- 29 Temmuz 2016
- 99
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi Mavisss1118
-
Canım ya cok sevindim.Konuşmuştuk seninle.Allahım verecek oldu mu işte her sekilde oluyr.Saglıkla kucagına sl inş.2 yaşında oğlum var sadece adet sonrası iki kez ilski oldu
Canım benim çok saol hala saskinim ama yarın idrar testi yapıcam hakkimizda hayrlisi olsun inşallahCanım ya cok sevindim.Konuşmuştuk seninle.Allahım verecek oldu mu işte her sekilde oluyr.Saglıkla kucagına sl inş.
İnş.aminnn.canım.Kanda cıkar artık ama isterssn kan testi yptrCanım benim çok saol hala saskinim ama yarın idrar testi yapıcam hakkimizda hayrlisi olsun inşallah
Yanlış yazmisim canım :) kan testi yaptrcmİnş.aminnn.canım.Kanda cıkar artık ama isterssn kan testi yptr
Tmm canım:))Yanlış yazmisim canım :) kan testi yaptrcm
Basladigi ilk gundenKizlar yaaa bise sorcam yardimci olurmusunuz simdi biz adet oluyoruz yaa bidahaki adetimize bu ay adet basladimiz gunden mi sayiyoruz yoksa adet bittikden sonrami saymaya baslios bidahi adetimize nasil oluo kimi dio adetin bittikden sonra say bidahaki adet gunu kimide dio adet basladi gunden saymaya baslioosun
adet başladığı günden itibaren sayılır canımKizlar yaaa bise sorcam yardimci olurmusunuz simdi biz adet oluyoruz yaa bidahaki adetimize bu ay adet basladimiz gunden mi sayiyoruz yoksa adet bittikden sonrami saymaya baslios bidahi adetimize nasil oluo kimi dio adetin bittikden sonra say bidahaki adet gunu kimide dio adet basladi gunden saymaya baslioosun
idrar testi yapabilirsin. geç döllenme değilse çıkablirOleyse temmuz ayin 22 olmusum ben adet yani 34gun olmus ben 4 gun oldu dahaa regil olmadimm
Aynen canm bnmde öyle hamilemiydn pekiBenim ilk testimde boyle olmuşdu birazcık renkler karışmıştı...
Yaa o yüzden ikinci testi taptım neqativ çıktı((Aynen canm bnmde öyle hamilemiydn peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?