- 24 Şubat 2015
- 1.391
- 1.077
- 35
Kızlar bu sene yoğun olarak Kpss ve okul devam ederken kafama başka bir şey girmemesin diye uğraşırken dershane ortamında ders çalışma ekibiminden birine bir şeyler hissetmeye başladım :) Ben kendime mi yanayım bilemedim. Hislerimden emin olamamak ne kadar kötü ya. Bir yandan o ilgili ya da ben öyle sanıyorum normal halide olabilir ciğimli konuştuğu oluyor , yok saçlarımı ne yapayım traş olayım mı sadece ensemi toplatim, yok montum is oldu parfümün var mı sıkayım ve sıktı, yok makyaj yapmıştım bir gün bugün ne kadar farklısın ve bunun gibi bazı şeykler ara ara oluyor ve benim hayatımdan kesitleri yavaş yavaş alıyor sanki ya da öyle düşünüyorum. Bu sıralar bi de watsaptan az da olsa hergün mesajlaşıyorum unutturmuyorum kendimi ama bugünden sonra merak ettirme taraftarıyım belki yazmazsam geri döner düşüncesi doğuyor. Yazmasamda hergün görüyorum gibi. Yarında göreceğim mesela :) Ben hatta bugün sordum devamlı yazıyorum bunaltmıorum demi diye ki o da direk dedi zaten biraz evet diye ve bugün karar aldım yazmıcam o yazarsa yazarım. Bundan anlıorum ki yengeçlerin üstüne gidilmeyecek, güveni tam olacak bana sonra ayrıtıcı olması ben bu kadar biliyorum ve yardım istiyorum sizden kızlar