Elektrikli Mutfak Aletleri Kızlar türk kahve makinası alıcam ARZUM MIRRA mı yoksa Korkmaz A366 Elektrikli Cezve mi alayım?

basak034

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3
0
49
Arkadaşlar merhaba Arzum mırra türk kahvesi kullananlar var mı?Memnunmusunuz köpüğü oluyor mu?
Birde Korkmaz A366 Kafein Elektrikli Cezve Türk kahvesi makinesi kullanan var mı? Köpüğü nasıl tavsiye eder misiniz? İkisinden birini almak istiyorum.
Arzum ve Korkmaz arasında kararsız kaldım hangisini tercih etmememi tavsiye edersiniz?
Tesekkkür ederim

kahve dünyasının kahve makınesnden (elektrklı cezve) cok memnun herkes, tavsye ederm bende ,

Ben Arzum Mırra kullanan biri olmak için cevap vermek istiyorum. Yaklaşık 2 yıldır ofisimizde her gün Arzum Mırra ile kahve yapıyoruz. Aldığımız ilk hafta açılır kapanır sapı takıldı kaldı ve kapatamadık. Bu şekilde yaklaşık 2 yıldır kullanıyorduk ki geçen hafta bir arkadaşımız bozuk olduğunu bilmeden kapatmak istemiş ve böylelikle sapı tamamen kırıldı. Biz de yeni bir tane sipariş verdik, ilk kullanımda onun da sapı elimizde kaldı. Pişirme performansı olarak çok iyi, yeterli düzeyde köpük de yapıyor. 4 fincanlık kapasitesi var ama zorlarsan 5 fincan da alıyor. Sinbo gibi tabi dalıp gider ve çok ısıtırsan taşma tehlikesi var. Başka forumlarda Arçelik Telve'nin çok tavsiye edildiğini okudum. Korkmaz'ı bilmiyorum. Sap konusu halledilirse tavsiye edilebilir bir ürün.

X