kızlar yumurtlama döneminde akıntısını farkedemeyen varmı

adetten 14 gün öncegelir bu akıntı adet periyodunuz düzgünse tahmin ettiğiniz gün elinizle vajenden sıvı alarak bakın canım ozaman anlarsınız

giznurcum çok sıkıyorum ama çok yeniyim bu sıvıyı ancak vajenden alarak mı anlayabiliriz yani ben ilk kez geçen ay takip ettim onuda çamaşırımda görmüştüm ben bu ay da öyle anlarım sanmıştım ama yanıldım galiba öylemi dersin

ceylancım bazen tabi sıvının geldiğini kaçırabiliriz işi sağlama almak için ben bakıyorum ..sık sık tuvalete gidip kontrol et ki görebilesin ..akıntı şeffaf olduğu için iç çamaşırında belli olmayabiliyo ..ama bi ıslaklık falan hissedebilirsin ..

Ben çok farkediyorum yumurtlama zanındaki akıntıyı 2 gün ıslaklık yoğun akıntı oluyor beyaz:dance:

bende adetimin 11-12. gunu akintiyi farkedebiliyorum zaten kasiklarimda agrida oluyosanki karinca varmis gibi hissediyorum ...\
ama ben yumurtlasam bile esimin saglikli sperm sayisi dusuk oldugu icin yumurtayi delip gecmesi zor ,..
ama allaha kalmis tabi ``ol der ve olur``ins.

bende arada yakalıyorum o akıntıyı ama bu ayki ilk denememizde bi türlü anlayamadım heralde tutturamadık biz bu ay neyse kısmet öbür aa artık beklemek ne akdar zor ya 22 inde adet olmam gerekiyo arada bi ağrım oluyo ama her ay ki gibi şiddetli değil yinemi geç olucam yoksa bir an önce olsada çalışmalara tekrar başlasak bari allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inş

Şimdi biz dün akşam çalıştık. bu sabahta o akıntı geldi, bu akşamda çalıştık
ne dersiniz şansım yüksekmidir kızlar yaaaaaa:asigim:

çok ama çok teşekkur ederim cok bilgilendim hemen takibe başlayacağım

Kızlar ben bu akıntıya kesinlikle inanmıyorum artık Nedenini anlatayım;ben klomen tedavisi görüyorum,geçen ay 2 adet dönemimin ortasında şeffaf aynı yumurta akı gibi 3 gün boyunca akıntım oldu ve ıslaklık hissedip durdum!Ohh nihayet bu ay yumurtlamam oldu dedim,ama doktora gittiğimde hayal kırıklığına uğradım.Çünkü daha yumurtam olgunlaşmamış bile tatlicadiarzu

yok canlarım onu demiyorum ben hani yumurtlama döneminde uzayan bi akıntı geliyomuş ya ondan bahsediyorum

yokmu arkadaşlar bilen

Selam canim...haddim olmayarak dilimin döndugunce yazmaya calisayim..eger duzenli bir sekilde adet göruyorsan her ayin onikinci veya onucuncu gununde cam gibi saydam ve elinizi surdugunuz zaman uzayan bir akinti oluyorsa yumurtlama oluyor demektir ama ne kadar duzenlide adet görseniz bazi aylarda yumurtlama erken veya gec olabilir.Veya sizde oldugu gibi farketmeye bilirsiniz.Siz yine görmus gibi hareket edin.Bu konulari cok iyi bilirim cunku sekiz sene cocugum olmasi icin ugrastim.Hep yumurtlama zamanini hesap ederdim.Insallah birazda olsa yardimim olmustur.Size kolay gelsin..

Şimdi biz dün akşam çalıştık. bu sabahta o akıntı geldi, bu akşamda çalıştık
ne dersiniz şansım yüksekmidir kızlar yaaaaaa:asigim:

Canim yillar önce doktorum demistiki"hergun calismakla(sizin deyiminizle) cocuk olmaz..cocuk bir seferde olur" bunu hic unutmadim.Ve sebebinide söyle aciklamisti;hergun calisilirsa spermler zayif ve yorgun olurmus onun icin akinti ve ates metodu kullaniliyor.Saglikli ve dinlenmis sperm rahimde3-4 gun yasiyabiliyormus.Onun icin dinlenerek calisin.Allahim isteyen herkeze saglikli bebekler nasip etsin.AMIN.

ya hamile arkadaşlar hamile kaldığınız ay bu akıntı olmuşmuydu? bu akıntıyı görmeyip hamile olan arkadaşımız var mı

merhaba arkadaşlar,yumurtlama döneminde ayrıca bir akıntı olduğunu bilmiyordum,ama şöyle söyliyim,çok afedersiniz benim sık olur,kendimi bildim bileli,ben üşüttüğüm için olduğunu sanıyorum,ama hamile kalınca bu akıntı beyaz ve peynir kesiği gibi geliyor,çok sık geldiğinden hamile olduğumu anlamıştım bende.ve adetim bittikten iki gün sonra kaldım ben,yumurtlama dönemim değildi arkadaşlar

slm arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla her kadında her ay yumurtlama olmuyormuş. bu olay kadından kadına farklılık gösteren bir konu ama hamilelik aşamasında yardımcı olabilecek en iyi bulgulardan biri. umarım herşey gönlünce olur. bol şans

arkadaşlar paylaşımlarınızdan dolayı sonsuz teşekkürler...bende de bu ay yoğun bir şekilde akıntı var tarif ettiğiniz gibi ama ben bir anlam veremiyordum yazdıklareınızı okuduktan sonra inanılmaz mutlu oldum...bunu dikkate almalıyım:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…