• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

karakedi84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
132
0
116
İstanbul
hadı bayanlar yargılamadan evvel dusunun bızım yasadıklarımızıda ben ne buyuk konustuysam basıma geldı evet 2 kızım var mevla bagıslasın 3.ıcın yapmadıgım kalmadı ama nasıp yıne olmadı bu baskılardan sıkıldım bu hevesle bende dorduncuyu yaparsam tup yada asılama yaptırmayı dusunuyorum yapan arkadaslar lutfen deneyımlerınızı ve dusuncelerınızı yazarmısınız????sımdıden yargılayıcı yazı yazanlara cevap vermıcem su hamıle halımle yormayın benı tevekkul edıyoruz zaten sadece ıstegımızı soyluyor ve bunun ıcınde tıbbı kullanmak ıstıyoruz bebegı olmayan arkadaslarımda alınmasın lutfen acın yanında pasta begenmememk gıbı olmasın ama ınsanın huzuru ozellıklede evlılıktekı huzuru cok onemlıdır yasayan bılır ancak sadece solemek ıstedım opuyorum hepınızı Allaha emanet

canım allah kızlarını sana bağışlasın,bende ikinci kızıma hamileyim ama bu benim son :) tercih meselesi tabiki,kimse kimseyi yargılayamaz.

4.içinde allah gönlüne göre versin diyorum,burda bi arkadaşında 3 kızdan sonra dördüncüsü erkekmiş belki okumuşsundur.

benim anlamadığım bu aşılama ve tüp bebek ile nasıl cinsiyet tayini yapılabiliyor yani onunla ne ilgisi var,bildiğim kadarıyla ülkemizde olmayan ve sadece kıbrısta yapılan bi yöntemle yapılabiliyormuş sadece.

erkek bebek için kk.da yazılan topikler var ama belki faydalı olabilir senin için,bir çok kişi deneyip erkek çocuk sahibi oldu,deneyip olmayanlarda vardır elbette ama bi göz atmıştım baya bişey vardı,ben uygulamadım hiç birini çok karışık ve yorucu geldi bana.

sagolun arkadasşlar emınımkı benım gıbı olan arkadaslarda vardır bılgısı olanlar lutfen yazın ya

erkek bebek için kk.da yazılan topikler var ama belki faydalı olabilir senin için,bir çok kişi deneyip erkek çocuk sahibi oldu,deneyip olmayanlarda vardır elbette ama bi göz atmıştım baya bişey vardı,ben uygulamadım hiç birini çok karışık ve yorucu geldi bana.

cnm benımde bu konuıda bıldıklşerım ve yaptıklarımı saysam sana dersınkı nasıl olmadı ya ama olmadı ıste dıyet takıp falan herseyy

merhaba,
öncelikle umarım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.
ben de şu anda hamileyim ve benim ikinci kızım olacak inşallah.
ben tüp bebek yöntemini denedim hamileliğimden önce.
ama transfer edilecek sağlıklı bir erkek embriyo olmadığı için olmadı.
normal yoldan gebe kaldım.
yumurtlama takibi ve sıkı olmayan bir diet uyguladım.
sonuçta bir kızım daha olacak.
baştan biraz üzülmüştüm tabi ama şu anda çok mutluyum ve heyecanlıyım iki kızım olacağı için.
ama onlara bir erkek kardeş düşünmüyor da değilim.
o yüzden tüp bebek tekrar deneyeceğim.
kıbrısta yaptırmıştım ben
yine orada yaptıracağım.

Merhaba, ben de tüp bebek ile bir erkek bebeğim olsun istiyorum.Benim de bir bilgim yok bu konu da malesef. flora05 sen kıbrısta hangi doktora yaptıracaktın.Memnun kaldın mı gittiğin merkezin ortamından?Biraz bilgi verirsen çok sevinirim...

ben savaş özyiğit e gittim. kıbrıs tüp bebek merkezi.
organizasyonla ilgili bazı aksilikler vardı ama onun dışında herşey iyiydi.
tekrar gidersem aynı yere gideceğim.

kızlar bende dogus tup bebek merkezıne maıl attım olumlu cevap verdıler cnm floracım benım ucuncuye hamıleyım ınankı evdekı huzurum kalmadı ya
esımde ınanılmaz takıntı var bu yuzden dorduncuyu dusunuorum bendede heves var nappalım artık ınsallah denıcez bu arada sormak ıstedıgım kac parayamal oluyor acaba??

kızlar bende dogus tup bebek merkezıne maıl attım olumlu cevap verdıler cnm floracım benım ucuncuye hamıleyım ınankı evdekı huzurum kalmadı ya
esımde ınanılmaz takıntı var bu yuzden dorduncuyu dusunuorum bendede heves var nappalım artık ınsallah denıcez bu arada sormak ıstedıgım kac parayamal oluyor acaba??

Canım karnındaki bebişin emin çok tatlı bir bebiş.İnşallah en kısa zaman da huzuruna kavuşursun.Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.O yüzden olumsuz yönden eleştri yapan arkadaşların söyledikleri üzmesin seni.
Bildiğim kadarıyla bu işlem yaklaşık 14 bin civarında.Konaklama,ilaçlar dahil.

ahh karakedım senı oyle ıyı anlıyorumkı..bunu hep bende duşundum .eşim onay verseydı hıcduşunmeden yaptıracaktım.ama ıstemem dedı..ama bı yandanda erkek olsun ısterler ne yapacagımızı şaşırdık..canım eşın ne dıyo eger oda oanay verıyosa bence yaptır..tup bebek yapanların cogu bebeklerın cınsıyetını bılıyo derler oyle duyardık..helekı yaşı gecmışse nede olsa bı daha doguramaz dıyıp bı kız bı oglan yaparlarmış.onlar yapıyo suc olmuyo elbek..kımse bızı anlayamaz yaşamayan anlayamazçevet erkek belırlıyo cınsıyetı ama onu anlamayan bı kocada nasıp edıyosa sana uzmemesı zaten kaçınılmaz..ben korkumdan yapamıyorum 33.hılal.eşim istemem bı kız daha deyıp kestırıp atıyo.ne kadar kalbım acıyo..erkek olacagını bılse dakka durmayacak ama gene kız olur korkusuyla yanaşmıyo..ne yapayım o ıstemedıkce artık bende vazgeçtım.bu stes benı yordu ıyıce.allahımm gonlume gore versın canım.rabbım kederıne yazdıysa elbet vaktı zamanını beklıyo.inşallh yaşarsın o guzel mutlulugu.ben daha oncede bahsetmıştım.3 kızdan sonra komşumun oglu oldu.şimdi oyle gaza geldıkı 2 tane daha yapacagım dıyor oda senın gıbı genceceık..rabbım yardımcın olsun opuyorum çok.

ahh karakedım senı oyle ıyı anlıyorumkı..bunu hep bende duşundum .eşim onay verseydı hıcduşunmeden yaptıracaktım.ama ıstemem dedı..ama bı yandanda erkek olsun ısterler ne yapacagımızı şaşırdık..canım eşın ne dıyo eger oda oanay verıyosa bence yaptır..tup bebek yapanların cogu bebeklerın cınsıyetını bılıyo derler oyle duyardık..helekı yaşı gecmışse nede olsa bı daha doguramaz dıyıp bı kız bı oglan yaparlarmış.onlar yapıyo suc olmuyo elbek..kımse bızı anlayamaz yaşamayan anlayamazçevet erkek belırlıyo cınsıyetı ama onu anlamayan bı kocada nasıp edıyosa sana uzmemesı zaten kaçınılmaz..ben korkumdan yapamıyorum 33.hılal.eşim istemem bı kız daha deyıp kestırıp atıyo.ne kadar kalbım acıyo..erkek olacagını bılse dakka durmayacak ama gene kız olur korkusuyla yanaşmıyo..ne yapayım o ıstemedıkce artık bende vazgeçtım.bu stes benı yordu ıyıce.allahımm gonlume gore versın canım.rabbım kederıne yazdıysa elbet vaktı zamanını beklıyo.inşallh yaşarsın o guzel mutlulugu.ben daha oncede bahsetmıştım.3 kızdan sonra komşumun oglu oldu.şimdi oyle gaza geldıkı 2 tane daha yapacagım dıyor oda senın gıbı genceceık..rabbım yardımcın olsun opuyorum çok.

helenx : normalmı oldu tup bebekmı yaptırdı? komsunun?

benim bildiğim türkiyede cinsiyet belirleyen tüp bebek merkezi yok.ancak kıbrısta.ve eşiniz şunu bilmeliki bebek cinsiyetini babadan alıyor...allah gönlünüze göre versin...

KiZlar
Benim iki kızım var , Şubat'ta oğlum olucak
Bizde ne kadar umursamadik erkek oldu..sanki bilerek yapmış gibi
Ben sizleri değilde eşlerinizi anlamıyorum cunku en önemli şey saglık su hayatta... Benim kocam taa ne zaman öğrendi erkek olduğunu ve hayırlısı dedi
Neyse kendimi anlaticak değilim ama Allah gönlünüze göre versin hayirlisiyla diyorum. Birde burdan yazamayacagim bir yöntem biliyorum sizin durumunuZda olan bir arkadasım yapmıştı eşiyle... Özelden mesaj atarsanız gönderirim

KiZlar
Ben sizleri değilde eşlerinizi anlamıyorum cunku en önemli şey saglık su hayatta... Benim kocam taa ne zaman öğrendi erkek olduğunu ve hayırlısı dedi
Neyse kendimi anlaticak değilim ama Allah gönlünüze göre versin hayirlisiyla diyorum. Birde burdan yazamayacagim bir yöntem biliyorum sizin durumunuZda olan bir arkadasım yapmıştı eşiyle... Özelden mesaj atarsanız gönderirim

merhaba;ben yeni üyeyim özelden mesaj yazamıyorum 100 mesaj yazmadım daha sen bana özelden yazabilirmisin.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

KiZlar

mujdesıcım solesene cnm cokmu ahenklı bısı :Pben ozelden yazamıorum 42 msj sayım cunku

Kızlar isteyen herkese gönderdim, olmaz Demeyin bence cunku kim denediyse oldu. Tabi Allah'ın dediği olur ama deneyenleride gördüm . Gerçi benim kişisel fikrim eğer ailenizde huzursuzluk yoksa oluruna bırakmak en iyisi.. Benimki mesela spiralle hamile kaldım, hiç istemediğim bir donemde hiç aklımda yokken.. Bebek buyudukce tek sorduğumuz saglıgı idi ama doktor erkek deyince çok şaşırdım.. Hep korktum saglıgı iyi olsun istedim inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı sihhatli dogar

Kızlar isteyen herkese gönderdim, olmaz Demeyin bence cunku kim denediyse oldu. Tabi Allah'ın dediği olur ama deneyenleride gördüm . Gerçi benim kişisel fikrim eğer ailenizde huzursuzluk yoksa oluruna bırakmak en iyisi.. Benimki mesela spiralle hamile kaldım, hiç istemediğim bir donemde hiç aklımda yokken.. Bebek buyudukce tek sorduğumuz saglıgı idi ama doktor erkek deyince çok şaşırdım.. Hep korktum saglıgı iyi olsun istedim inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı sihhatli dogar

benim de özelime atar mısın arkadaşım zahmet olmazsa ? 100 msjım yok, ben özelden yazamıyorum::(

Back
X