- 25 Şubat 2015
- 19
- 0
- 30
- Konu Sahibi dragonfly97
Arkadaşlar sürekli uyku halindeyim sabah uyanamıyorum gece erken yatanıyorum aksam erken uyumamı saglıcak önerileriniz var mı? Uykumu nasıl duzene sokabilirim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah erken uyanmakArkadaşlar sürekli uyku halindeyim sabah uyanamıyorum gece erken yatanıyorum aksam erken uyumamı saglıcak önerileriniz var mı? Uykumu nasıl duzene sokabilirim ?
Doktora gidip kan tahlili yaptırarak,tiroit,şeker,kansızlık ve b12 vitamin değerlerinize baktırın bu değerlerinizde problem olabilir,tiroit hastasıyım bu dönemlerden bende geçtim zaman zaman yine aynı dönemlere giriyorum değerlerimde oynama olduğunda,tiroit ilacı kullanıyorum ve ömür boyu kullanılan bir ilaç,hiç vakit kaybetmeden doktora gidin derim.Arkadaşlar sürekli uyku halindeyim sabah uyanamıyorum gece erken yatanıyorum aksam erken uyumamı saglıcak önerileriniz var mı? Uykumu nasıl duzene sokabilirim ?
gece uyumuyosan bana yardıma gelsene. pış pış yapalımArkadaşlar sürekli uyku halindeyim sabah uyanamıyorum gece erken yatanıyorum aksam erken uyumamı saglıcak önerileriniz var mı? Uykumu nasıl duzene sokabilirim ?
Ah canım aynı sorun bendede var yıllardır böyle. Bi çözüm bulamadım. Genelde telefonda oyun oynarken uykuya dalmaya çalışıyorum. Oda saat 2 yi buluyor gece. e sabahta dinç kalkamıyorum haliyle. Sinirli oluyorumArkadaşlar sürekli uyku halindeyim sabah uyanamıyorum gece erken yatanıyorum aksam erken uyumamı saglıcak önerileriniz var mı? Uykumu nasıl duzene sokabilirim ?
yatak odanda zaman geçirme ve her sabah 1 saat daha erken kalk.böylece akşamları uykun gelir.bi kaç güne düzene girersingece uyumuyosan bana yardıma gelsene. pış pış yapalım
numarayı ipeğe ver sabah ezanlarıyla diksin seni ayağasabah erken uyanmak
yatak odanda zaman geçirme ve her sabah 1 saat daha erken kalk.böylece akşamları uykun gelir.bi kaç güne düzene girersin
hahahahhagece uyumuyosan bana yardıma gelsene. pış pış yapalım
gündüz çok uyuduğun için gece uyumaman çok normal.Dün gece 5 e kadar telefonumda oyun oynadım.. Yine banamısın demedi. Bu uyku bela mı
hahahahha