Kızlar yardııım Yengeç erkeğinin ilgisini nasıl çekebilirim.

Neris

Yusuf Abrek
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
1.391
1.077
35
Kızlar bu sene yoğun olarak Kpss ve okul devam ederken kafama başka bir şey girmemesin diye uğraşırken dershane ortamında ders çalışma ekibiminden birine bir şeyler hissetmeye başladım :) Ben kendime mi yanayım bilemedim. Hislerimden emin olamamak ne kadar kötü ya. Bir yandan o ilgili ya da ben öyle sanıyorum normal halide olabilir ciğimli konuştuğu oluyor , yok saçlarımı ne yapayım traş olayım mı sadece ensemi toplatim, yok montum is oldu parfümün var mı sıkayım ve sıktı, yok makyaj yapmıştım bir gün bugün ne kadar farklısın ve bunun gibi bazı şeykler ara ara oluyor ve benim hayatımdan kesitleri yavaş yavaş alıyor sanki ya da öyle düşünüyorum. Bu sıralar bi de watsaptan az da olsa hergün mesajlaşıyorum unutturmuyorum kendimi ama bugünden sonra merak ettirme taraftarıyım belki yazmazsam geri döner düşüncesi doğuyor. Yazmasamda hergün görüyorum gibi. Yarında göreceğim mesela :) Ben hatta bugün sordum devamlı yazıyorum bunaltmıorum demi diye ki o da direk dedi zaten biraz evet diye ve bugün karar aldım yazmıcam o yazarsa yazarım. Bundan anlıorum ki yengeçlerin üstüne gidilmeyecek, güveni tam olacak bana sonra ayrıtıcı olması ben bu kadar biliyorum ve yardım istiyorum sizden kızlar :KK1:

benım en yakın arkadasım kardesım gıbı bırısı yengec burcu
ve çok zor kısılerdır, cabuk sogurlar
sevdıklerı kız tıpını anlatıyım
en basta cok guzel yuzu olucak,,cocuksu olucak,,bıraz sert olucak ota poka gülmücek tutumlu olucak temız olucak
:=)

üstüne gitmek daha iyiymiş desene o zaman da bıktırıp yollarım herhalde :) bu sıralar üstüüne çok gittim sanırım az da olsa bişiler yazıyorum ve o da anladığım kadarıyla bunaldı yalan konuşacağını sanmıyorum. Geri durmak bi işe yara mı ki canım ya . ben gülmeyi özlemişim nasıl keseyim gülmeyi :) ikimiz yalnı kalınca ne oluyorsa zaten sessizleşiyorum çouğa sadece nasılsın iyi misin diyebiliyorum :KK70:

Bu dönemde olacak iş değildi ya gelde kalbe anlat şimdi

Bunaltmıyorum demi yazdın. Oda biraz evet mi dedi doğrumu anladım.

evet canım bugün espri niyeine yazdım biraz bunaltıyorsun evet dedi Ki fazla yazmıyorum aslında sürekli . Ama her gün yazdığımdan dolayı sormak istedim cevabımı aldım

Benim
evet canım bugün espri niyeine yazdım biraz bunaltıyorsun evet dedi Ki fazla yazmıyorum aslında sürekli . Ama her gün yazdığımdan dolayı sormak istedim cevabımı aldım
Benim eşim de Yengeç burcu hep kaçan taraf ben oldum . Yengeç burcu ilgiden hoşlanmıyo. Ben kaçtım o kovaladı sonuç evlendik. Hergün yerine 3 4 günde bir msj at.

Benim
Benim eşim de Yengeç burcu hep kaçan taraf ben oldum . Yengeç burcu ilgiden hoşlanmıyo. Ben kaçtım o kovaladı sonuç evlendik. Hergün yerine 3 4 günde bir msj at.

şimdi 4 gün mesela az veya çok göreceğim her gün . ben ona sonra yazdım ki iyi yazmam bunu mu istiyorsun dedim o da yalan mı söylememi istiyorsun dedi. Yani olanı yalansız dolansız anlatabiliyor. Bu çok iyi arkadaş ortamında da konuşuldu bi kız arkadaş daha vardı muhabbet oraya geldi onun demesi benim için ilişki kolay asıl konu onu ilerletmekte güven olması gerekiyor ve ben ilişkiyi tanımlarken paylaşım diye algılarım dedi bi nevi o masadayken hem kendi hakkında fikirler verdi hemde benim fikirlerimi aldı.

Peki özel olmazsa sormak istiyorum eşin senin hangi huyunu hangi karakter özelliğine geldi ve ben geri durmam daha mı doğru yani. Bir kız bunu nasıl yapar yaaaa :)

B
şimdi 4 gün mesela az veya çok göreceğim her gün . ben ona sonra yazdım ki iyi yazmam bunu mu istiyorsun dedim o da yalan mı söylememi istiyorsun dedi. Yani olanı yalansız dolansız anlatabiliyor. Bu çok iyi arkadaş ortamında da konuşuldu bi kız arkadaş daha vardı muhabbet oraya geldi onun demesi benim için ilişki kolay asıl konu onu ilerletmekte güven olması gerekiyor ve ben ilişkiyi tanımlarken paylaşım diye algılarım dedi bi nevi o masadayken hem kendi hakkında fikirler verdi hemde benim fikirlerimi aldı.

Peki özel olmazsa sormak istiyorum eşin senin hangi huyunu hangi karakter özelliğine geldi ve ben geri durmam daha mı doğru yani. Bir kız bunu nasıl yapar yaaaa :)
böyle yapmasaydım şu an evli olmazdık gerçekten. umrunda değilmiş gibi davran . Başka şeylerle ilgilen oyala kendini ona yazmamak için.

Bir yengec kadını olarak diyorum ki bakımlı ol kendini ön planda tutma herzaman bazen geri durmasını bil arada geri çekil ki onun ilgisini cekmeyi başar cok üstüne gidersen cabuk sıkılır ilgiden cokda serbest bırakma karmaşık biraz ortayı ayarlaman lazım onun kalbini kazandıktan sonra o sana sürekli yazacaktır emin ol

B
böyle yapmasaydım şu an evli olmazdık gerçekten. umrunda değilmiş gibi davran . Başka şeylerle ilgilen oyala kendini ona yazmamak için.

Peki yanyanayken canim o zaman e yapmaliyim bu isin ders calisirken ayni ortam var ve de bunun kamtini var bi de tam bastayken geri durmak korkutuyor kaybedecegimi hissederim

Peki yanyanayken canim o zaman e yapmaliyim bu isin ders calisirken ayni ortam var ve de bunun kamtini var bi de tam bastayken geri durmak korkutuyor kaybedecegimi hissederim
Şimdi sen kaçıcaksın yan yanaykende ilgilenme bakalım ne sonuç vercek. Bi iki gün dene .

Bir yengec kadını olarak diyorum ki bakımlı ol kendini ön planda tutma herzaman bazen geri durmasını bil arada geri çekil ki onun ilgisini cekmeyi başar cok üstüne gidersen cabuk sıkılır ilgiden cokda serbest bırakma karmaşık biraz ortayı ayarlaman lazım onun kalbini kazandıktan sonra o sana sürekli yazacaktır emin ol

Evet bakımlı olmam onu ogun ilgisini cekmişti ve yarin da ilgisini cekecegim ama işte dediginiz gibi sabır bu iste onemli

Bugün kaldım ortada ya. Sabah birlikteydik yüz vermedim sonra ikimizde ögretmen adayiyiz onun staji vardi gitti o 2saat sonra mesaj attim dershaneye gelecek misin dedim staj çıkışı gelcem dedi ve artiyyen aç olup olmadigimi sordu ve bu şekilde beni almaya geldi arabaya bindim arka sokaga gectik ne yapsak ne etsek derken birden ona arkadasindan mesaj geliyor aslında bi arkadasla planlasmislar ancak isi ciktigindan iptal olmus sonra o arkadasi ariyor ve iptal oldugunu ve gel dedigini mesaj atiyor. Sonra arior filan o sira ne yapacağını şasiriyor gitse ayip gitmese ayip ben yine alttan aldim cankni sıkma sonra yapariz dedim ve ayrildim ve hala dershanede acım. Arabaya binmemdeki heyecanla dışari cikmam ayni değildi. Ama ne yapsın o da onun arkadasinda suç var ozur diledi filan aksam bakalim yazar o kesin eve gecince ilk tek buluşmamiz boyle oldu ne yazık ki inş daha olmaz

Yanlis yapmis bence. Arkadasina kusura bakma planimiz iptal oldugu icin baska o
Plan yaptim diye bilirdi. Önemli birisimi acaba mesaj yazaN kisi? Bende yengec burcuyum ve bu sekilde davranmazdim Önemli biri olmadikca

Ya bilmiyorum aksam durumu hafifletmek için mesaj yazarsa eger akli bende kalır yani beni umutlandirdi once sondurdu ve suan sevgililik durumu olmadigindan bir sey diyemedim. Diger arkadasi yanlis yapti ve yanimda soylemedi bende arkadaslayim iptal olunca bende rrkadasa soz verdim demedi. Buyuk ihtimal onemliydi diye avutuyorum kendimi ama işte biraz da empati durumu kurdum eger onemliyse bende arkadasima giderdim eger onemli degilse zaten onun yanindan ayrilmazdim aksam diyecegim zaten dogrusunu empati kurdum ama başkasi olsa bunu bekleyemezdin daha kotu olurdu diye . Ayip etti ama yinede

Hayirli olsun ama okadar fazla düsme üstüne kendisi bisiler hissediyorsa belli eder zamanla. Yengecler zoru sever kolaya kacmaz :))

erkek arkadaşım yengeç.

biraz zor olduklarını söyleyebilirim.

ama karşı cinsle ilgili en belirgin istekleri kibar hanım hanımcık olman ve asla argo küfür vb. kullanarak konuşmaman. :KK51:

Hayirli olsun ama okadar fazla düsme üstüne kendisi bisiler hissediyorsa belli eder zamanla. Yengecler zoru sever kolaya kacmaz :))
Sağol canım yengeçten hoşlandim hoşlanacağima pişman oldum ya amaaa :) sabah yuz vermedim oglenden sonra boyle durum oldu bKalim ben zor degilim iste o kotu :)

erkek arkadaşım yengeç.

biraz zor olduklarını söyleyebilirim.

ama karşı cinsle ilgili en belirgin istekleri kibar hanım hanımcık olman ve asla argo küfür vb. kullanarak konuşmaman. :KK51:
Bende oljmsuz şeyler yok ya ondan cazibim ona karşı güven konusunda ozellikle cok cazibim ama zor bu erkekler nasıl sevgilknle nasil iletisim haline gectin canim benim durum gibi yoksa baska sekilde :) onemli olan benim yasadiklarimi yasadin mi :)

X