kızlar yorumunuza ihtiyacım var:((

nurun_ala_nur

13.12 oğlumm❤️🌥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
6.804
6.955
Merhaba...
Ben 2 yillik evliyim ve 1 yildir bebek dusunuyoruz tedaviler polip ameliyati klomen letu derken Allahin izniyle bi caresini aramaya basladik...pko vardi az miktara dustu cok sukur adet duzensizligi yok kilo var vermeye cakisiyorum...fakat bugun doktor degisikligi yaptim mecburiyetten...sag kasgimda agri vardi doktor catlamamis 2.5mmlik yumurtan var adetle catlar dedi. Ama daha once hic bi doktorun yapmadigi bi test yapti elisa toxo...kizamik gecirmemis olan veya su anda degerinin baktirilmasi gerekn bi tahlilmis...bi de inofolic sase kullaniyodum sende adet duzensizligi yok folidoce kullan dedi...eger elisa testin problemliyse gebelige 3 ay ara vericez dedi moralim bozuldu ama hayirlisi insallah dedim...anlamadigim doktor cok mu ayrintici gerekli olan ihtimaller icin gec mi kaldim anlamadim?bu tedavileri goren yada ilaclardan olumlu sonuc alan varmi yorumlarinizi bekliyorum cunku kafam karisti...doktoru degistirmekle iyi mi yaptim bilmiyorum:KK43:

moral bozacak bişey yok.
gebelikte geçirmenin tehlikeli olduğu bulaşıcı hastalıklara bakmış.
eğer yakın zamanda geçirdiysen birkaç ay gebelik düşünmeyeceksin o kadar.
geçirmediysen de aşı olursun birkaç ay korunursun problem kalmaz.

moral bozacak bişey yok.
gebelikte geçirmenin tehlikeli olduğu bulaşıcı hastalıklara bakmış.
eğer yakın zamanda geçirdiysen birkaç ay gebelik düşünmeyeceksin o kadar.
geçirmediysen de aşı olursun birkaç ay korunursun problem kalmaz.
Sagol canim...bende gereksiz bi test diye dusundum simdiden yaptirmasi..gebelik gecirmedim canim...ama insallah bi problem cikmazda...

Sagol canim...bende gereksiz bi test diye dusundum simdiden yaptirmasi..gebelik gecirmedim canim...ama insallah bi problem cikmazda...
yok gebelik geçirmek değil de mesela gebeyken kızamıkçık geçirmek bebekte problemlere yol açıyor.
işte o tehlikeli hastalıklara bakmış, yani bebekte sorun oluşturabilecek.
ama eskiden geçirdiysen problem olmaz.
mesela ben önceden baktırmıştım, kızamıkçık filan geçirmişim hiç haberim olmadan.

yok gebelik geçirmek değil de mesela gebeyken kızamıkçık geçirmek bebekte problemlere yol açıyor.
işte o tehlikeli hastalıklara bakmış, yani bebekte sorun oluşturabilecek.
ama eskiden geçirdiysen problem olmaz.
mesela ben önceden baktırmıştım, kızamıkçık filan geçirmişim hiç haberim olmadan.
Peki folidoce kullandinmi nasil inofolici birak dedi bana?

ben inofolic kullanıyorum, iki doktorum da inofolic tavsiye etmişti, pcos var bende, şimdi sendeki durumu bilemediğim için bişey diyemiyorum canım, sen doktoru dinle en iyisi.
Tamam canim sagol bende de pko var ama adetin duzenli gerek yok dedi o yuzden bakalim yeni bi adim hayirli olur insallah...

X