balcım sen bu hisssetmeyle yumurtayı kesin yakalrsın valla
canım hani şöyle yumurta akı kıvamında oluyo uzayan akıntı diye tabir ediyolar evet o yumurtlama akıntısı canım
adetten 14 gün öncegelir bu akıntı adet periyodunuz düzgünse tahmin ettiğiniz gün elinizle vajenden sıvı alarak bakın canım ozaman anlarsınız
*** AKINTININ NİTELİĞİNİ İZLEMEYE DAYALI YÖNTEM :
1-Adet kanaması tam olarak bitince birkaç gün vajinadan akıntı gelmez. Bu günler “KURU” günler sayılır.
2-Kuru günlerden sonra yapışkan, koyu kıvamlı ve pürtüklü az miktarda bir akıntı hissedilir. Rengi sarı ya da beyazdır. Bu akıntı bazen fark edilemeyebilir.
3-Yumurtlama günleri yaklaşırken akıntı artar, kıvamı incelir ve görünümü berraklaşır. İki parmak arasında uzayabilir. Vajinadan “ISLAKLIK” olarak hissedilen bu ortamda spermler rahatlıkla 3-5 gün yaşayabilir, rahim içine geçer ve yumurtayı dölleyebilirler.
4-Islak günler doğurgan günlerdir. Gebelik isteniyorsa düzenli cinsel ilişkide bulunulur, istenmiyorsa ilişkiye girilmez.
5-Yumurtlamadan sonra akıntı yine değişir. Azalır, pürtüklü ve yapışkan olur. Vajinada yine KURU hissedilir. Bu ortamda spermlerin hareketleri güçleşir, rahim ağzından geçemezler ve yaşayamazlar.
Adet sonrası hiç akıntı olmayan KURU GÜNLERDE GÜNAŞIRI İLİŞKİ OLABİLİR.
.Vajinada ISLAKLIK hissedilince cinsel ilişkiye başlanır. İNCE KIVAMLI, UZAYAN, BERRAK GÖRÜNTÜLÜ AKINTIDAN SONRAKİ DÖRT GÜN EN ÖNEMLİ GÜNLERDİR.
Yalnızca vücut ısısını ya da rahim ağzının değişimini izleyerek DOĞAL YOLDAN gebelik elde etme olasıdır.
Başka bir siteden alıntıdır, umarım sizin için faydalı olur.
yok canlarım onu demiyorum ben hani yumurtlama döneminde uzayan bi akıntı geliyomuş ya ondan bahsediyorum
yokmu arkadaşlar bilen
Şimdi biz dün akşam çalıştık. bu sabahta o akıntı geldi, bu akşamda çalıştık
ne dersiniz şansım yüksekmidir kızlar yaaaaaa:asigim:
ya hamile arkadaşlar hamile kaldığınız ay bu akıntı olmuşmuydu? bu akıntıyı görmeyip hamile olan arkadaşımız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?