Kızlar topuklu ayakkabının boyu kesilir mi?

Mrschocolate

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
24
6
34
Selam kızlar kendime düğün için 11cm platformsuz topuklu aldım valla giymemedim rezil oldum ya en son sürünüyodum baya bi maskara oldum millete işte kestireyim boyunu dedim zaten boyum 175 heves ettiğim için almıştım birdaha asla zaten boyu kısaltılır mı biliyo musunuz 4cm kestirmek istiyorum bide ankarada bildiğiniz yer varsa sevinirim

Ayakkabı tamir eden kunduracılar yapar. Benim ayakkabım vardı çok rahattı ama topuğu aşınmıştı. Aşınan yeri törpüleyip içini doldurup bi şeyler yapmıştı. Seninkini de keserler

Kesilmez kesilirse arkaya doğru eğim oluşur ki bu da yürüyemez hale getirir sizi.
Topuk ve platformsuz da olsa alt kısım orantılı hazırlanıyor çünkü.

Bak şimdi internetten baktım yaptıranlar varmış. Altına da plastik geçirtiyorlarmış. Hani şu bildiğimiz topukların altında bulunan.

Her aldığım ayakkabıyı önce kunduracıya götürdüğüm için eski püskü ayakkabıları bile cillop gibi yaptıklarını gördüm. Sen götür ayarlarlar başlarından savmazlarsa yapılmayacak şey değil.

Evet kesiliyor bende kestirmiştim ama bninki o kadar yüksek değildi. Ayakkabı imalatçıları yapıyor bu işi hemen hallediyorlar.

Bende iki defa botlarimin topuklarini kestirmistim. Kesiliyor ama belli bir ölçüsü var demişti ayakkabici. Yani dengeyi bozmayacak şekilde kesilebiliyor.

X