Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar yardım a ihtiyacim var lutfen onerinizi soyleyin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

silemm

Melissss
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
10.121
7.660
sacimin uclari boyadan kırıldı yikandiktan snra kuruyor ve sacmi taramakta zorluk cekyorm ayni sekilde de dağılıyor birbirine. sacimi kestirsem gecer ama.suanda sacimin uclarndaki.boya hosuma gidiyor duzlesyirince guzel duruyor. baska.onerileri olan varsa lutfen yazarmsnz ne yapmaliym? şimdiden tesekkurler

aynı durumdayız saçlarımın uçları yanık resmen mısır püskülüü ama düzleştirince güsel oluyoorr kestirsem düzelir ama saçlarım zaten omzumda iyice kısalır diye kestiremiyorummm:KK43: bir sürü bakım tavsiyesi var ama yoğun çalıştığım için öle bir vakit bulamıyorumm sadece şampuanıma çamterebentin yağı ekledim okadar

aynı durumdayız saçlarımın uçları yanık resmen mısır püskülüü ama düzleştirince güsel oluyoorr kestirsem düzelir ama saçlarım zaten omzumda iyice kısalır diye kestiremiyorummm:KK43: bir sürü bakım tavsiyesi var ama yoğun çalıştığım için öle bir vakit bulamıyorumm sadece şampuanıma çamterebentin yağı ekledim okadar
aynen duzlestirince bnmde sacm gayet guzel duruyor. samouanlarla gececk gbi degil bnce en iyi si kestirmek ama sacmn uclari boyqli oldgu icn o rengide sevyorm kiyamiyorm bde hemen uzamaz die korkyrm :KK43:

Saçlarına haftada 2 kere duşta uygulayabileceğin bir maske al. John Friedanın full repair maskesi güzeldi. Ama fiyatı daha uygun olsun dersen Nelly elmalı saç maskesi veya Gliss oil elixir saç maskesini öneririm. Mutlaka duştan sonra saç uçlarına yağ&serum gibi bir ürün kullan. Loreal extraordinary oil olabilir veya fiyat önemsemezsen Nashi argan yağı şiddetle öneririm. Morfose keratin serumda cok övülüyor ama henüz denemedim onu.
Birde haftada 1 veya 2 kez zeytinyağı ile baden yağını karıştırıp kirli, kuru saclarına sür 1-2 saat beklet ve sonra güzelce yıka. Farkı göreceksin:) saçlarını bu süreçte mümkün oldugu kadar ısıdan uzak tut. Düzleştirici sakın kullanma.:KK20:

ahh ahhh uzamıyor zaten canımm ya ben bildim bileli omuzlarımdan aşağı sallayamadım şu saçları belki bakımlarla hızlandırılabilir ama onu da yapamıyorum ya vaktim olmuyor ya da uğraşacak gücümm o_O şimdilik restorex şampuanıma çamterebentin koydum hani hızlı uzarsa kestiririm diyee birde morfosenin siyah olan (keratinli) saç bakım serumunu kullanıyorum ondan da çok memnunum saçı hiç ağırlaştırmıyor veee yumuşacık yapıyorr tavsiye ederimm..

X