KIZLAR YARDIM LÜTFEN..

OLSUN ARTIK

iki güzel prenses
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
229
102
kızlarımın odasına halı alıcaz böyle çok şık duran kaliteli bi halı istiyorum..bellonanın color trend modellerinden 2 sini çok ama çok beğendim( http://www.bellona.com.tr/halilar/color-trend-serisi ilk 2 halı) bugünde almaya gidecektik ama iş yerinden bi arkadaşım %100 akrilik olmasının naylon halı olduğunu söyledi kafam karıştı birde koyunlunun bi halısı var (http://www.koyunlu.com.tr/tr/products/55/2/Pop Cocuk 2.sayfadaki kenarı çiçekli halı gerçi çok içime sinmedi model olarak ama) ondada %100 sarlen heatset yazıyo o ne demek onuda anlamadım halıdan anlayanlar bi fikir verin lütfen..

Halı işinden pek anlamam ama ilk baştakiler çocuk odası için uygundeğil bence. Bu tip halıların temizliği çok zor. Bir de çocuk odasında içine kırıntı falan girecek o olukların, temizleyene kadar akla karayı seçeceksiniz. Düz bir halı alın, olukları olmasın bence. Diğer resimdeki de halının kendisi değil sadece deseni, kendisini görmek lazım.

Ben olsam çocuk odasına halı almazdım. Ki zaten benim kızlarımın odasında halı yok. plastik puzzle şeklinde yer matı var onlar düzenli olarak temizleniyor hatta bazen kaldırıyorum yerde hiç bişey olmuyor. Çocuk odasında halıya hem hijyenden hemde alerjiden dolayı karşıyım. İllaki yere bişey sericem diyorsanız makinede yıkanılabilir kilim tarzı bişey alın.

Ben olsam çocuk odasına halı almazdım. Ki zaten benim kızlarımın odasında halı yok. plastik puzzle şeklinde yer matı var onlar düzenli olarak temizleniyor hatta bazen kaldırıyorum yerde hiç bişey olmuyor. Çocuk odasında halıya hem hijyenden hemde alerjiden dolayı karşıyım. İllaki yere bişey sericem diyorsanız makinede yıkanılabilir kilim tarzı bişey alın.

ama kızım hep yerde oyun oynuyor öbürüde emekliyor üşütmezmi o zamanda?

ama kızım hep yerde oyun oynuyor öbürüde emekliyor üşütmezmi o zamanda?

işte o zaman yer matı alın en güzeli hem soğuğu keser hemde temizlemesi kolay akşamları uyuyacakları zamanda isterseniz kaldırırsınız. Benim büyük kızım hafif alerjik bi çocuk odaya battaniye koyunca (ki onu örtmüyorum atıyorum diğer yatakta duruyo) bütün gece öksürüyor . O ben kaldırdım. Oluklu olmayan halılar falanda çok sert olabiliyor o zaman da emekleyenin dizlerini acıtır. İllahi halı alacaksanız anti alerjik ve kolay temizlenebilir bir şey araştırın.

X