Kızlar yeni bir şey duydum deneyen varmı?

Gulendamm621

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
74
6
34
Portakal suyu
Greyfurt suyu
Limon suyu
sirke 1 litrelik şişenin içine karıştırıp haftada 2 gün 1.5 bardak içince haftada 4 kilo verdiriyormuş arkadaşım öylşe kilo vermiş deneyen varmı ,?

Bı nevı detoks canım.. su sıralar sıvı dıyetıyle ılgılendıgım ıcın kafama yatmadı degıl :KK73: haftada ıkı gun bunlar dısında baska herhangı bısey tuketmemıs mı arkadasın.?

yok canım limon suyu yokmuş bu arada kb ben öyle anlamışım kilolu bir arkadaşım yaptı bunu 1 ayda 25 kilo verdi diyetle destekledi ve çok etkilenm,dm bende deneyeceğim

Bir ayda 25 kilo da bir haftada 4 kilo da çok göründü bana. Yeni detoks olabilir hiç duymamıştım, sirkeyi içme çok iyi bir şey gibi gelmiyor bana. Sirke yapımında da biraz sirke katılır bu greyfurt ve portakal suyu da sirke gibi olucaktir bence mideye zarar.

Canım tam tarif verebilir misiniz? Aç yada tok mu içiliyor mesela... Denemek lazım

Haftanın 2gnu içiliyor canım daha fazla yapılmaması gerekiyor 1ltre suya 2greyfurt 2portakal 1limon 2kasik elma sirkesi karıştırıyorum yemeklerden sonra iciyosun içtikten sonra 1saat şu icilmemeli bide

Portakal suyu
Greyfurt suyu
Limon suyu
sirke 1 litrelik şişenin içine karıştırıp haftada 2 gün 1.5 bardak içince haftada 4 kilo verdiriyormuş arkadaşım öylşe kilo vermiş deneyen varmı ,?
Detox işte, greyfurt ve limon yağ yakımına yardımcı keza C vitamini de. Ama dozuna dikkat etmek lazım tansiyon düşürüyor sonuçta. Bir de greyfurt pekçok ilacı etkiliyor..
Bu kadar uğraşmak ve masraf etmek yerine; C vitamini efervesan tablet, suya da yarım limon sıkıp içmek aynı işi görecektir.. Mevsimi de değil şu an zaten.

Merhaba biraz acemiyim forumda bildirimden degil izlenen konulardan çıktı yeni yazilan mesaj...bende tansiyon dusuklugu var ictigim gun spor yapamiyorum...bugun iyiydim...

İçinize yağ çöz sıkmş gibi olcaksınız resmen karışım şahane:eğlence: sedefimi arttırmayacağını bilsem katılırdım aranıza tüh ya

Merhaba arkadaşlar beden denemek istiyorum
Fakat anlamadığım şu 1.5 bardağı tek seferde akşam yemeğinden önse mi içiyoruz yapan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

X