Kizlar testime bakarmisniz

Canım aslında beni bugün teste iten ruyamda test yapıyordum cift çizgi çıkıyordu birde benim hala var eşi vefat etti 3 tane kızı var boyunca oda test yapıyor çift cızgı çıkıyordu Rabbim hayra yorsun dedim yaptım neye yorumlamak lazım bunu

bikaç gün daha bekle gelmezse kan testi yaptr bnce en garantisi :) çnkü geç döllenme olunca idrarda gözükmüyo malesf

İnsan bazen bişeyi aklına çokta takınca rüyada görüyor ben çoçuk istediyimden 3 ay öyle rüyalar görüyordum bazen.. Ama kısmet hayırlısı inşAllah belkide olacak ki kimese hiss ediyor Allah hayırlısınan evlat sahibi olmak isteyen anne adaylarına çabucak evlat nasip eylesin..Amin

Yaptrdimm cnmm demn gittim de sonuc yarin cikick dendi ama int bkicm bn demnde test aldimda gldim gine yptim ama cikmadi kndada cikmazz gibime gelio pek umitli deilmm acikcasi

10 gun gecikmene ragmen derken?? Adet dongun kac gun bana da soylermisin. Benim 3 var bata ve negatif goruyorum
Normalde 32-33 gün döngüm ama bu ay dahada geç olacakmış demekki çnkü 10 gün geckmeyle kan tahlili 70 çıkmştı idrar tahlilide denedim o gün ve silik çıktı.önceki günlerde hç çıkmamştı idrarda

Yok canim bukdr uzun gecikmem bole surekli olmuo bugun 6 gn oldu adet olmadim daha doktoroda gittm kadinsal bi drumn yok dedimisti yeni gitmistim hatta temiz herseyn demisti bakalimm 8 gn daha beklicemmm 15 gn olucak ozamn eger ozamana kadr olmazsam yaparim ozamana kadr adet olursam saglik olsunn yaaa artik fenalik geciriomm ama gebeysrmm gebeligim.ciksin adetden adett olimm artik diomm su kasik agrilarimdanda kurtulayimm gogus agrilarmdandaa

gebelk varsa kanda çıkardı canm mutlaka.sağlık olsn sıkma canını stres yapma dahada gecikmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…