinal muayenede keseyi gör için rahatlasın2 gunde bu artış normalmi dusuk mu acaba korktum birazcik ;(
Yarın gidecem de bana biraz düşük geldi açıkçası korkmuştum teşekkür ederim%66 artışla 2487 olması gerekirmis ama çok fark yok arada saatle de alakalı aynı saatte kan vermen gerekir bence iyi hem zaten kese görüldükten sonra betaya pek ihtiyaç yok bence git ve vajinal muayenede keseyi gör için rahatlasın
Rica ederim ama özellikle bu süreçte buraya yazma böyle çünkü nedenini anlamiyorum ama burdaki hamile kadınların bı kısmı başkasınin hamile olduğunu öğrenince mutlaka can sıkıcı ve olumsuz yorum yapıyorYarın gidecem de bana biraz düşük geldi açıkçası korkmuştum teşekkür ederim
Teşekkür ederim haklısınız aslında ama ben sabredemiyorum çok merak ediyorum çok bekledim bebegim olsun diye şimdi herseyden huylaniyorum sagolunRica ederim ama özellikle bu süreçte buraya yazma böyle çünkü nedenini anlamiyorum ama burdaki hamile kadınların bı kısmı başkasınin hamile olduğunu öğrenince mutlaka can sıkıcı ve olumsuz yorum yapıyor
Özellikle 3 kişi inanilmaz dikkatimi cekiyor inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Onunla bol bol konuş sağlıklı beslen ve strese girme her şey güzel olacak ikiniz için de inşallah
Güzel haberini bekliyorum mutlaka, bana da dua et bebeğimin öldüğünü öğrendim ve düşük yaptım bütün hevesim yerlebir olduTeşekkür ederim haklısınız aslında ama ben sabredemiyorum çok merak ediyorum çok bekledim bebegim olsun diye şimdi herseyden huylaniyorum sagolun
Ayy keske soylemeseydin ben ağlarım ya asla dayanamam inşallah en yakın zamanda tekrar güzel haberlerini alirisin canm sağlıklı kucaginia alırsın mutluluktan ağlarsın inşallahGüzel haberini bekliyorum mutlaka, bana da dua et bebeğimin öldüğünü öğrendim ve düşük yaptım bütün hevesim yerlebir oldu
Bana vicdan azabı çektirdin bak şimdiAyy keske soylemeseydin ben ağlarım ya asla dayanamam inşallah en yakın zamanda tekrar güzel haberlerini alirisin canm sağlıklı kucaginia alırsın mutluluktan ağlarsın inşallah
Aay inşallah öyledir çok teşekkür ederimdeğer zaten yükseldikçe artış yavaslar. bana güzel geldi artış sağlıklı bir gebelik gecirirsiniz inşallah
Çiçeğim hamile olunca ilk haberi bana ver sana bol bol dua edeceğimBana vicdan azabı çektirdin bak şimdi
Özür dilerim ama merak etme geçti gitti hayırlısı inşallah
Söz kız kocamdan önce sana soylicemmÇiçeğim hamile olunca ilk haberi bana ver sana bol bol dua edeceğim