kızlarımız güzel bir yazı

cemre_SU

halasının kuzusu:)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
4.903
8
39
Ben bu ülkede bir kız evlat yetiştirmek istiyorum...

Evladımın etrafında..


"kadınlar acı çekmekten hoşlanır.."
"kadınlar tecavüz edilmekten ve taciz edilmekten hoşlanır.."
"bu akşam o kızı elde etmek istiyorum"


gibi sapıkça düşünceleri olan erkekler ve lezbiyenler olmasın..



Ben bu ülkede bir kız evlat yetiştirmek istiyorum.. Öyle ki kızımın etrafında çakallar olmasın.. Yolda yürürken kimse laf atmasın, rahatsız etmesin.. Kimse ona "et" veya "bedeni elde edilecek bir nesne" gibi bakmasın..


Ben bu ülkede bir kız evlat yetiştirmek istiyorum.. masum ve mutlu hayalleri olsun, kimse onurunu kırmasın, aşağılamasın.. "cinsel özgürlükle" değil "fikri özgürlükle" büyüsün..

Ben bu ülkede bir kız evlat yetiştirmek istiyorum.. Kimse onu parayla pulla arabayla fiyakayla elde etmeyi düşünmesin.. ona satılık bir mal gibi bakmasın..

Ben bu ülkede bir kız evlat yetiştirmek istiyorum.. Aklıyla ahlakıyla değer görsün.. Eğer güzelse kimse ona güzel olduğu için ("et" için) değer vermesin.. Eğer çirkin olursa kimse ona kötü davranmasın, dışlamasın..

Ben bu ülkede bir kız evlat yetiştirmek istiyorum.. Kimse kızımın yolunu kesip ilan-ı aşk etmesin.. Birgün işe girerse patronu veya üstü onu taciz etmesin.. Herkes onun el bebek gül bebek büyük hayallerle büyütüldüğünü bilsin.. Kimse kızımın canını yakıp ardından "burası baba ocağı değil" demesin..

Ben bu ülkede bir kız evlat yetiştirmek istiyorum.. Arkadaşları, gazeteler ve televizyonlar ona namussuzluk öğretmesin, soyunmayı güzel birşeymiş gibi anlatmasın, tenine kocasından başkası dokunmasın.. Piçlerin kadın avına çıktığı yerlerden(ortamlardan) uzak dursun.. Namussuzluk yapmak için bana(babasına) isyan etmesin.. Kimse onun düşüncelerini böyle şeyler yapması için kirletmesin..

Ben bu ülkede bir kız evlat yetiştirmek istiyorum.. Kimse onunla alay etmesin.. Güçlü olursa merhametli olsun.. Zayıf olursa çakallar ondan uzak olsun..

Ben bu ülkede bir kız evlat yetiştirmek istiyorum... Burçlara inanmasın.. İnansa bile.. Burcunda "bu hafta karşına bir aşk(sevişecek biri) çıkacak" gibi saçmalıkları gözardı etsin.. Kimse namusunu koruduğu ve namuslu olduğu için ona "tutucu" demesin..

Ben bu ülkede bir kız evlat yetiştirmek istiyorum.. Bakire bozmak gibi özel zevkleri olan sapıklar, insanlara zaaflarından yaklaşanlar, ikiyüzlü riyakar insanlar, dedikodu kazanları ondan uzak olsun..

Ben bu ülkede bir kız evlat yetiştirmek istiyorum.. Kimse namusuna göz koymasın.. Çöpçatanlar aklını çelip kızımı piçlerin altına atmasın.. aptal veya saf bile olsa kimse bunu istismar etmesin.. zor duruma düşerse bir tekmede başkası vurmasın..

Ben bu ülkede bir kız evlat yetiştirmek istiyorum.. sadece helaline varsın.. mutlu bir aile kursun.. mutlu yaşasın
 
Ellerine saglik.Dogru kadinlar gercekten de et olarak,yararlanilacak bir nesne olarak görülüyorlar.Ne diyim.
 
X