Tüp Bebek Merkezleri Kızlar yardım ltfn başkent üniversitesi Hulusi zeyneloglu mu gogsen Önalan mi

merhaba arkadasim.ben hulusi hocada tedavi goruyorum.ama gordugum kadariyla gogsen hocada cok iyi.ayirt etmek imkansiz bana gore.zaten birbirleriyle paslasiyorlar.ben hulusi hocamdan cok memnunum.negatif sonuc aldim dun ama tekrar tedaviyi kendisinde yapicam.

Canım tesekkur
merhaba arkadasim.ben hulusi hocada tedavi goruyorum.ama gordugum kadariyla gogsen hocada cok iyi.ayirt etmek imkansiz bana gore.zaten birbirleriyle paslasiyorlar.ben hulusi hocamdan cok memnunum.negatif sonuc aldim dun ama tekrar tedaviyi kendisinde yapicam.
Canim tesekkur ederim senin sorun neydi
E="echomare, post: 44169770, member: 603303"]merhaba arkadasim.ben hulusi hocada tedavi goruyorum.ama gordugum kadariyla gogsen hocada cok iyi.ayirt etmek imkansiz bana gore.zaten birbirleriyle paslasiyorlar.ben hulusi hocamdan cok memnunum.negatif sonuc aldim dun ama tekrar tedaviyi kendisinde yapicam.[/QUOTE]
Canim

canim ilk tedavinmi bu arada? sorun ne?

Canım yumurta rezerv azlığı benimki ilk deil ilk 2 yı hrs de yaptırdım fakat tutunmadi başka dr a gittim oda tabi tutunmaz rahimde perde var dedi ona başta bakılması gerekirdi dedi haziranda aldirdim perdeyi şimdide bu Dr a gidecem dua edin bu sefer olsun artik

Canım yumurta rezerv azlığı benimki ilk deil ilk 2 yı hrs de yaptırdım fakat tutunmadi başka dr a gittim oda tabi tutunmaz rahimde perde var dedi ona başta bakılması gerekirdi dedi haziranda aldirdim perdeyi şimdide bu Dr a gidecem dua edin bu sefer olsun artik
canim benim allah bizim gibi bu yolda kim varsa yaninda olsun.gobisimizide kucagimizida doldursun artik. iyi olcak insallah:)

Benim de dr um Göğşen hoca ve bende de yumurta rezervi az. İlk tüp denememizi Göğşen hoca da yaptık başta olumlu sonuçlandı ama maalesef devam etmedi şimdi 2. Tüp denemesi için yine Göğşen hocaya gidiyorum.

Back
X