- 29 Temmuz 2016
- 99
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi Mavisss1118
-
Canım aslında beni bugün teste iten ruyamda test yapıyordum cift çizgi çıkıyordu birde benim hala var eşi vefat etti 3 tane kızı var boyunca oda test yapıyor çift cızgı çıkıyordu Rabbim hayra yorsun dedim yaptım neye yorumlamak lazım bunuYaa o yüzden ikinci testi taptım neqativ çıktı((korktum test yapmadım(( daha sonra adetimden geçti ben hala korkuyorum test yapmağa görümcelerimin israrınan yaptım pozitiv çıktı))) 5 tane test yaptım daha sonra qaranti olsun die))))
bikaç gün daha bekle gelmezse kan testi yaptr bnce en garantisi :) çnkü geç döllenme olunca idrarda gözükmüyo malesfYaptim canimm yaaa idrar testi yaptim cikmadi simdi baktimda gecen ay 22 olmusm bu ay 21 gosterio adet olmami ama olmadim test yaptim dun dayanamadim bugunde yaptim gine bise cikmadi ayy adet olcaksamm olimm adett artik diyorummm yaa kasik agrim oluo batma falan oluo sicak basio goguslerim agrii rahatlayim artik neysemm diomm
İnsan bazen bişeyi aklına çokta takınca rüyada görüyor ben çoçuk istediyimden 3 ay öyle rüyalar görüyordum bazen.. Ama kısmet hayırlısı inşAllah belkide olacak ki kimese hiss ediyor Allah hayırlısınan evlat sahibi olmak isteyen anne adaylarına çabucak evlat nasip eylesin..AminCanım aslında beni bugün teste iten ruyamda test yapıyordum cift çizgi çıkıyordu birde benim hala var eşi vefat etti 3 tane kızı var boyunca oda test yapıyor çift cızgı çıkıyordu Rabbim hayra yorsun dedim yaptım neye yorumlamak lazım bunu
Yarin saglik ocagina gidicemm canim kan testi yaptircammbikaç gün daha bekle gelmezse kan testi yaptr bnce en garantisi :) çnkü geç döllenme olunca idrarda gözükmüyo malesf
Canim moralini bozmak istemem ama bu test bozuk duruyo veya idrarda fazla beklettigin icinde renkler akmis ola bilir
yaptrdınmı canım ??Yarin saglik ocagina gidicemm canim kan testi yaptircamm
bnm 10gün gecikmede idrarda anca gözükmeye başladı hiç belli olmaz :)Yaptrdimm cnmm demn gittim de sonuc yarin cikick dendi ama int bkicm bn demnde test aldimda gldim gine yptim ama cikmadi kndada cikmazz gibime gelio pek umitli deilmm acikcasi
Inss canm benim bakalim nasip kismet yaaa bi saatde bi bakip duruyom netden belki cikmistir die bise cikti yokkbnm 10gün gecikmede idrarda anca gözükmeye başladı hiç belli olmaz :)
hayırlı haberlerini alırz inşallahInss canm benim bakalim nasip kismet yaaa bi saatde bi bakip duruyom netden belki cikmistir die bise cikti yokk
Oleyse temmuz ayin 22 olmusum ben adet yani 34gun olmus ben 4 gun oldu dahaa regil olmadimm
10 gun gecikmene ragmen derken?? Adet dongun kac gun bana da soylermisin. Benim 3 var bata ve negatif goruyorumbnm 10gün gecikmede idrarda anca gözükmeye başladı hiç belli olmaz :)
Normalde 32-33 gün döngüm ama bu ay dahada geç olacakmış demekki çnkü 10 gün geckmeyle kan tahlili 70 çıkmştı idrar tahlilide denedim o gün ve silik çıktı.önceki günlerde hç çıkmamştı idrarda10 gun gecikmene ragmen derken?? Adet dongun kac gun bana da soylermisin. Benim 3 var bata ve negatif goruyorum
çıkmamış canm evet.gecikmen hep oluyosa doktora git sebebi anlaşılsın.hakkında hayırlısı olsn canmYok kizlar cikmadi 0.36 referans araligi 05.5.0 bole cikti netden baktimdaa
gebelk varsa kanda çıkardı canm mutlaka.sağlık olsn sıkma canını stres yapma dahada gecikmesin.Yok canim bukdr uzun gecikmem bole surekli olmuo bugun 6 gn oldu adet olmadim daha doktoroda gittm kadinsal bi drumn yok dedimisti yeni gitmistim hatta temiz herseyn demisti bakalimm 8 gn daha beklicemmm 15 gn olucak ozamn eger ozamana kadr olmazsam yaparim ozamana kadr adet olursam saglik olsunn yaaa artik fenalik geciriomm ama gebeysrmm gebeligim.ciksin adetden adett olimm artik diomm su kasik agrilarimdanda kurtulayimm gogus agrilarmdandaa
InsallahUmya m insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?