- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- Konu Sahibi berraksucan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel hastanede yapıyorlar ben geçen yıl 25 lira vermiştim bende bu saatlerde bakmistim eşim geldiğinde apar topar hastaneye kan vermeye gittik iyi haberlerini bekliyoruz
Hamilesin canım tebrik ederim. Sekretere git Beta - hcg yaptırmak istiyorum de kan ver sonuç 1 2 saate kalmaz çıkarÖzel hastanede şimdi acile mi gideyim yoksa yarin kadin dogum bölümüne mi gideyim canim.
cantan3m, post: 41625337, member: 482919"]Hamilesin canım tebrik ederim. Sekretere git Beta - hcg yaptırmak istiyorum de kan ver sonuç 1 2 saate kalmaz çıkar
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
İnsallah pozitiftirBenim 11 gun gecti kizlar adet yok hala 9 gun test yapmistim negatif cikti yrn tekrar ypcm
Valla adet 3 gecti yaptim negatif 5 gecti yaptim negatif 9 gecti negatif yrn yapcm umudum yok acikcasiİnsallah pozitiftir
Benim 11 gun gecti kizlar adet yok hala 9 gun test yapmistim negatif cikti yrn tekrar ypcm
var var hayirli olsun daha yeni cnmKizlar reglim 2 gün gecti test silik cikti sizce var mi? 6aydir bekliyordum