Kızlar yeri değil ama cevap alamadım

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
Merhaba hanımlar kendime kişisel lazer aleti alcam me eloss touch sizce nasıl kullananiz duyaniniz varmi ilgili bölüme actim ama cevap alamadım bugun içinde sipariş vermem gerekiyo net ve erken bi cevap gelir diyebu bolume actim tavsiyelerinizi bekliyorum
Teşekkürler şimdiden

Ben cok arastirdim. Almayi dusunuyordum. Belli bir atim sayisi oluyor. Kullanirken tuyler zamanla azaliyor. Kullanmayi birakinca geri geliyormus.o nedenle vazgectim. Hastanede lazer uygulama yaptirmayi dusunuyorum.

Ben cok arastirdim. Almayi dusunuyordum. Belli bir atim sayisi oluyor. Kullanirken tuyler zamanla azaliyor. Kullanmayi birakinca geri geliyormus.o nedenle vazgectim. Hastanede lazer uygulama yaptirmayi dusunuyorum.
Hadi yaa ben çok tuyluyum ve titizim bıktım valla kadın olmak ne zor

Hadi yaa ben çok tuyluyum ve titizim bıktım valla kadın olmak ne zor

Jiletle alıp uyguluyosun. Anladığım kadarıyla ağdayla almışsın gibi 2 hafta sonra azalmış olarak çıkıyor. Ve tekrar jilet uygulayıp tekrar kullanıyosun. Zamanla çok azalıyormuş ama sürekli jiletle alarak yapman gereken bir şey. ben de philips alıcaktım. Sitede bunları okuyunca vazgeçtim. Bitmicekse aynı parayı verip hastanede yaptırırım.

Ben şu an sürekli kuaförde ağda yaptırıyorum. Ağda pürüzsüzlüğünü seviyorum.

Kullanmayı biraktiktan sonra tekrar çıkıyor diyorlar, en mantiklisi uzman bir yerde uzman bir kisiye yaptirmak

En iyisi hastanede lazer. Sonuç alınmayacak işlere bulaşma bence
Turkiye'yi bilmem ama burda cok fazla pahali. Mesela tek seans iki bacak fiyati 1700 tl o da bir seans fiyati.. 3-4 seans gitsem ohoo :) ayrica hep vakit bulunamiyor gitmek icin evde daha rahat sanki. Ama etkili degilse tabi ki degmez

Bence ne olursa olsun evde yapmak ve uzun süre çıkmaması hep elinin altında olması çok güzel olur en ağdayla falan uğraşıcana evde lazer epi. Uğraşmak daha mantıklı

Canim peki almadan önce tuylerini agda yada jiletle mi aliyosun dokulmeyemi basliyo ne kadar gün sonra oluyo bide sen ne kadara aldin

Hayır koparıyor bu ..
40 cımbızlı..
Sonra krem sürüyorum. .
O kadar. .
170 falandı sanırım. .
Sanırım konuyu yanlış anladım. .
Epilasyon soruyorsunuz sandım. .
o_O

ya bsy sorcam kizlar hastanedeki de lazer evdeki de lazer ama neden evdeki aleti bi sure kullanmasan cogaliyor? ben de alicam ama emin olamiyorum.

Kızlar evde yapılan lazer aletlerinde ipl teknolojisi var...o da kılları asla bitirmez.
Kliniklerde yapılan lazerlerle çok büyük farkları var.
İsterseniz araştırın.
Hatta sorun satan kişiye ipl diyecek. Sonra ipl lazer diye girin google o zaman göreceksiniz.
Kliniklerde etki 100 ise bunun etkisi 20. Öyle söyleyeyim.

X