Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim bende inofolic aldim toz olanindan dun kullanmaya basladim..agustostada 1 kutu kullanmistim..haziran ayinda imprlyi sormustum doktorumaa..ozamnlar inofolic combiyi bilmiyodum bilseydim onuda sorardim..bana sunu demisti..imprly icin..tarim bakanligi onayli dmeisti..saglik bakanligi onayli degil demisti...saglik bakanligi onayli olmayan urunleri onermiyorum demisti..inofoligi ben daha cok folik asit iceriyor diye kullanmak istedim..ama burada bicok arkadasta onermisti imprlyii...bide su var kuzum..benimde yumurta kalitesizligi ve rezerv azligi sorunum var...3 aydir ilac kullaniyodum..pazartesi tedaviye basliyacaktik 1 ay daha uzadi tedavim..kuenzimq10 balikyagi ve dhea kullaniyodum zatrn 3 aydir..ama bu tedaviyi doktorum bana verirken..faydasi olmayabilir ama ne kaybedebilirizki demisti..yani bu kullandigimiz seylerin bi faydasi olmayabilir..ben yinede kullaniyorum..hatta agustosun ilk haftasi egricayirin saf ari sutunden de aldim 2 kutu..2. Kutu bitmek uzere suan..elimizden geleni yapiyoruz..belki faydasi olmicak butun bunlar..ama su kotona donemlerinde en kotu vucut direncimizi artiirir diye dusunuyorum..insallah sifa bulursun canim..
Ne kadar süre kullandın canm bu takvyeyi. Bende kullanalı bir ay olacak ben üç ay düzenli kullanmayı düşünüyorum. Bir de prowomen var. Onuda çok met ediyorlar. Ama bu ımprly hamilelik süecinde bile kullanılabiliyormuş. Bebeğin tuutnması olsun, kromozon sornlar ıoldun iyi geliyormuş hepsine.
Bana doktor impryl yazmisti. Öve öve de bitirememisti impyl i. Çok ta pahali bi ilac aldim kullandim hic bir faydasini görmedim. Tabi kişiden kişiye degisebilir
Inofolic combiyi bende kullaniyorum yumurta kalitesi icin femarayla birlikte ilk ay olmadi ikinci ayima gectim insallah bu aydan umutluyum.. ama inofolic combiyi cok arastirdim cok hamile kalan var
Inofolic combiyi bende kullaniyorum yumurta kalitesi icin femarayla birlikte ilk ay olmadi ikinci ayima gectim insallah bu aydan umutluyum.. ama inofolic combiyi cok arastirdim cok hamile kalan var