Kizlar testime bakarmisniz

Olmazsa bir test daha yap belki test bozuktur ama adetten hemen sonra hamile kalınmaz diye birşey yok yani.

Kizlar yaaa bise sorcam yardimci olurmusunuz simdi biz adet oluyoruz yaa bidahaki adetimize bu ay adet basladimiz gunden mi sayiyoruz yoksa adet bittikden sonrami saymaya baslios bidahi adetimize nasil oluo kimi dio adetin bittikden sonra say bidahaki adet gunu kimide dio adet basladi gunden saymaya baslioosun

Basladigi ilk gunden

adet başladığı günden itibaren sayılır canım

Yaptim canimm yaaa idrar testi yaptim cikmadi simdi baktimda gecen ay 22 olmusm bu ay 21 gosterio adet olmami ama olmadim test yaptim dun dayanamadim bugunde yaptim gine bise cikmadi ayy adet olcaksamm olimm adett artik diyorummm yaa kasik agrim oluo batma falan oluo sicak basio goguslerim agrii rahatlayim artik neysemm diomm

Aynen canm bnmde öyle hamilemiydn peki
Yaa o yüzden ikinci testi taptım neqativ çıktı(( korktum test yapmadım(( daha sonra adetimden geçti ben hala korkuyorum test yapmağa görümcelerimin israrınan yaptım pozitiv çıktı))) 5 tane test yaptım daha sonra qaranti olsun die))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…