Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim tesekkur ederim senin sorun neydimerhaba arkadasim.ben hulusi hocada tedavi goruyorum.ama gordugum kadariyla gogsen hocada cok iyi.ayirt etmek imkansiz bana gore.zaten birbirleriyle paslasiyorlar.ben hulusi hocamdan cok memnunum.negatif sonuc aldim dun ama tekrar tedaviyi kendisinde yapicam.
merhaba arkadasim.ben hulusi hocada tedavi goruyorum.ama gordugum kadariyla gogsen hocada cok iyi.ayirt etmek imkansiz bana gore.zaten birbirleriyle paslasiyorlar.ben hulusi hocamdan cok memnunum.negatif sonuc aldim dun ama tekrar tedaviyi kendisinde yapicam.
bi sorun yok canim.su sebepsiz infertilite dediklerinden ama ben sebepsize inanmiyorum.hulusi hoca gogsen hocaya gire daha yogundur ama herseyini hatirlar.on gorusme yaptinmi?Canım sorun neydi
bi sorun yok canim.su sebepsiz infertilite dediklerinden ama ben sebepsize inanmiyorum.hulusi hoca gogsen hocaya gire daha yogundur ama herseyini hatirlar.on gorusme yaptinmi?
bana gore ikiside mukemmel insanlar. tercihini ikisiyle de gorusup hangisi icine sinerse ona gore yap derim.Banada gogsen hocayı önerdiler
İnşallah canım bi gidip ongorusme yapiyim bakalimbana gore ikiside mukemmel insanlar. tercihini ikisiyle de gorusup hangisi icine sinerse ona gore yap derim.
canim ilk tedavinmi bu arada? sorun ne?
canim benim allah bizim gibi bu yolda kim varsa yaninda olsun.gobisimizide kucagimizida doldursun artik. iyi olcak insallah:)Canım yumurta rezerv azlığı benimki ilk deil ilk 2 yı hrs de yaptırdım fakat tutunmadi başka dr a gittim oda tabi tutunmaz rahimde perde var dedi ona başta bakılması gerekirdi dedi haziranda aldirdim perdeyi şimdide bu Dr a gidecem dua edin bu sefer olsun artik
Amin canım insallahcanim benim allah bizim gibi bu yolda kim varsa yaninda olsun.gobisimizide kucagimizida doldursun artik. iyi olcak insallah:)
Canım tesekkur ederim nasıl Dr memnun musun gogsen hocadanBende de rezerve sorunu var
Dr um gogsen hoca.
Hakkinda hayirlisi olsun