Kızlar Yaaa

bitli papatya

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
315
0
merhaba arkadaşlar

adetim geçeli 18 gün oldu.düzensizlik yaşıyordum zaten.doktorum tekrar çocuk istediğimde yumurtalarımı geliştirecek hap vereceğini söyledi.

ya şimdi 18 gün adetim geçti.ve bundan 10-15 gün önce çok rahatsızlandım.sürekli tansiyonum düşüyordu,başım dönüyordu ve çok halsizdim.2. kızımdada böyle halsiz kalmıştım.ya acaba hamilemiyim diye korkuyorum.aslında 2 kere idrar testi yaptım evde hep negatifti ama bazı kişilerde idrarda gebelik geç çıkyormuş.off kafam karışık.ya kasık ağrısı yaşadım,ara ara hafiften karnım ağrıdı.ya hamileysemmm.kan tahlili yaptırsam ne kadar sürede sonucu alabilirim.herkeste hamile misin deyip duruyor.resmen psikolojik olarak hamile kalacağım bu gidişle.yaa keşke hamile olup olmadığımızı anlamanın başka bir yolu olsaa.komşuma ikidir kahve falı baktırdım gebe çıktım.komik değil mi.fallardan bile medet umuyorum.şimdi diyeceksniz ki kendini niye bu kadar kastın git dr öğren.ya ilk zamanlar azaten ha geldi ha gelecek kanama diye bekledim.ve evimiz şehir dışında ve 2 tane küçüğüm var zaten.onlaral şehre gitmek biraz sıkıntı olduğu için gözümde büyüdü.ihmal ettim.ayyy ne kadar karışık yazdım.beni anladınız mıı
 
canım selam..bence sen sıkıntı yapmışsın ya kaldıysam diye ondan gecikiyor olabilir..yada hormonal bir sorun vardır..dedigin gibi kendin de demişsin bu kadar sıkıntı yapma ve doktora git hemen..kan tahlili yaptır yada emin olmak için..bide istiyo musun istemiyo musun bebişi cnm varsa eger tabi anlayamadım ben?
 
koooskoca kk da bana cevap yazacak kimse yok mu yani.yada psikolojik olarak rahatlatacak.bende birileri bişeyler yazarda rahatlarımdiye düşünmüştüm
 
derinsu
canım sağol cevabın için.tamda ben kimse bişey yazmamış diye sitem edreken sen yazmışsın.canım zaten 2 tane bebeğim var.bebek istiyorum ama şimdi değil.belki dediğin gibi olmuyor diye ben stres yaptım ve ondan gecikiyordur.
 
derinsu
canım sağol cevabın için.tamda ben kimse bişey yazmamış diye sitem edreken sen yazmışsın.canım zaten 2 tane bebeğim var.bebek istiyorum ama şimdi değil.belki dediğin gibi olmuyor diye ben stres yaptım ve ondan gecikiyordur.

canım olsun...bi konu açtıgında hemen cevap gelmeyebilir sabırlı olmalısın..mutlaka görüpte çok cevaplayanlar olacaktır .
dedigim gibi ben hamile oldugunu sanmıyorum.bide prezervatif kullanmışsın.normalde de geçermi ki?
 
baslıkda garıp olmus ama:)..
neyse kan testınde belı olur hemende cıkar sonuc ..
kendınıze cok stres yapdıysanız gecıkme yaşamıs olabılırsını..
bıde mevsım degısımıne gırıyoz onunda etkısı olabılır..
bıde fallara ne olur umut etmeyın:)..kapkara kahve tellesınden ne cıkıcakkı :).
 
bugün öğleden sonra dr gittim.ultrasonda bişey görünmedi.ama bebek 15-20 günlülse ultrasonda görünmez dedi dr.kan tahlili verdim sabah alacağım sonucu kısmetse.hakkımda hayırlısı neyse o olsun.

Kar canım,ya benimki fallara umut bağlamak değilde.biraz eğlencesine biraz meraktan olan bişeydi.dr gitmek zor olunca...bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim canım
 
X