kızlar yardımmmmm çok acil

missnazly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
29
2
29
antalya da bildiğiniz iyi bir diyetisyen var mı kilo vermek istiyorum ama kilom fazla 107 ben 55 düşmek istyorum bildiniz ve önericeğiniz diyetisyen var mı ?

Çok acil yazınca koştum geldim ama aciliyeti anlayamadım.:KK12:

birini seviyorum kasımın 15 askere gidicek en azından onu gitmeden görmek istyrum 10 kilo vermem lazım sonra o askerdeyken daha çok zayıflarım ama buluşmam lazım ki barışalım buluşmam içinde 10 kilo vermem lazım ondan acil :)

birini seviyorum kasımın 15 askere gidicek en azından onu gitmeden görmek istyrum 10 kilo vermem lazım sonra o askerdeyken daha çok zayıflarım ama buluşmam lazım ki barışalım buluşmam içinde 10 kilo vermem lazım ondan acil :)

canım hedefin doğru ama amacın yanlış :KK43:
başkası için verdiğin kiloyu (mutlu olmak için )
aynı kişi için geri alırsın ( hayaller le gerçekler arasında ki farkları gördükçe , yada artık benim oldu diye düşünmeye başladıkça)

lütfen önce bu zihniyeti değiştir
sağlıklı olmak ve mutlu hissetmek için kilo ver ki
hedefinde niyetinde doğru olsun
ucu eğik bir ok la hedef tahtası 12 den vurulmaz :KK43:

canım hedefin doğru ama amacın yanlış :KK43:
başkası için verdiğin kiloyu (mutlu olmak için )
aynı kişi için geri alırsın ( hayaller le gerçekler arasında ki farkları gördükçe , yada artık benim oldu diye düşünmeye başladıkça)

lütfen önce bu zihniyeti değiştir
sağlıklı olmak ve mutlu hissetmek için kilo ver ki
hedefinde niyetinde doğru olsun
ucu eğik bir ok la hedef tahtası 12 den vurulmaz :KK43:

eee neyi hedefliyip çabalıycam savaşıcam

eee neyi hedefliyip çabalıycam savaşıcam

ben aklıma gelen birkaç başlık yazayım
-sağlıklı olmak yokuşları nefes darlığı çekmeden çıkabilmek seri hareket edebilmek
-kıyafet seçerken zorlanmamk , beğendiğini üzerime olurmu endişesi taşımadan alabilmek
-özgüveninin artmasını sağlamak ,ayaklarının yere sağlam basmasını sağlamak bastığım yerden ses gelirse diye korkak ve temkinli davranmamak
-toplumda kiloların yüzünden bakışlara maruz kalmamak her ter kokusu için acaba benden mi bilinir diye endişe etmemek
-sosyallikte ki zayıf ve dinç bedene sahip olan insanlara duyulan ek saygı ve sempatiyi kazanmak

bak bunları düşündüğünde
bir erkek yerine
kendi hayatın için hedef koymak
sence de daha kararlı bir adım değilmi ???

X