kizlar yardiminiza ihtiyacin var

muslu_57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
145
32
98
34
Gecenlerde yazmistim bu ayin 7 sinde benm yumurtlama gunumdu ve o gunden beri ara ara bazen yogun kasik agrim bel agrim oluodu ve ayin 7disiyle 8 sinde iki gn leke glmisti ara ara kahverengi doktora gitmistim herseyin trmizde biseym yoktu kadinsal bise yok demisti bugun adet gunum gebe testi aldim dayanamadim yaptim ama bise cikmadi gebemiyim degilmiyim anlamadm adet olcakmisim gibide bi his var icimde sanki

Gecenlerde yazmistim bu ayin 7 sinde benm yumurtlama gunumdu ve o gunden beri ara ara bazen yogun kasik agrim bel agrim oluodu ve ayin 7disiyle 8 sinde iki gn leke glmisti ara ara kahverengi doktora gitmistim herseyin trmizde biseym yoktu kadinsal bise yok demisti bugun adet gunum gebe testi aldim dayanamadim yaptim ama bise cikmadi gebemiyim degilmiyim anlamadm adet olcakmisim gibide bi his var icimde sanki
Sorunun cevabi yazinin icinde test yaptim bise cikmadi demek ki degilsn

Sorunun cevabi yazinin icinde test yaptim bise cikmadi demek ki degilsn
Ayy ne bilimm bazilarii gec dollenme olurr dio kafami allak bullak edioo oyuzdenn sordum bnde bole bise varmi dieee adet gununde adet olmazsan bi hafta gec dollenioda olabilir denilio bnde oyuzden sordummm

Olee yapimm olmadii bi kac gun daha gecsin olmazsam kan testi yaptirayimm gec dollenmee nedirr biliyormuusn nasil bisee duyduma gore vede anladimaa goree adet ayinda adet olmazsan gecersee bu gec dollenmemi oluo canim.dogrumu anlamisim

Bende senin gibi adet olana kadar okadar senaryo kurarim ki olmasam ogun cikmasa gec dollenmemi adet olsam ustunemi goruorm yani anlayacagin paronayak oldum ve artik cok sklmdm beklemekten helede bu adette yakin gunler yokmu omrumden omur alio

Bende senin gibi adet olana kadar okadar senaryo kurarim ki olmasam ogun cikmasa gec dollenmemi adet olsam ustunemi goruorm yani anlayacagin paronayak oldum ve artik cok sklmdm beklemekten helede bu adette yakin gunler yokmu omrumden omur alio
Gec dollenmede idrar testinde cikmio cnm cunku bhcg gec yukselmeye baslio ve idrar testindeki olcume ulasamadigi icinde göster mio kanda kesin sonucu alirsn o net bhcg degerini gosterio 5nden yukarisi gebelik var oluo

Anladimm canim benim bi cocugum var allah bagislasinn hanii bizz ikinci cpcugu isteyerek ozellikle bise yapmioss bi ay korunmamistik bndende kahve rengi leke gelince agrilarim durmayincaa takintiliyimda fazlasiylaa acaba gebe mi kaldim die kendimi alakoyamadimm doktora gittim hani agrilarm cok var acaba baska bisemi var die cok sukur temiz cikti herseym.birseyimde yokmuss dedim ozamn agrilarm.nie gec dollenmede olabilir diyince dedm o nee istemiyorss ama olursadaa rabbim vermistir sevinirimde hanii

Olee yapimm olmadii bi kac gun daha gecsin olmazsam kan testi yaptirayimm gec dollenmee nedirr biliyormuusn nasil bisee duyduma gore vede anladimaa goree adet ayinda adet olmazsan gecersee bu gec dollenmem i oluo canim.dogrumu anlamisim
Stres yapma adetlerin duzenliyse ve olmadiysan yarina kadarda olmazsan kan ver cnm ha bide gununu iyi hesapla bende gecen ay bekledim heveslendim gunum gecti diye meyerse yanlis hesaplamısm bigun sonraymis ertesi gun ayni saatimde hastalandm

Ben bi program indirdm canimm adet oldum an ona kayit ediyormm olee anliyorm benim adetim bide cok duzensizdir canim

Anladimm canim benim bi cocugum var allah bagislasinn hanii bizz ikinci cpcugu isteyerek ozellikle bise yapmioss bi ay korunmamistik bndende kahve rengi leke gelince agrilarim durmayincaa takintiliyimda fazlasiylaa acaba gebe mi kaldim die kendimi alakoyamadimm doktora gittim hani agrilarm cok var acaba baska bisemi var die cok sukur temiz cikti herseym.birseyimde yokmuss dedim ozamn agrilarm.nie gec dollenmede olabilir diyince dedm o nee istemiyorss ama olursadaa rabbim vermistir sevinirimde hanii
Allah bagislasn cnm ne guzel iste varmis bitane evet belirtilern lekelenmen gebelik belirtisi sen yinede dikkat et nolur nolmaz olmazsan eger tekrar bi doktora git

Ben bi program indirdm canimm adet oldum an ona kayit ediyormm olee anliyorm benim adetim bide cok duzensizdir canim
Hm duzensizse bise diemem bu ayda stresten gelmio olabilir ondn takma kafana hayatn tadini cikar bende belirti bile yok hayirlisi artik ne diyelim

Allah bagislasn cnm ne guzel iste varmis bitane evet belirtilern lekelenmen gebelik belirtisi sen yinede dikkat et nolur nolmaz olmazsan eger tekrar bi doktora git
Rabbin evlat sahibi olamk isteyen herkese nasip etsinn insss canimm saolll dedin gibi yaparimm olursadaa sevinirm yanii tabi rabbim vermis bi tane daha derimm

Back
X