Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kizlar benim 22 aylik bi kizim var dis temizligini nasil yapacagimi bilmiyorum siz nasil yapiyosunuz fircalamaya basladinizmi yoksa daha erken mi curumesinden korkuyorumm
merhaba kizlar benim 22 aylik bi kizim var dis temizligini nasil yapacagimi bilmiyorum siz nasil yapiyosunuz fircalamaya basladinizmi yoksa daha erken mi curumesinden korkuyorumm
Merhaba canım benim oglum da 19 aylik 16 aylık iken ilk dişini çıkardı.Ebebek te bebeklere özel diş fırçası ve macunu var ben ondan alıp kullanacağım.Kullanan arkadaşlar da çok memnun.Bence erken değil.
Merhaba canım benim oglum da 19 aylik 16 aylık iken ilk dişini çıkardı.Ebebek te bebeklere özel diş fırçası ve macunu var ben ondan alıp kullanacağım.Kullanan arkadaşlar cda çok memnun.Bence erken değil.
dimi bende erken oldugunu dusunmuyorum bi ara dişini fırcalamaya çalıstım ama macunu yuttugu için erken oldugunu dusundum ama simdi tekrar bi denemek istiyorum
dimi bende erken oldugunu dusunmuyorum bi ara dişini fırcalamaya çalıstım ama macunu yuttugu için erken oldugunu dusundum ama simdi tekrar bi denemek istiyorum