Kizlar testmi bozuk bakabilir misiniz

kbrcicegim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2024
4
0
31
IMG_20240926_185626.jpg

Kürtaj oldum ikiz gebelik kaybı 4 aydır deniyoruz olmuyor doktora gittim hiç bir sorun yok diyor hep bı hayal kırıklığı her ay😔

Bence siz testi tekrarlayın ve inşallah vardır sağlıkla da kucağınıza alırsınız 🙏☺️

Niye bozuk dediniz ki ? Dağılmamış bişey olmamış. Maksimum denilebilecek olan ne kadar sürede çıktı kuruma çizgisi olmasın ?

Niye bozuk dediniz ki ? Dağılmamış bişey olmamış. Maksimum denilebilecek olan ne kadar sürede çıktı kuruma çizgisi olmasın ?
Dayanamayıp bir test daha yaptım maalesef negatif ilk gebeligimde 8 gün kala ogrenmistim belkide ikiz olduğu içindi beklemek çok zor testi yapıp pozitif aramak çizgi varmı gözüm mu görmüyor vs.. vs Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Dayanamayıp bir test daha yaptım maalesef negatif ilk gebeligimde 8 gün kala ogrenmistim belkide ikiz olduğu içindi beklemek çok zor testi yapıp pozitif aramak çizgi varmı gözüm mu görmüyor vs.. vs Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Adetinize daha varmış dediğiniz gibi de olabilir bence bekleyin canınızı sıkmayın adet olmadığınız sürece ümit vardır tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese allahım 🙏

X